Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЛогиката е ясна, който е купил се смее, който, не да плаче....
Аз съм от тия който продадоха с 9 ст разлика и гледам сеир./0,83-,92/ Докато не минат тези големите пакети с по 20 К и 50 К продава не се радвайте.
Пожелавам ви тези дни най малко 1,3 лв.....
Мойто съм си взел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСигурно някои хора ще направят за един месец 3-4 пъти повече от годишната банкова лихва. Колко процента досега са направили купилите на 0.88
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kid Android Разгледай мнениеДа плача ли, да се смея ли? 20 хилки направиха 15%. И куцо и сакато дойде с на баба си пенсията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kid Android Разгледай мнениеДа плача ли, да се смея ли? 20 хилки направиха 15%. И куцо и сакато дойде с на баба си пенсията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПодкрепям..!!!
Ако може и правата по 10-15 ст. да изкупите.....
ще,ще....................
Абе къде е Ллалка.......
Когато фактите говорят.......и Лалка ....и Мастъра.......и Даже Генералът мълчат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно днес им е дошъл превода за 5 хил. лева с които да вдигнат курса с 20%...
колко ти беше лихвата за три години на теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетези дето сега купуват, какво чакаха до миналата седмица, че днес купуват с над 20% отгореСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеБезкрайно благодаря на продалите ми в диапазона 0.86- 0.88Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
panterata na pop folka panterata na pop folka не е онлайн
14.10.2011, 16:42
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Да видим до 7.11 какви нива ще додтигне
0.70-0.75 стинки
Отговори с цитат
Някои папагали , които завиждат пак ще си хапят дирниците- ХА-ХА
Коментар