If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз ще ви правя компания от днес. От известно време се опитвам да купя, но както и на други позиции се е случвало, Батя ми се изправи на пътя и ме принуди да влизам пазарно
Айде сега пак мен ще изкарате виновен че скочила преди да напълните. Нито съм изкупувал на пазар, нито съм слагал големи бидове. Кротко си купих едно пакетче на 3,80 и това е
То и на мен ми се купуваше на 3,50 и по-надолу, ама като не дават... пък ми трябват...
дай по конкретно ако може, че не съм в час. какво е прехвърлил?
Прехвърлиха петролните бази и имотите около тях в друго дружество собсвеност на синергон холдинг. Мотивираният доклад за оценка беше много излъскан и на 100% твърдеше че сделата е печеливша за дружеството и това преструктоиране ще намали загубите и т.н.
Елегантно дрърпат каквото им трябва а това ме подразни
И аз ще ви правя компания от днес. От известно време се опитвам да купя, но както и на други позиции се е случвало, Батя ми се изправи на пътя и ме принуди да влизам пазарно
Мажоритарят хич не е за подценяване по тази позиция. Прехвърля апетитни активи на други фирми да им се радва лично а на ОС-то обяснява че генерират загуби за дружеството и да му се предостяват права да ги извърши.
Личното ми мнение (без препоръки за търговия ) е че добрите коефициенти тук са отражение на "прозрачното" управление и желание за споделяне на печалбата с моноритарите.
Имам някоя друга акция тук но хич неми се нрави управлението. И да ме пита човек що ги стискам
Хайде и тук с аверите лапнахме кюфтенца.
Че много подценено и заспало ми се вижда това Топливо. А не е като да няма хляб в него, въпреки мажоритара
Както казваше един играч, само имота му до сточна гара е за 5 лв. на акция
Коментар