След зърното,може да раздадат като дивидент по един чеп на акционерите. http://www.investor.bg/?cat=5&id=79283
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от МайнатаНяма ли кой да ги вземе тия 10к без пари) май бяха на Карол
)
Коментар
-
Цената на въглищата падна с 10%
08.01.2009
Във връзка със създалата се ситуация и поради повишеното търсене, „Топливо” АД намалява цените на въглищата си с над 10% в цялата страна, съобщиха от дружеството. Намалението влиза в сила от днес и важи за всички 160 склада на дружеството, разположени на територията на България.
Въглищата могат да бъдат използвани като алтернативно гориво както в бита, така и в производството. От дружеството припомнят, че през декември цената на въглищата в страната е била между 270 и 320 лв. за тон.
Коментар
-
Anton Chigurh
С колегите стигнахме до заключение, че цената на Топливо АД е закодирана в името му.А именно 3 път терминалната стойност.
ПП: Това е шегичка разбира се.
Коментар
-
Опашки пред Топливо във Варна
08 Януари 2009 | 12:28
Опашки от чакащи да си купят дърва и въглища се образуват в последните дни пред базата на "Топливо" АД във Варна.
Газовата криза принуди много варненци използващи синьото гориво в бита, да преминат към алтернативни начини за отопление на домовете си. От дружеството съобщиха, че търсенето на алтернативните горива се е повишило чувствително в последните дни.
Най-търсени са въглищата, които на едро се търгуват за 330 лв. на тон.
За нуждите на домакинствата се търсят най-много дървата. В зависимост от количествата и вида, в който се предлагат, цената варира.
Тон метрови дърва се търгува за 138 лв., същото количество нарязани струва 145 лв., а един тон нацепени дърва се предлага за 155 лв. До момента по позицията се изтъргуваха 5079 акции на нива от 5.60 до 5.70 лв. за брой.
Източник: БГНЕСМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputovТо хубаво ще влезнат над 30мил.(ако изобщо влезне кеш от свързано предприятие),ама ако се продаваха на външен за групата инвеститор сигурно щяха да са 60,а и къде ще отидат?В магазин "направи си сам" за строителни стоки в Пловдив,щото иам няма Баумакс,Практикер,Алати,Брико...,а и нищо чудно терена там да е пак на БД.
Демек кон за кокошка ми се чини работата,нещо като покупката на терена на в Младост(те белким преместят наблизо Ситито,та да си оправдае цената).Щом продажбата на горива е нерентабилна ми що непубличното дружество да не ги препродаде по балансова на някой от големите в бранша.Та това са ми аргументите,ама дано Алианца знаят какво правят,все пак това са парите на много бъдещи пенсионери.
Коментар
-
То хубаво ще влезнат над 30мил.(ако изобщо влезне кеш от свързано предприятие),ама ако се продаваха на външен за групата инвеститор сигурно щяха да са 60,а и къде ще отидат?В магазин "направи си сам" за строителни стоки в Пловдив,щото иам няма Баумакс,Практикер,Алати,Брико...,а и нищо чудно терена там да е пак на БД.
Демек кон за кокошка ми се чини работата,нещо като покупката на терена на в Младост(те белким преместят наблизо Ситито,та да си оправдае цената).Щом продажбата на горива е нерентабилна ми що непубличното дружество да не ги препродаде по балансова на някой от големите в бранша.Та това са ми аргументите,ама дано Алианца знаят какво правят,все пак това са парите на много бъдещи пенсионери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoresЩе влязат над 30 милиона в компанията по време на една от най-тежките кризи в историята!!!
Колега дай първо да видим какво стои зад тези 30мил. аз незнам, ако ти знаеш сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoresЩе влязат над 30 милиона в компанията по време на една от най-тежките кризи в историята!!!
Колега дай първо да видим какво стои зад тези 30мил. аз незнам, ако ти знаеш сподели.
Научихте се да ви се дава инфото смляно!
Коментар
Коментар