IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    И ако днешното ми влизане по тая позиция не помогне падането да спре незнам какво ще помогне
    може би ще помогне утрешното влизане

Коментар

• И ако днешното ми влизане по тая позиция не помогне падането да спре незнам какво ще помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal
        Първоначално изпратено от Cave Man
        Първоначално изпратено от daskal
        Цената по тази позиция от доста време е абсурдна и не само по тази позиция. Ако имахме CDS у нас, вероятно същите щяха да се търгуват на 100% от вземанията, който застраховат. Това означава емитента да е фалирал. Тук обаче дори за ликвидни проблеми не можем да говорим, камо ли за неплатежоспособност. Достатъчно е да видим отчетите на банката, капиталовата й адекватност и ликвидност. Но дори и на тях да нямаме вяра, едно е сигурно, ако банката или холдинга имаха ликвидни проблеми, първото, което щяха да направят е агресивна кампания за депозити. Да сте виждали реклама на ЦКБ за депозити?
        Продавачите с висок ливъридж ги разбирам, просто нямат друг избор. Въпросът е къде са купувачите? За купувачите със заешки сърца, фундаментът няма значение? У нас няма професионални инвеститори, всички са аматьори (зайци). Затова чакат цената да стане 50ст. или пък 30ст или 10ст. и т.н. и пак няма да купят. Затова БРАВО на купувача (ловеца), днес бяха отстреляни малко зайци, да видим как ще приключи ловния сезон.
        Просто хората са много разумни. Кой би купувал акции от банка в съмнителна холдингова структура и то по време на международна криза?

Не е препоръка
        Не мога да Ви разбра,

1. Ако ги мислите за "съмнителна холдингова структура" виж това: “Кризата прави мафията още по-опасна“, заяви председателят на асоциацията Марко Вентури при представянето на доклада и предупреди, че „мафията може да се възползва от слабостта на предприятията и от несигурната икономическа обстановка, за да засили позициите си“.

2. Ако не ги мислите за "съмнителни" виж финансовите им отчети.

3. Според мен едно е сигурно, те са правилните хора, за точното време, в тази държава. Мислите ли, че ако не бяха такива, каквито са, биха успели да стигнат до тук в тази държава. В тази държава единствено оцеляват структури като самата държава. Химимпорт са държава в държавата и това е добре, защото всички знаем каква е държавата. Честно казано на тях имам повече доверие, отколкото на родните политици, въпреки, че съм ги критикувал много и въобще не споделям вижданията им по отношение на т.нар. добро корпоративно управление. За последното обаче много, ама много по-голяма вина имат тюфлеците в КФН.
        Що се отнася за разума, той отдавна напусна родната борса. Лично съм убеден, че затова голяма вина има КФН. Доказателство за това е, че публичните ни компаниии въобще не са публични, а където няма публични компании няма и инвеститори, няма и борса.

Мое лично мнение, не е препоръка!
        Даскале абсолютно те подкрепям за мнението ти ! Само да допълня инвестиращите и пишещите тук са станали като журналистите те не мислят а искат сензация дори стила им на изказ е същия е тогава каква инвестиционна общност имам тук в бг и не са ли те по скоро журналисти ?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
          Първоначално изпратено от daskal
          Цената по тази позиция от доста време е абсурдна и не само по тази позиция. Ако имахме CDS у нас, вероятно същите щяха да се търгуват на 100% от вземанията, който застраховат. Това означава емитента да е фалирал. Тук обаче дори за ликвидни проблеми не можем да говорим, камо ли за неплатежоспособност. Достатъчно е да видим отчетите на банката, капиталовата й адекватност и ликвидност. Но дори и на тях да нямаме вяра, едно е сигурно, ако банката или холдинга имаха ликвидни проблеми, първото, което щяха да направят е агресивна кампания за депозити. Да сте виждали реклама на ЦКБ за депозити?
          Продавачите с висок ливъридж ги разбирам, просто нямат друг избор. Въпросът е къде са купувачите? За купувачите със заешки сърца, фундаментът няма значение? У нас няма професионални инвеститори, всички са аматьори (зайци). Затова чакат цената да стане 50ст. или пък 30ст или 10ст. и т.н. и пак няма да купят. Затова БРАВО на купувача (ловеца), днес бяха отстреляни малко зайци, да видим как ще приключи ловния сезон.
          Просто хората са много разумни. Кой би купувал акции от банка в съмнителна холдингова структура и то по време на международна криза?

Не е препоръка
          Не мога да Ви разбра,

1. Ако ги мислите за "съмнителна холдингова структура" виж това: “Кризата прави мафията още по-опасна“, заяви председателят на асоциацията Марко Вентури при представянето на доклада и предупреди, че „мафията може да се възползва от слабостта на предприятията и от несигурната икономическа обстановка, за да засили позициите си“.

2. Ако не ги мислите за "съмнителни" виж финансовите им отчети.

3. Според мен едно е сигурно, те са правилните хора, за точното време, в тази държава. Мислите ли, че ако не бяха такива, каквито са, биха успели да стигнат до тук в тази държава. В тази държава единствено оцеляват структури като самата държава. Химимпорт са държава в държавата и това е добре, защото всички знаем каква е държавата. Честно казано на тях имам повече доверие, отколкото на родните политици, въпреки, че съм ги критикувал много и въобще не споделям вижданията им по отношение на т.нар. добро корпоративно управление. За последното обаче много, ама много по-голяма вина имат тюфлеците в КФН.
          Що се отнася за разума, той отдавна напусна родната борса. Лично съм убеден, че затова голяма вина има КФН. Доказателство за това е, че публичните ни компаниии въобще не са публични, а където няма публични компании няма и инвеститори, няма и борса.

Мое лично мнение, не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
            Първоначално изпратено от DD
            Първоначално изпратено от ОК
            DD, гледам си голям фен на Химимпорт, само за тях пишеш. Та какво казваш, има ли проблеми в групата?
            Каквото и да ти кажа едва ли ще ми повярваш!
            Ядосах се на онзи отворко, който се опитва да вкарва някакви мисли в главите на четящите тук !
            Тъй ли пък не разбрахте, че с такива изказвания не си помагате бе хора ?!?!?!?!?
            DD, кажи, тук всички искаме да знаем повече за ЦКБ!
            По-бавно, за да си записвам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
              Първоначално изпратено от ОК
              DD, гледам си голям фен на Химимпорт, само за тях пишеш. Та какво казваш, има ли проблеми в групата?
              Ядосах се на онзи отворко, който се опитва да вкарва някакви мисли в главите на четящите тук !
              Тъй ли пък не разбрахте, че с такива изказвания не си помагате бе хора ?!?!?!?!?
              DD, кажи, тук всички искаме да знаем повече за ЦКБ!
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                  И да има няма да каже, но ако в днешно време сериозна компания, няма никакви проблеми ..... е доста съмнително. Проблеми имат или ще имат всички. Въпроса е как ще ги преодоляват, за по разрастналите се без мярка - как ще се преструктурират, разделят с нещо и пр. и пр.
                  Тези които оживеят след кризата ще им направим паметници, вкл. на менажмента им. Искрено не им завиждам!

Коментар

• DD, гледам си голям фен на Химимпорт, само за тях пишеш. Та какво казваш, има ли проблеми в групата?

Коментар

• Първоначално изпратено от ORACLE
                      Спомняте ли си голямото репо на Химимпорт в Булбанк? А сега се запитайте кво стана с него.
                      Хайде ти отворко ни обясни какво става ??
                      Аз знам какво става, но силно се съмнявам ти дали знаеш ама иначе ей така да се плюе !!!!!

Коментар

• Ами внесли са допълнително обезпечение-друго да се запитаме.
                        Първоначално изпратено от ORACLE
                        Спомняте ли си голямото репо на Химимпорт в Булбанк? А сега се запитайте кво стана с него.

Коментар

Не е препоръка

Коментар

• Спомняте ли си голямото репо на Химимпорт в Булбанк? А сега се запитайте кво стана с него.

Коментар

Мале ... все зайци са ви в главите. Ама те кухи ...
                              Къде ги видя тия ловци днес ? Да не би случайно да си сънувал нещо ? Да видя ордер да има такъв голям пакет да стои купува или продава ? Появи се и изчезна - предварително договорени сделки им викам аз и никакви ловци няма, всичко е уточнено и са се разбрали предварително.
                              Така че не се връзвай, ами който взел, взел ... радвай се и дано се отпуши позицията, че ми писна да я натискат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                                Ако някой беше ми казал преди време, че ще мога да купя тук на 80 ст./акция бая щях да се посмея
                                Все ще се намери някой да ти каже, че може и по-евтино. Значи смехът ти пак не се губи.

Коментар

Working...
                                X