IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Не само последните месеци, дори през последните дни не я зная, просто не я следя, не съм професионалист и не съветвам никого нищо Приятен ден!
    опитвам се да ти разширя кръгозора, за да видиш, че има много обратни изкупувания, при които цените пада. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      за епъл нищо не казваш за цената от последните 4-5 месеца. Невероятно е, че цената е паднала, как е възможно това?
      Не само последните месеци, дори през последните дни не я зная, просто не я следя, не съм професионалист и не съветвам никого нищо Приятен ден!
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

От август 2008 до 2009 се е понижила цената, но това е произволно избран период
        Около година след началото цената е стигала 7,5 лв, а това си е доволно увеличение, дори сега е по-ниска, а говорим за 2008-2009
        Сега ще кажеш, че при Топливо не е минала още година )))))
        Това е форум и, според мен, не трябва да се захаващаме уставно, а да се опитаме да разбрем какво казва събеседника.
        Радвам се, че посочи Монбат и Епъл, обратното не е самоцел
        Не, не избягвам Епл, просто не ги следя:
        за епъл нищо не казваш за цената от последните 4-5 месеца. Невероятно е, че цената е паднала, как е възможно това?

Коментар

Все още ли твърдиш, че това е първото обратно, при което цената спада или вече осъзна пропуските си?
          От август 2008 до 2009 се е понижила цената, но това е произволно избран период
          Около година след началото цената е стигала 7,5 лв, а това си е доволно увеличение, дори сега е по-ниска, а говорим за 2008-2009
          Сега ще кажеш, че при Топливо не е минала още година )))))
          Това е форум и, според мен, не трябва да се захаващаме уставно, а да се опитаме да разбрем какво казва събеседника.
          Радвам се, че посочи Монбат и Епъл, обратното не е самоцел
          Не, не избягвам Епл, просто не ги следя:

Коментар

Бъркаш се с търговото предлагане. Обратното изкУпУване не означава това.
            Целта не обратното не е просто да купи едни акции, разбираш ли ме son of a bull ( теле - превод от редактора за неразбиращите английски ).
            каква е целта, важно е какъв е резултата, а как ще го наречеш е все тая
            както и че може тук да го наречем, при обявени 4 лв. няма нито една оферта на 4 лв. нали бяха 10000 акции Спокойно може да го начем гавра, не знам тоя термин има ли го в закона - такъв е резултата просто
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
              Обратно изкупуване значи, да кажеш цена и брой акции изкупува (не символични) и да сложиш бид виден за всички от пазара. Какво е това да изкупуваш обратно без да се вижда нищо Може да се купува избирателно от приятели така
              Бъркаш се с търговото предлагане. Обратното изкУпУване не означава това.
              Целта не обратното не е просто да купи едни акции, разбираш ли ме son of a bull ( теле - превод от редактора за неразбиращите английски ).

Коментар

• Обратно изкупуване значи, да кажеш цена и брой акции изкупува (не символични) и да сложиш бид виден за всички от пазара. Какво е това да изкупуваш обратно без да се вижда нищо Може да се купува избирателно от приятели така
                Bulls on BSE

Коментар

Ако ще е конкретно - стартира през втората половина на 2008, по памет
                  И то - след гласуването на дивидента и новите акции, никой не е казвал, че не е отразен в графиките сплита - от такова изопачаване тръга спорът.
                  Посочих ти го, да не вземеш да ми сочиш цени от 12 лева, напр.
                  Eто какво намирам в Инвестор, без сплита
                  Та, колко е паднала цената на Топливо за същия период? Аз казвам - от 30 на 6, а там сплитове не помня през този период..
                  Все още ли твърдиш, че това е първото обратно, при което цената спада или вече осъзна пропуските си?

Коментар

Конкретно Монбат - стартира обратно изкупуване през 2008 г.(за сплита не говорим, тъй като той си е в цената отразен на историческа база).
                    Ако ще е конкретно - стартира през втората половина на 2008, по памет
                    И то - след гласуването на дивидента и новите акции, никой не е казвал, че не е отразен в графиките сплита - от такова изопачаване тръга спорът.
                    Посочих ти го, да не вземеш да ми сочиш цени от 12 лева, напр.
                    Eто какво намирам в Инвестор, без сплита
                    Та, колко е паднала цената на Топливо за същия период? Аз казвам - от 30 на 6, а там сплитове не помня през този период..

Коментар

• За обратното изкупуване трябват пари. Имат ли излишни?

Коментар

Не бъркайте литературата с математиката
                        Тук "обратното изкупуване" си беше и е вербално волеизявление, без реално проявление - то го няма и е видно Не беше ли цената намалена от 5 лв. на 4 лв., е на 5 лв. не се купуваше, сега гледам и на 4 лв. няма оферти купова - е къде е това обратно изкоповане за което спорите
                        Факт е, че обратното изкупуване е слабичко, те сами си казаха, че подлежат едва 10 000 бр. за изкУпУване Просто се чудя кой може да си мисли, че като някой обяви обратно изкУпУване, цената трябва веднага автоматично да върви нагоре.

п.с. Абе и литературата е важна, когато математиката куца.

Коментар

Не бъркайте литературата с математиката
                          Тук "обратното изкупуване" си беше и е вербално волеизявление, без реално проявление - то го няма и е видно Не беше ли цената намалена от 5 лв. на 4 лв., е на 5 лв. не се купуваше, сега гледам и на 4 лв. няма оферти купова - е къде е това обратно изкоповане за което спорите
                          100X +

не се подлъгвайте, тук няма хляб!!

Коментар

aз не обсъждам какво целиш, не те обсъждам въобще, темата е "Топливо".
                            През 2008 г. Монбат раздава дивидент + от 1 стара=2 нови акции, не съм сигурен, че в този смисъл цената е била 3,5 лв, как да е..
                            "Процедурите", както ги наричаш, бяха всъщност обратното, продължило няколко години ( и не с по 5 акции), сега, на база твоето твърдение, ръст ли да очаквам тук? Ако желаеш, може да сравним промените в цените от обявяване на обратно до заповането му.
                            Аз ще направя сравнение на цената на Топливо и Монбат през 2008 г. На 4-ти януари 2008 г с Топливо е имало сделки на 30 лева, а - на 4-ти януари 2009 г е имало сделки за 6 лева. Моля, дай за Монат и Епъл, че не се оправям още с графиките
                            аз целя единствено да предотвратя постването на грешна информация. Явно имаш избирателно памет, в което няма нищо лошо, щом те прави щастлив. Конкретно Монбат - стартира обратно изкупуване през 2008 г.(за сплита не говорим, тъй като той си е в цената отразен на историческа база). Та обратното изкупуване стартира 2008 при цени над 6 лева за бр, а през първите месеци на 2009 цената достигна 3,42 лв. Виж графиките. Какво означава това, това означава, че обратните изкупувания не са гаранция, че цените няма да спадат. Дадох ти вече доста примери. За Епъл нищо не казваш! Не ти е изгодно, разбирам. Успех и спирам до тук!

Коментар

• Добро утро

Коментар

• Не бъркайте литературата с математиката
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X