IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ники, може ли да ми звъннеш
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• направо ше се гръмна...един път да ме няма ... и да изтърва суперпромоция...

Коментар

• Жалко, тук за малко изтървах...

Коментар

• Продадоха Пощата и Елана. Сега ще ме изкефи Биохим да бутнат наобратно. Ще има шоу.

Коментар

• Някой мноого голям ОПТИМИСТ по позицията продаде май !?!

Коментар

• Егати примоцията. хаахх на 21 да купя не съм си и мечтал

Коментар

• еее вие пък само искате да хвърчи
                малко ще се поклатим тук, да си продадат тези дето бързат, да си купят тия дето още нямат и покрай одитирания, покрай отчета за кю1 или покрай някой новина за перспективна инвестиция ще дръпне пак нагоре

Коментар

• Започна се

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=38848

Коментар

• Лошо няма за мен , аз съм и там , дори с повече....еех трябваше с още да се заредя.....,но пусти страх...важен е таргета там...
                      ние сме на всеки километър....

Коментар

• Първоначално изпратено от ariadna
                        Не ми се вярва да се задоволят с малко точно Биохим!!!Я виж какви ги вършат при Доверие!!!
                        Може би считат, че ДОВЕРИЕ е по-перспективно то Топливто? )))

Коментар

• Не ми се вярва да се задоволят с малко точно Биохим!!!Я виж какви ги вършат при Доверие!!!

Коментар

• Ловът приключи.

Коментар

• Чакат все още да видят върху кой Софикс точно ще го правят, че то не бяха промени, не бе чудо

Коментар

• Ами тия дни ще е. Малко остава до влизането в Софикс.
                                Интересно какво стана с другите западни банки които също бяха проявили интерес да правят сертификати върху Софикс.

Коментар

Working...
                                X