Остави хората да си накупят "евтини " акции... Това е част от играта ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
София. Задържаните от МВР Красимир Андреев Маринов и Николай Андреев Маринов, известни като Големия Маргин и Малкия Маргин, Иво Страхилов Карагеоргиев, брат му Светлин Страхилов Карагеоргиев и Веселин Петров Тошев са подготвяли убийствата на о.з. генерал Любен Гоцев, подсъдимия за пране на пари Иван Тодоров-Доктора и председателя на Надзорния съвет на Централна кооперативна банка Никола Дамянов.
оттървахме съдбата на RXB,за сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroноко6, ти уби всичко детско в мен.
Какви бяха тези сметки, какво беше това чудо? Ако ми обясниш какво си се опитвал да изчислиш, много ще ти бъда блогадарен.
Колчо, не смятай нищо, освен това колко пари ще ти трябват за увеличението - 1/2 от броя акции, които имаш, и на каква цена се изравняват текущите с бъдещите нива на търговия. За теб това би трябвало да стане на цена - тя се получава като днешната цена например умножиш по две, прибавиш един лев и накрая полученото разделяш на три.
Първите сметки са правени при предположение,че акцията след увеличението ще струва 6 лв. и се продаде съответно на загуба 0.5 на бр.-1 лв. за две и за това цената на акция от новата емисия ефективно ти идва на 2 лв.Така си мислех,че разсъждава Копчо.де да знам че не разбрал(иначе пише умни коментари,а и не е от скоро във форума),явно не е участвал в увеличение(на мен ми е за втори път).
Надявам се този път да съм ясен,не чв ставам за даскал де.
Коментар
-
И аз да се опитам да обясня на Колчо.
Имаш 10 акции, те автоматично ти носят 10 права, нищо не плащаш за тези права.
Срещу тези десет права получаваш възможност да запишеш 5 акции по 1 лев.
Значи да продължа примера. Ако си си купил 10 акции по 7 лв., ще даден още 5 за новите акции и след увеличението ще имаш 15 акции, като всяка от тях ще ти бъде по 5 лв. (толкова ще ти е излязла), а колко ще й бъде цената на борсата е друг въпрос.
Коментар
-
ноко6, ти уби всичко детско в мен.
Какви бяха тези сметки, какво беше това чудо? Ако ми обясниш какво си се опитвал да изчислиш, много ще ти бъда блогадарен.
Колчо, не смятай нищо, освен това колко пари ще ти трябват за увеличението - 1/2 от броя акции, които имаш, и на каква цена се изравняват текущите с бъдещите нива на търговия. За теб това би трябвало да стане на цена - тя се получава като днешната цена например умножиш по две, прибавиш един лев и накрая полученото разделяш на три.
Коментар
Коментар