IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Остави хората да си накупят "евтини " акции... Това е част от играта ...

Коментар

• Нали трябваше да ги обявят тези неща по от рано,има срокоже в закона!Те още не са казали кой е ИП и от кога започжа търгожвията с правата(сигурно 09.11).или са публикувсали обява в ДВ,ама кой го чете?
      И да си махнете офертите купувяа,ей!

Коментар

• акции без права са вече това

Коментар

• Я раздухайте какво става с CCB? Какви са тия заявки продава за утре?

Коментар

• На 4-ти ще обявят кога е стартът.

Коментар

• Hi,
              Оставете майтапа, от кога започва записването на акции от увеличението на ЦКБ?
              THANKS A LOT !

Коментар

• Смях в залата :-)

Коментар

• София. Задържаните от МВР Красимир Андреев Маринов и Николай Андреев Маринов, известни като Големия Маргин и Малкия Маргин, Иво Страхилов Карагеоргиев, брат му Светлин Страхилов Карагеоргиев и Веселин Петров Тошев са подготвяли убийствата на о.з. генерал Любен Гоцев, подсъдимия за пране на пари Иван Тодоров-Доктора и председателя на Надзорния съвет на Централна кооперативна банка Никола Дамянов.

оттървахме съдбата на RXB,за сега!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                    ноко6, ти уби всичко детско в мен.
                    Какви бяха тези сметки, какво беше това чудо? Ако ми обясниш какво си се опитвал да изчислиш, много ще ти бъда блогадарен.
                    Колчо, не смятай нищо, освен това колко пари ще ти трябват за увеличението - 1/2 от броя акции, които имаш, и на каква цена се изравняват текущите с бъдещите нива на търговия. За теб това би трябвало да стане на цена - тя се получава като днешната цена например умножиш по две, прибавиш един лев и накрая полученото разделяш на три.
                    Поднулев,това кето обясняваш на Колчо е описано с цифри,като версията на капутов.

Първите сметки са правени при предположение,че акцията след увеличението ще струва 6 лв. и се продаде съответно на загуба 0.5 на бр.-1 лв. за две и за това цената на акция от новата емисия ефективно ти идва на 2 лв.Така си мислех,че разсъждава Копчо.де да знам че не разбрал(иначе пише умни коментари,а и не е от скоро във форума),явно не е участвал в увеличение(на мен ми е за втори път).

Надявам се този път да съм ясен,не чв ставам за даскал де.

Коментар

• ок
                      при мен грешката е че мислех че правата се плащат по 1лв. след което срещу тях получаваш акциите...
                      благодарности
                      извиняям са за глупостите с които Ви занимавам
                      човек се учи докато живее
                      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• И аз да се опитам да обясня на Колчо.
                        Имаш 10 акции, те автоматично ти носят 10 права, нищо не плащаш за тези права.
                        Срещу тези десет права получаваш възможност да запишеш 5 акции по 1 лев.
                        Значи да продължа примера. Ако си си купил 10 акции по 7 лв., ще даден още 5 за новите акции и след увеличението ще имаш 15 акции, като всяка от тях ще ти бъде по 5 лв. (толкова ще ти е излязла), а колко ще й бъде цената на борсата е друг въпрос.

Коментар

• ноко6, ти уби всичко детско в мен.
                          Какви бяха тези сметки, какво беше това чудо? Ако ми обясниш какво си се опитвал да изчислиш, много ще ти бъда блогадарен.
                          Колчо, не смятай нищо, освен това колко пари ще ти трябват за увеличението - 1/2 от броя акции, които имаш, и на каква цена се изравняват текущите с бъдещите нива на търговия. За теб това би трябвало да стане на цена - тя се получава като днешната цена например умножиш по две, прибавиш един лев и накрая полученото разделяш на три.

Коментар

• Всякяка сегашна акция ти дава право да си купиш 1/2 нова акция по номинал.Ако не искаш да упражниш това си право , то можеш да го продадеш на пазара

Коментар

• в смисъл имам 10 акции - получавам 10 права и за тях плащам 10лв.
                              Две права е една акция - тогава едната акция излиза чисто 2лв.
                              ...
                              или ?

Коментар

• няма ли да са 5 броя по 2 лв.
                                нали две права са една акция?

Коментар

Working...
                                X