някой има ли бегла представа на този продавач колко акции му останаха ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ghettoffТук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.
Мдаа, колкото до тук, като се махнат маймунките с 5те процента дето безмилостно ръсят, тогава ще си думаме, но аз се радвам, че все пак тук е тъй ликвидно! ;-)
Имам и цели, но ще ви ги кажа утре след сесията за да не се излагам предварително :-)Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ghettoffТук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.
Мдаа, колкото до тук, като се махнат маймунките с 5те процента дето безмилостно ръсят, тогава ще си думаме, но аз се радвам, че все пак тук е тъй ликвидно! ;-)
Имам и цели, но ще ви ги кажа утре след сесията за да не се излагам предварително :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffТук скокът ще е рязък и организиран. Нещо като Еврохолд предполагам. Нямам акции, ама мисля пак да имам. Скоро.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
тук ме кефи яко. нали не си мислите, че тези 250К акции днес ги обраха дребните кобоси... обемите са добри и мисля, че тук се формират нови пакети, които ще си изчакат пътя на горе.
успех
мнението е пристрастно и не е препоръка за покупка или продажбатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitЦентрална кооперативна банка АД е универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Поразтърсих се и това е, което видях ...
Химимпорт възнамерява да използва нетните приходи от Предлагането на Новите акции за записване на акции от предстоящото увеличение на капитала на “Параходство българско речно плаване” АД и “ЦКБ груп” ЕАД, за финансиране на модернизацията и разширението на летища Варна и Бургас, за финансиране изпълнението на инвестиционните програми на пристанище Леспорт и Порт Балчик, за погасяване на задължения към свързани лица, за придобиване на дългове, за придобиване на акции и дялове в други дъщерни и асоциирани дружества, както и на участия в дружества с потенциал за преструктуриране и развитие.
"ЦКБ груп" ЕАД някой знае ли какво е?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitПървоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Mr.ProfitТук увеличение на капитала ще има ли? Много се задържаме на тези нива и се замислям дали няма да е някъде тук емисионната стойност ако има такова. Ако някой разполага с повече информация ще се радвам да го изслушам
не е препоръкаМненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Mr.ProfitТук увеличение на капитала ще има ли? Много се задържаме на тези нива и се замислям дали няма да е някъде тук емисионната стойност ако има такова. Ако някой разполага с повече информация ще се радвам да го изслушам
не е препоръкаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitТук увеличение на капитала ще има ли? Много се задържаме на тези нива и се замислям дали няма да е някъде тук емисионната стойност ако има такова. Ако някой разполага с повече информация ще се радвам да го изслушам
не е препоръкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар