Преди година бяха обрали заложна къща на София комерс.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бай МангауКлон на ЦКБ-Козлодуй е разбит и ограбен
07 септември 2009 | 15:48 | Агенция "Фокус"
Козлодуй. Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен. Това съобщи за Агенция „Фокус” Красимир Василев, говорител на Областната дирекция на МВР – Враца. Сигналът е подаден в 8,30 часа в полицията в Козлодуй. Той е подаден от охраната на банковия офис, че при пристигане на работа са забелязали, че в банковия клон е влизано. След това е констатирано, че е разбита метална каса, в която са се държали пари.
Коментар
-
Клон на ЦКБ-Козлодуй е разбит и ограбен
07 септември 2009 | 15:48 | Агенция "Фокус"
Козлодуй. Клон на Централна кооперативна банка в Козлодуй е разбит и ограбен. Това съобщи за Агенция „Фокус” Красимир Василев, говорител на Областната дирекция на МВР – Враца. Сигналът е подаден в 8,30 часа в полицията в Козлодуй. Той е подаден от охраната на банковия офис, че при пристигане на работа са забелязали, че в банковия клон е влизано. След това е констатирано, че е разбита метална каса, в която са се държали пари.Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AГоляма работа сте като сте продали и купили с 10 ст. по евтино само да не изядете дебелия кол накрая.
Не са коркай бледолики .....веселба да ставаКой квот си иска това да прави и както си я разбира търговията тъй да действа.Аз съм си решил че като не може да се направи стотици % за една година може да гу ударим на спекула и да откъснем по някой процент и тъй малко по малко да станат пак стотици.Е не става всеки път ма гейм да има.За туй че аз ич не бързам тука и ще си го чакам на цена.Пък който мисли че е изпуснал влака ей ги на кви убави цени ......купувайте никой не ви спира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАз па тука ша товаря под 1.20 цена.Тъй ми излизат сметките тъй ша я къдря
Нищо не е упуснал бат ти Ташунко.Поосвободих една част че ми се виде много неистествено туй покачване на Софиксо за 4-5 денаИ кат гледам ша стане на мойта пак ша ги взема по ниско тия артийки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАз па тука ша товаря под 1.20 цена.Тъй ми излизат сметките тъй ша я къдря
Нищо не е упуснал бат ти Ташунко.Поосвободих една част че ми се виде много неистествено туй покачване на Софиксо за 4-5 денаИ кат гледам ша стане на мойта пак ша ги взема по ниско тия артийки
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от bertramтука ще товаря яко в каруцата
днес метнах 10 чувала на 1.50
следващи нива на които ще товаря са 1.40 и 1.20 (ако видидим)
не е препоръка за покупка или продажба
Коментар
Коментар