Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАми на това му се казва умение.Останалото си е алабалистика.Някои имат вътрешна необходимост да се похвалят,посочвайки конкретни цифри,много често със съмнителна стойност.Ненужна информация,обслужваща единствено нечие его.Или пък за избиване на комплекси.
много добре си го описал онзи дето преди повече от 2,5 години се хвалеше как постоянно купува и продава ХИМ-а, как хващаше всички движения, после като разтовари ХИМ-а на 1.37 лв. взе да ни убеждава как щала пал да падне акцията под 1.20 .................. а тя взе, че отиде над 3.70лв.
след като се почувства насран същия ник взе да пуска картинки на продънени лодки, заседнали кораби, счупени мачти и какви ли още не глупости придружени с коментари за генерал али от един кой се еничерски полк и т.н, и т.н.
болката на въпросния ник не стихва вече повече от 2 години, но писанията му са същите - мноого е верно и това за егото му, за комплексите му, за алабалистиката му, и за всичко останало ---------->>>>>>>>> добре го познаваш човека когото си описал
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНе съм наясно къде ги търсиш тези обеми да ги купиш, но на БФБ по тази позиция минавт средно 65 К на ден препращам те към статистиката : http://www.infostock.bg/infostock/co...pricestats/CCB
П.П. как все не сте успели да купите на дъното? Въпроса е не да хващаш дъна и върхове, това е късмет, въпроса е да хващаш посоките на движение. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.
от написаното от теб те виждам, че не търгуваш на БФб, но ми е интересно защо се вълнуваш толкова от позицията, от темата и от инвестициите ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедано си прав и в следващите дни цената да падне пак на 90 ст., че аз не можах да намеря пакет от 50 К акции на тази цена и купих само десетина хиляди на 0.881
ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...
Ако не можеш да работиш с платформата си ,мини на телефонна любов с брокера си....
Престани да ни досаждаш с глупостите ти При милион и триста К не можал да купи...
Смешник!
Немеца се преби да продава по 50 К.....
Добре че рядко влизам в този ник и не мога да ти чета произведенията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемисирко, а онези 3 000 акции които купи на 1.30 лв., тях на колко ги продаде
............... защото от следващия ден тогава нещата се сговнясаха
на 1,33 лв.
А ти на колко продаде ИХБГ ,Зърнени ,ХИМ ,София БТ ,БТН и ССВ....
Що не се скриеш да не поствам рекламата както се изразяваш...
ЗХБГ на 70 ст
София БТ- 52 лв.
БТН-32 лв
ССВ-1,46
ХИМ-3 лв.
ИХБГ-1,13лв.
Нацелваш Верно посоката ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.
Коментар
-
Не съм наясно къде ги търсиш тези обеми да ги купиш, но на БФБ по тази позиция минавт средно 65 К на ден препращам те към статистиката : http://www.infostock.bg/infostock/co...pricestats/CCB
П.П. как все не сте успели да купите на дъното? Въпроса е не да хващаш дъна и върхове, това е късмет, въпроса е да хващаш посоките на движение. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНищо лично Полки, и изобщо не коментирам парите ти и не ме интересуват, само казвам, че повечко си чешеш езика във форума, а и я караш на мераци да станеш голям играч, но рядко нацелваш посоките.
аз пък мисля, че има доста комплексирани душички във форума които като се драснат някакви цифри и до няколко минути изскачат от дупчиците си в които са се скрили и започват да се изказват "ни в клин, ни в ръкав"
поста ми беше насочен към онези които имат въпросното количество акции и които искат да продават -> тогава ще се види "кой га го имЪ и га го нимЪ" ; " кой на кого какво му мери" ; "кой бил комплексар" ; "кой бил джентълмен" и т.н. да не изреждам всичките простотии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТука всички сме джентълмени.Само това ни липсва,че да почнем да се проверяваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеОоо полки, ти още ли си замесен в тази игра? Направо се учудвам на упоритоста ти, че и имаш още пари за губене. Ще купиш 50К га мъ няма
какво общо има между моите пари и това къде ще се намираш ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеОоо полки, ти още ли си замесен в тази игра? Направо се учудвам на упоритоста ти, че и имаш още пари за губене. Ще купиш 50К га мъ няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедано си прав и в следващите дни цената да падне пак на 90 ст., че аз не можах да намеря пакет от 50 К акции на тази цена и купих само десетина хиляди на 0.881
ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо хиляда и нещо бяха .... По интересното че имах смелост да купувам на 83 ст когато всичките се бяхте изпокрили в миши дупки.....
Коментар
Коментар