IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До днес кой платил - платил, от утре сме нагоре...че плана изоставихме, а нe бива

Коментар

• Мдаа, гладът за акции тук е голям и инвеститорите вече не издържат на къркорещите си стомаси

Коментар

• Dundo 1. Благодаря!

Коментар

• Kraq na january!!!
          Tochno kogato izliza godi6niq ot4et

Коментар

• Може ли някой да каже кога излизат на пазара новите акции от Топливо? Благодаря!

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от BailaMe
              Кога ще е увеличенеито на капитала?
              Увеличението преключи преди броени дни. За следващото - рано е да се каже, както би казал царя.

Коментар

• Момци, айде свалете го под 16 да си купя още евтинджос.
                Само във вас ми е надеждата, след като мажоритара вече не продава

Коментар

• ..

Не, а ти?

Коментар

• баси въпроса
                    ти да не се връщаш от екскурзия до Марс?!

Коментар

• ...

Кога ще е увеличенеито на капитала?

Коментар

• aaz, извинявай, няма повече да взимам отношение по написаното от тебе.

Хосе, това, че пазарът е тесен за много от нас, дребните играчи, е проблем по-скоро на пазара. Аз лично не мога да имам самочувствие на голям когато има 10, 20 и 100 пъти по-големи по капитал от мене играчи на този пазар. Впрочем не съм казвал, че си малък инвеститор, при все че ако бях го казал вероятно щях да съм прав. Ако си спомняш и двамата писахме в една друга тема на форума и споделихме по нещо за себе си, кой как е започнал на пазара, с приблизително какви капитали и т. н.

Коментар

• pana, признавам те за добър плановик :-)

Коментар

• За днес преизпълнихме плана

Коментар

• Хосе, ти да не си онея 8000, а:-) За фундамента си абс. прав!

Коментар

• Извинявай Ла коста, но ....мисля ,че въпросите ми имат точно определени адресати и.... аз си знам защо.... и... кого да попитам....
                                сори ,че не попитах по-рано по-целенасочено....

Коментар

Working...
                                X