Ами хайде де! Че на мен тука ми е силата :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПухчеНай-накрая,може и да се кротнат и да имаме растеж и тук
http://www.investor.bg/?cat=5&id=87210Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Пухче
Коментар
-
маймунката с 35 акции трябва да се чувства засрамена!
между другото точно поради подобни причини ТА на родната борса е малко мъгливо -> не може оборот от 240К да мине на 1,65 и накрая 35 бройки да развалят свеща ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Бай МангауКлон на ЦКБ-Козлодуй е разбит и ограбен
07 септември 2009 | 15:48 | Агенция "Фокус"
Козлодуй. Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен. Това съобщи за Агенция „Фокус” Красимир Василев, говорител на Областната дирекция на МВР – Враца. Сигналът е подаден в 8,30 часа в полицията в Козлодуй. Той е подаден от охраната на банковия офис, че при пристигане на работа са забелязали, че в банковия клон е влизано. След това е констатирано, че е разбита метална каса, в която са се държали пари.Тези хора се самозабравиха - нямат страх от Бога, а явно вече и от ТИМ–а
Или ножът е опрял до кокала или нещо става в ТИМ, но и в двата случая не е добре. А може и просто да са идиоти, ама вече 2-ри клон, някак не ми се връзва.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар