IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди година бяха обрали заложна къща на София комерс.
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
      Клон на ЦКБ-Козлодуй е разбит и ограбен

07 септември 2009 | 15:48 | Агенция "Фокус"

Козлодуй. Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен. Това съобщи за Агенция „Фокус” Красимир Василев, говорител на Областната дирекция на МВР – Враца. Сигналът е подаден в 8,30 часа в полицията в Козлодуй. Той е подаден от охраната на банковия офис, че при пристигане на работа са забелязали, че в банковия клон е влизано. След това е констатирано, че е разбита метална каса, в която са се държали пари.
      Да ограбиш тимаджийска банка. Това определено са най-смелите вандали, за които съм чел наскоро.

Коментар

• Клон на ЦКБ-Козлодуй е разбит и ограбен

07 септември 2009 | 15:48 | Агенция "Фокус"

Козлодуй. Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен. Това съобщи за Агенция „Фокус” Красимир Василев, говорител на Областната дирекция на МВР – Враца. Сигналът е подаден в 8,30 часа в полицията в Козлодуй. Той е подаден от охраната на банковия офис, че при пристигане на работа са забелязали, че в банковия клон е влизано. След това е констатирано, че е разбита метална каса, в която са се държали пари.
        Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
          Всичко е въпрос на време!
          Давам скромна неангажираща прогноза/а не препоръка/- до Нова година тук нивото ще е над 2,50 лв.

Коментар

• Всичко е въпрос на време!
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
              Тук , приятели,

за да сме в синхрон с борсата цените отдавна трянваше да са над 2-ката,

ще гледаме, да видим!;-))

Успех!:-))

Май е ранхо още Пепи

Коментар

• Тук , приятели,

за да сме в синхрон с борсата цените отдавна трянваше да са над 2-ката,

ще гледаме, да видим!;-))

Успех!:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от sswot
                  а като гледам колко многоп са се наканили при евентуално връщане цкб на 1.20 1,40 ще има само да се сънува

Я камилата я камиларя

Коментар

• а като гледам колко многоп са се наканили при евентуално връщане цкб на 1.20 1,40 ще има само да се сънува

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                      Голяма работа сте като сте продали и купили с 10 ст. по евтино само да не изядете дебелия кол накрая.

Не са коркай бледолики .....веселба да става Кой квот си иска това да прави и както си я разбира търговията тъй да действа.Аз съм си решил че като не може да се направи стотици % за една година може да гу ударим на спекула и да откъснем по някой процент и тъй малко по малко да станат пак стотици.Е не става всеки път ма гейм да има.За туй че аз ич не бързам тука и ще си го чакам на цена.Пък който мисли че е изпуснал влака ей ги на кви убави цени ......купувайте никой не ви спира

Коментар

• Голяма работа сте като сте продали и купили с 10 ст. по евтино само да не изядете дебелия кол накрая.

..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Първоначално изпратено от ivan61
                          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Аз па тука ша товаря под 1.20 цена.Тъй ми излизат сметките тъй ша я къдря
                          Упусна трена Ташунка. Земай докато има промоция, че да има за гащи на индианката!!

Нищо не е упуснал бат ти Ташунко.Поосвободих една част че ми се виде много неистествено туй покачване на Софиксо за 4-5 дена И кат гледам ша стане на мойта пак ша ги взема по ниско тия артийки
                          ша ги земеш тия хартиики гът гутката пръдне момчето със сапа

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                            Упусна трена Ташунка. Земай докато има промоция, че да има за гащи на индианката!!

Нищо не е упуснал бат ти Ташунко.Поосвободих една част че ми се виде много неистествено туй покачване на Софиксо за 4-5 дена И кат гледам ша стане на мойта пак ша ги взема по ниско тия артийки

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                              Първоначално изпратено от bertram
                              тука ще товаря яко в каруцата
                              днес метнах 10 чувала на 1.50
                              следващи нива на които ще товаря са 1.40 и 1.20 (ако видидим)

не е препоръка за покупка или продажба
                              И аз ще чакам надолу. Елате пиленца при батко. Много ми харесва да събирам пиленца.
                              Ти не си ли по меда бе? Бахти мечката :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

Working...
                                X