Някой чел ли е проспекта - защо така малоумно се представя, че едва ли не се плаща 0,4% на Обсл. дружество? До сега не бях чел толкова условия и пропорции за една такса ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво Пропърти Фонд АДСИЦ (BPF / BPY)
Collapse
X
-
Малко се обърквам или по-скоро чета напудрени факти, но веднъж на 18.02. в инвестор.бг Виктория Тошкова пише :"Сградата е 100% отдадена под наем и генерира годишни приходи от поне 4,6 млн. лева при 10-годишни договори за наем" https://www.investor.bg/bylgariia/45...n-leva-277305/ ,
а после на сайта на дружеството намирам, че са отдали още от вече пълната на 100% сграда : "На 28.02.2019 е подписан е 10-годишен непрекъсваем договор с фирма Sterling serviced offices за отдаване под наем на един етаж от Office A (2,103м2);" и още "С подписването на нови договори за наем, очакваните годишни приходи се повишиха до малко над 4.8 милиона лева;"
От една страна в сравнение с БРЕФ тук се влиза в работещ и вече пълен с наематели проект, от друга страна съдейки по ппараметрите, то Бреф могат да изсмучат още много стойност от София тех.Last edited by tony1975; 09.03.2019, 04:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Асен Лисев: Очакваме дивидентна доходност за Браво Пропърти от 9,3-9,6%
Обещанията добри, но липсата на история най - притеснява.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеИмам въпрос
как са дали сградата (е част от нея, последната още е в преговори) на 13,5 евро, когато чувам, че пазарът е на 11 евро? Даже взимат още 2,2 евро за поддръжка?
Да няма някаква шмента?
И договорите имат опция за прекратяване след 3-5 г., нищо че ги водят 10 годишни. Това също ме притеснява
това обещание за доходност от 7,5% иначе изглежда много атрактивно, но дали да му се поддадем
Коментар
-
Имам въпрос
как са дали сградата (е част от нея, последната още е в преговори) на 13,5 евро, когато чувам, че пазарът е на 11 евро? Даже взимат още 2,2 евро за поддръжка?
Да няма някаква шмента?
И договорите имат опция за прекратяване след 3-5 г., нищо че ги водят 10 годишни. Това също ме притеснява
това обещание за доходност от 7,5% иначе изглежда много атрактивно, но дали да му се поддадем
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеCeгaшeн coбcтвeниĸ нa cгpaдaтa ca двaмa инвecтитopи - Aceн Лиceв и Πaвeл Toмaш Cyджapcĸи-Kшoнжeĸ, ĸoитo пpитeжaвaт paвeн дял.
Caмият Aceн Лиceв дъpжи 72,23 пpoцeнтa oт "Бpaвo пpoпъpти фoнд",.... Ще има права колкото си искате
Интересна е секцията представяне на пазара /такава всъщност няма/ Как да преценим къде са конкурентите, къде е това дружество? Има ли потенциал, има ли преимущества, защо ние? Много проекти имали, ама като посредник, а много планове, ама като инвеститор?
IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Като съдя по компанията в увеличаването на капитала вероятно ще участват досегашните акционери и надали ще пуснат права на пазара. Предполагам, че очакваната емисия облигации ще е сравнително по - достъпна. Сградата е много ОК, подобен готов проект трябваше да намерят и ФНИБ, но там обичат явно да строят.
Акции ще има предполагам и за малките, докато с облигациите опитът до сега е малко нагативен на нашия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКога ще се случва това увеличение на капитала? Някой ще участва ли?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Браво Пропърти Фонд АДСИЦ (BPF / BPY)
Най-новата офис сграда в София сменя собственика си срещу €36,5 милиона
Обезпечени облигациите биха предизвикали интерес, акции, ако имаше предлагане, също.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар