IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помня навремето тук купувах на 9, после продадох на 14-15, после пак купих на 17, продадох на 28... то после май до 36 ходи...

еееееххххх, кви времена бяха...

Коментар

• Продадох си акциите тук преди години заради номерата на Бедо

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        И аз ще ви правя компания от днес. От известно време се опитвам да купя, но както и на други позиции се е случвало, Батя ми се изправи на пътя и ме принуди да влизам пазарно
        Айде сега пак мен ще изкарате виновен че скочила преди да напълните. Нито съм изкупувал на пазар, нито съм слагал големи бидове. Кротко си купих едно пакетче на 3,80 и това е
        То и на мен ми се купуваше на 3,50 и по-надолу, ама като не дават... пък ми трябват...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          дай по конкретно ако може, че не съм в час. какво е прехвърлил?
          Прехвърлиха петролните бази и имотите около тях в друго дружество собсвеност на синергон холдинг. Мотивираният доклад за оценка беше много излъскан и на 100% твърдеше че сделата е печеливша за дружеството и това преструктоиране ще намали загубите и т.н.
          Елегантно дрърпат каквото им трябва а това ме подразни

Коментар

• И аз ще ви правя компания от днес. От известно време се опитвам да купя, но както и на други позиции се е случвало, Батя ми се изправи на пътя и ме принуди да влизам пазарно

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
              Мажоритарят хич не е за подценяване по тази позиция. Прехвърля апетитни активи на други фирми да им се радва лично ....
              дай по конкретно ако може, че не съм в час. какво е прехвърлил?

Коментар

• Мажоритарят хич не е за подценяване по тази позиция. Прехвърля апетитни активи на други фирми да им се радва лично а на ОС-то обяснява че генерират загуби за дружеството и да му се предостяват права да ги извърши.
                Личното ми мнение (без препоръки за търговия ) е че добрите коефициенти тук са отражение на "прозрачното" управление и желание за споделяне на печалбата с моноритарите.
                Имам някоя друга акция тук но хич неми се нрави управлението. И да ме пита човек що ги стискам

Коментар

• Доста понакупих днес покрай тази разпродажба

това е печелившо дружество в криза със счетоводна стойност над 22 лева на акция, а може да се купи за 4 лева на борсата.....
                  Last edited by XY; 19.01.2011, 17:32.
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    Няколко въпроса на които не чакам отговор:
                    Каква е основната дейност на ТОРL
                    Кой отрасъл отбеляза най-голям спад
                    хайде на кюфтетата
                    Това каква връзка има с цената

Не винаги цената се определя само от основна дейност, имотите на фирмата са за стотици милиони

Коментар

• Няколко въпроса на които не чакам отговор:
                      Каква е основната дейност на ТОРL
                      Кой отрасъл отбеляза най-голям спад
                      хайде на кюфтетата
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Скоро 50 000 акции ще стигне оборота
                        Може би и малко повечко, ако му решат на продавача окончателно проблема

Тук можем да очакваме и включване от ПФ на Алианц по някое време. Нали те си го побутнаха за края на годината.

Коментар

• Скоро 50 000 акции ще стигне оборота

Коментар

• някви пакети днес, и сега още разтовариха 6700 бройки, бая търсене се посъбра

Коментар

• Добре, че успях да си взема малко тук наскоро... тая акция май ще излита в скоро време

Коментар

• Хайде и тук с аверите лапнахме кюфтенца.
                                Че много подценено и заспало ми се вижда това Топливо. А не е като да няма хляб в него, въпреки мажоритара
                                Както казваше един играч, само имота му до сточна гара е за 5 лв. на акция

Коментар

Working...
                                X