Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко вече си ги продал може да благодариш, но ако още ги стискаш доста избързваш с благодарността...
ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАбе чудя се аз на кой трябва да благодаря за акциите по 92 стинки в петъкСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАбе чудя се аз на кой трябва да благодаря за акциите по 92 стинки в петък, а това бил Монти Браво Монти, все така да помагаш
Коментар
-
Абе чудя се аз на кой трябва да благодаря за акциите по 92 стинки в петък, а това бил Монти Браво Монти, все така да помагашLast edited by bate Goiko; 17.10.2011, 21:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е купуват дребни и продават дребни.....
Аз съм от тия който продадоха с 9 ст разлика и гледам сеир./0,83-,92/ Докато не минат тези големите пакети с по 20 К и 50 К продава не се радвайте.
Пожелавам ви тези дни най малко 1,3 лв.....
Мойто съм си взел.
............... защото от следващия ден тогава нещата се сговнясаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение..
Ниев направихме по 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМастер колко ти е годишната лихва
Не се бъзикай с Мастера.....колкото.толкова.....важното е ,че е "тлъста"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМастер колко ти е годишната лихва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПазаяра пак наклеца Баба МецаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар