IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Безкрайно благодаря на продалите ми в диапазона 0.86- 0.88
    Аз па си купувах, щото стратегията ми приличаше на умишлено сваляне на цената

Коментар

• УДРИ ВУЙНЕ

Коментар

• Чул те Господ..

Коментар

• Мдааа....
          Продалите вече го духат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            Утиде коня у ряката

................... в края на тази седмица цената ще е на емисионната на новите акции, че и отгоре

не е препоръка -> имам
            Урдяяяяя!!!
            Attached Files

Коментар

• Утиде коня у ряката

................... в края на тази седмица цената ще е на емисионната на новите акции, че и отгоре

не е препоръка -> имам

Коментар

• Браво на ЦКБ

Коментар

• ...
                  Last edited by BOBAN1; 17.10.2011, 08:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Пичове, записвайте си новите акции, че имало премия.
                    Подкрепям..!!!
                    Ако може и правата по 10-15 ст. да изкупите.....

Коментар

• Управителния съвет е определил емисионна стойност от един лев и петдесет стотинки и е счел съобразно своята воля, че това дава гаранция за направените от акционерите инвестиции в дългосрочен план и не накърнява техните интереси в резултат на очакваното разводняване след увеличаването на капитала. С това си решение управителния орган се стреми да даде известна премия на инвеститорите, желаещи да запишат акции от увеличението, с оглед, първо на сложната обстановка на финансовите пазари (най-вече в региона и страната) и евентуалната липса на интерес към емисията, породена от този факт, както и второ от текущата пазарна цена на една акция (която е доста под балансовата и е много близо до емисионната).

Пичове, записвайте си новите акции, че имало премия.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Дано

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Според мен ще се вдигне до 1.40-1.50 за да се обере някой лев от миноритарите ,иначе е само наливане отпусто в празно ,вярно ,че не се прави увеличението по собствена воля ...
                          Аз най- вероятно няма да запиша ...
                          Имам акции които държа с чисто спекулативна цел ...

Това писане предполага, че миноритарите ще се впуснат да купуват през глава на 1.5...
                          МОже, може.....дай боже....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Стига бре, трайте си, да може да си пазаруваме на 90 стинки и в понеделник
                            мдааа....

Коментар

• Стига бре, трайте си, да може да си пазаруваме на 90 стинки и в понеделник

Коментар

• Крайно време беше за някаква корекция след този спад. Да не говорим, че и на запад борсите регистрираха няколко поредни ръстове...
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X