IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След зърното,може да раздадат като дивидент по един чеп на акционерите. http://www.investor.bg/?cat=5&id=79283
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• ама вие сте много сигурни, че са на Карол ..............може и други да са

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
        Няма ли кой да ги вземе тия 10к без пари ) май бяха на Карол )
        Ами СОФИКС 200.. нормално е да продават.

Коментар

• Няма ли кой да ги вземе тия 10к без пари ) май бяха на Карол )
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• и сега квооооо?

Коментар

• Добре, какво гласеше онова нещо за търсене и предлагане, дори и да го нямаше все пак сме в България. Как така ще падат цените ? ? ?

Коментар

• Цената на въглищата падна с 10%
                08.01.2009

Във връзка със създалата се ситуация и поради повишеното търсене, „Топливо” АД намалява цените на въглищата си с над 10% в цялата страна, съобщиха от дружеството. Намалението влиза в сила от днес и важи за всички 160 склада на дружеството, разположени на територията на България.

Въглищата могат да бъдат използвани като алтернативно гориво както в бита, така и в производството. От дружеството припомнят, че през декември цената на въглищата в страната е била между 270 и 320 лв. за тон.

Коментар

• С колегите стигнахме до заключение, че цената на Топливо АД е закодирана в името му. А именно 3 път терминалната стойност.

ПП: Това е шегичка разбира се.

Коментар

• Опашки пред Топливо във Варна
                    08 Януари 2009 | 12:28
                    Опашки от чакащи да си купят дърва и въглища се образуват в последните дни пред базата на "Топливо" АД във Варна.

Газовата криза принуди много варненци използващи синьото гориво в бита, да преминат към алтернативни начини за отопление на домовете си. От дружеството съобщиха, че търсенето на алтернативните горива се е повишило чувствително в последните дни.

Най-търсени са въглищата, които на едро се търгуват за 330 лв. на тон.

За нуждите на домакинствата се търсят най-много дървата. В зависимост от количествата и вида, в който се предлагат, цената варира.

Тон метрови дърва се търгува за 138 лв., същото количество нарязани струва 145 лв., а един тон нацепени дърва се предлага за 155 лв. До момента по позицията се изтъргуваха 5079 акции на нива от 5.60 до 5.70 лв. за брой.

Източник: БГНЕС
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Какви са тези оферти купува? Нещо може би съм пропуснал?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                        То хубаво ще влезнат над 30мил.(ако изобщо влезне кеш от свързано предприятие),ама ако се продаваха на външен за групата инвеститор сигурно щяха да са 60,а и къде ще отидат?В магазин "направи си сам" за строителни стоки в Пловдив,щото иам няма Баумакс,Практикер,Алати,Брико...,а и нищо чудно терена там да е пак на БД.
                        Демек кон за кокошка ми се чини работата,нещо като покупката на терена на в Младост(те белким преместят наблизо Ситито,та да си оправдае цената).Щом продажбата на горива е нерентабилна ми що непубличното дружество да не ги препродаде по балансова на някой от големите в бранша.Та това са ми аргументите,ама дано Алианца знаят какво правят,все пак това са парите на много бъдещи пенсионери.
                        Да бе и Пловдив е един от най-бързо разтящите градове

Коментар

• То хубаво ще влезнат над 30мил.(ако изобщо влезне кеш от свързано предприятие),ама ако се продаваха на външен за групата инвеститор сигурно щяха да са 60,а и къде ще отидат?В магазин "направи си сам" за строителни стоки в Пловдив,щото иам няма Баумакс,Практикер,Алати,Брико...,а и нищо чудно терена там да е пак на БД.
                          Демек кон за кокошка ми се чини работата,нещо като покупката на терена на в Младост(те белким преместят наблизо Ситито,та да си оправдае цената).Щом продажбата на горива е нерентабилна ми що непубличното дружество да не ги препродаде по балансова на някой от големите в бранша.Та това са ми аргументите,ама дано Алианца знаят какво правят,все пак това са парите на много бъдещи пенсионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jores
                            Ще влязат над 30 милиона в компанията по време на една от най-тежките кризи в историята!!!

Колега дай първо да видим какво стои зад тези 30мил. аз незнам, ако ти знаеш сподели.
                            http://www.x3news.com/dogetblobfromd...2.2008.pdf.p7s

Коментар

• Първоначално изпратено от Jores
                              Ще влязат над 30 милиона в компанията по време на една от най-тежките кризи в историята!!!

Колега дай първо да видим какво стои зад тези 30мил. аз незнам, ако ти знаеш сподели.
                              ми то за ония дето духа ги публикуват докладите и цялата информация за сделката! Провери ако те интересува, знаеш къде да я намериш
                              Научихте се да ви се дава инфото смляно!

Коментар

• Ще влязат над 30 милиона в компанията по време на една от най-тежките кризи в историята!!!

www.targ.bg

Коментар

Working...
                                X