IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изненадващо малко акции /обемът не е по-голям от обикновено/ се изтъргуваха при излизането на новите акции, което още веднъж показва доста позитивните очаквания на всички участвали в увеличението, щом предпочитат да си задържат акциите, а не веднага да касират около 40-42% печалба от увеличението.

Коментар

• Тук ще е НАГОРЕ, аз лично се надявам при две единици тук, ПЕТХЛ да дърпа поне с една, а защо не и с една и половина....

Коментар

• Много добро поведение на цената днес при излизане на новите акции, очакваме влизането в индексите и при великолепния фундамент скорошно преминаване на 20 лева. така или иначе минимумът, който трябва да търсим тук е 30 лева в краткосрочен план

Коментар

• Да бе! Що не вземат да си прехвърлят туй онуй, да се включа малко по- тънкажно
          ~МЕЧО~

Коментар

• Още не са почнали да си разменят пакетчетата!

Коментар

• Що не търгувате тука? 5-6 хил. бройки са смешна цифра. Цената ли е висока? Ами смъкнете я!

Коментар

• ЩО БЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ.... САМО АВАЛ МОБЕ ДА МЕ ПРИТЕСНИ ТУК....

Коментар

• Спрете, се че почна да свършва кеша вече.

Коментар

• Абати, в кобоса са ми вкарали и новите акции на ТОПЛ и вече са 5 416 829, сега трябва да смятам всички коефициенти с новите акции.......аз пък ще си ги смятам със стария брой акции, че по ми изнася....

Коментар

• Не бе Коле, я само да разведра обстановката, да не нема препирни, затва го обърнах въпроса за убавата мома, то иначе и Митко го беше дал изчислението на 30 ама не е верно, то си е 20, а как и ти казваш нема да го гледаме, щото маркета е по-друг А убавото си е убаво и акцията си е убава, и момата, само глоба да нема

Коментар

• Ветре, това че чоплим пустуто му топливо няма да ни глобят, но за това че препоръчваш момата от КФН си плаче за 20тица глоба!
                        Не е препоръка да глобявате човека!

Коментар

• Мите, не се пали бе човек, ти го беше сметнал до 30 тва си е убава акция, може по нататъка да се убедиш а виж, тва че у КФН има убава мома, верно си е
                          Ей КФН - да не ме глобите ей - я какви комплименти ви правя тва е комплимент, не е препоръка

Коментар

• Ако гледаш P/E на emerging market си запокан от всякъде. Само това ще ти кажа ти сам си прави изводите и ходи да се учиш, че вече започна да ставаш смешен. Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Мите какво ще кажеш за multiples сметнати с новия брой акции, за които толкова рева? Умопомрачителната разлика, а жалкарче? Я сега кажи надценено ли ТОПЛ? За твое съжаление от такива финансово неграмотни хора като теб, които не само не могат една дроб да разделят, ами и да я интерпретират не мога да се нервирам. Бъди здрав и успех в инвестирането.
                              за моита математика не се притеснявай а се научи да четеш отчети и да смяташ коефициенти. За твое добро е

а ако ми кажеш че разликата между твоето изисление на Р/Е 14 и това на Боби (20) не е умопомрачителна значи жална ти банка и майка и баща

и ако си чел внимателно (макар че щом отчета не можеш да прочетеш на кво ли се надявам) никъде не съм казвал че топливо е надценено
                              а дори посочих ниво на което бих влязъл и все си бая че преди да стигне твойто 30 ще видим мойта цена

в крайна сметка с много зор стигнахме до верните цифри за което Никола трябва благодаря на боби75
                              и най-важното - да се научи да внимава щото "3 пъти сметни - 1 път пиши"
                              иначе симпатичната кака от КаФеНе то ще ти задава същите въпроси като на оня от Пловдив за Стара планина

Бъди здрав и умен (за да не ставаш за смях) и на теб успех в инвестирането

Коментар

• нет кеш/капитализация ли? ) щото и това е много добро в сравнение с другите

Коментар

Working...
                                X