IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой има ли бегла представа на този продавач колко акции му останаха ???
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от zhoro
      Първоначално изпратено от ghettoff
      Тук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.
      И аз имам виждане за него...като че ли да сме на едно мнение. Двете Е - имат обаче курвенско поведение, тук нещата са по дисциплинирани.
      Звучи секси, нали ;-)

Мдаа, колкото до тук, като се махнат маймунките с 5те процента дето безмилостно ръсят, тогава ще си думаме, но аз се радвам, че все пак тук е тъй ликвидно! ;-)
      Имам и цели, но ще ви ги кажа утре след сесията за да не се излагам предварително :-)
      Аз харесвам също ликвидните позиции с пазарно поведение - така дори като губя знам защо е така... айде ще дискутираме прогнози скоро, да видим колко искат да оставят на пазара въпросните. Аз съм си заделил една част кеш равностойно на акциите, ако решат да натиснат много цената да си изравня.
      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
        Първоначално изпратено от ghettoff
        Тук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.
        И аз имам виждане за него...като че ли да сме на едно мнение. Двете Е - имат обаче курвенско поведение, тук нещата са по дисциплинирани.
        Звучи секси, нали ;-)

Мдаа, колкото до тук, като се махнат маймунките с 5те процента дето безмилостно ръсят, тогава ще си думаме, но аз се радвам, че все пак тук е тъй ликвидно! ;-)
        Имам и цели, но ще ви ги кажа утре след сесията за да не се излагам предварително :-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
            Викаш скоро. След резкия скок викаш ше купуваш
            Нищо не викам. Не обичам да говоря на висок глас.

Коментар

• Викаш скоро. След резкия скок викаш ше купуваш

Коментар

• Тук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.

Коментар

• тук ме кефи яко. нали не си мислите, че тези 250К акции днес ги обраха дребните кобоси... обемите са добри и мисля, че тук се формират нови пакети, които ще си изчакат пътя на горе.

успех

мнението е пристрастно и не е препоръка за покупка или продажба
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                    Централна кооперативна банка АД е универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД.
                    Това ти е шапката на финансовия секторна Хим като на схемата.

Коментар

Централна кооперативна банка АД е универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД.
                      финансовите участия са под шапката на ЦКБ Груп ЕАД

Коментар

• Централна кооперативна банка АД е универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД.
                        Keep going ...

Коментар

• Поразтърсих се и това е, което видях ...

Химимпорт възнамерява да използва нетните приходи от Предлагането на Новите акции за записване на акции от предстоящото увеличение на капитала на “Параходство българско речно плаване” АД и “ЦКБ груп” ЕАД, за финансиране на модернизацията и разширението на летища Варна и Бургас, за финансиране изпълнението на инвестиционните програми на пристанище Леспорт и Порт Балчик, за погасяване на задължения към свързани лица, за придобиване на дългове, за придобиване на акции и дялове в други дъщерни и асоциирани дружества, както и на участия в дружества с потенциал за преструктуриране и развитие.

"ЦКБ груп" ЕАД някой знае ли какво е?
                          Keep going ...

Коментар

Първоначално изпратено от bertram
                            Първоначално изпратено от Mr.Profit
                            Тук увеличение на капитала ще има ли? Много се задържаме на тези нива и се замислям дали няма да е някъде тук емисионната стойност ако има такова. Ако някой разполага с повече информация ще се радвам да го изслушам
                            Просто имаше кой да излиза и то с голям обем ако е излязъл лека и полека може да тестваме 2 кинта

не е препоръка
                            В проспекта на Химимпорт нали беше записано, че парите са за ... и увеличение на капитала на ЦКБ? Цитирам по памет, но мисля, че такава беше идеята.
                            не... за други неща са.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              Първоначално изпратено от Mr.Profit
                              Тук увеличение на капитала ще има ли? Много се задържаме на тези нива и се замислям дали няма да е някъде тук емисионната стойност ако има такова. Ако някой разполага с повече информация ще се радвам да го изслушам
                              Просто имаше кой да излиза и то с голям обем ако е излязъл лека и полека може да тестваме 2 кинта

не е препоръка
                              В проспекта на Химимпорт нали беше записано, че парите са за ... и увеличение на капитала на ЦКБ? Цитирам по памет, но мисля, че такава беше идеята.
                              Keep going ...

Коментар

не е препоръка
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X