Топливо ще е над 20лв. след годишния отчет. Това е от малкото останали подценени дружества на БФБ с много добри перспективи. Аз си купих от промоцийката още акцийки, а си продадох правата. Сега разполагам с всичките си акции. Успех на всички съакционери. След годишния отчет пак ще се чуем :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хосезатова ви казвам да се нареждаме на 50 ст. и да го отърваме бат Бедо.
И той доволен и ние. Щото не е джентълменско да го изнудваме за по-ниска цена. Накрая ще ни тегли една майна и ще ги даде на някой акула )
И аз съм се наредил на 50 стТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от panaПървоначално изпратено от La CostaВсички могат да участват на аукциона на 29 ноември. Цените може да са по-ниски, а може и да са по-високи - това е пазар. Вероятно ще бъдат по-ниски от днешните.
А както казва Хосе, това изсипване не е чак толкова лошо. Зависи от гледната точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milen_vНе е задължително да си акционер, за да си купиш права. Цената на новите акции е 9 лв.
Пример: купуваш 4 права по 0.85 = 3.40 лв. + 9 лв. за акция = 12.40 лв. Срещу 12.40 лв. ставаш акционер в "Топливо" с една акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kif1. Не
2. трябва да платиш още 9 лв. за акцията
Коментар
Коментар