IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Общ брой сделки960Прехвърлен обем (бр.)1255946Оборот (лв.)1 136 792,93Изменение за избрания период+9,09% Най-ниска цена (лв.)0,82Средна цена (лв.)0,91Най-висока цена (лв.)1,14

Ако не можеш да работиш с платформата си ,мини на телефонна любов с брокера си....
    Престани да ни досаждаш с глупостите ти При милион и триста К не можал да купи...
    Смешник!
    Немеца се преби да продава по 50 К.....
    Добре че рядко влизам в този ник и не мога да ти чета произведенията...
    на мисирката няма да й отговарям, че я виждам, че е разстроена -> навярно е в циклична менструация

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Ами на това му се казва умение.Останалото си е алабалистика.Някои имат вътрешна необходимост да се похвалят,посочвайки конкретни цифри,много често със съмнителна стойност.Ненужна информация,обслужваща единствено нечие его.Или пък за избиване на комплекси.
      + 10000000000000000000000000000000000

много добре си го описал онзи дето преди повече от 2,5 години се хвалеше как постоянно купува и продава ХИМ-а, как хващаше всички движения, после като разтовари ХИМ-а на 1.37 лв. взе да ни убеждава как щала пал да падне акцията под 1.20 .................. а тя взе, че отиде над 3.70лв.

след като се почувства насран същия ник взе да пуска картинки на продънени лодки, заседнали кораби, счупени мачти и какви ли още не глупости придружени с коментари за генерал али от един кой се еничерски полк и т.н, и т.н.

болката на въпросния ник не стихва вече повече от 2 години, но писанията му са същите - мноого е верно и това за егото му, за комплексите му, за алабалистиката му, и за всичко останало ---------->>>>>>>>> добре го познаваш човека когото си описал

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
        Не съм наясно къде ги търсиш тези обеми да ги купиш, но на БФБ по тази позиция минавт средно 65 К на ден препращам те към статистиката : http://www.infostock.bg/infostock/co...pricestats/CCB

П.П. как все не сте успели да купите на дъното? Въпроса е не да хващаш дъна и върхове, това е късмет, въпроса е да хващаш посоките на движение. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.
        и твоята не е лесна -> влизаш си в некви филми, че дори и си вярваш в тях

от написаното от теб те виждам, че не търгуваш на БФб, но ми е интересно защо се вълнуваш толкова от позицията, от темата и от инвестициите ми

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          дано си прав и в следващите дни цената да падне пак на 90 ст., че аз не можах да намеря пакет от 50 К акции на тази цена и купих само десетина хиляди на 0.881

ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...
          Общ брой сделки960Прехвърлен обем (бр.)1255946Оборот (лв.)1 136 792,93Изменение за избрания период+9,09% Най-ниска цена (лв.)0,82Средна цена (лв.)0,91Най-висока цена (лв.)1,14

Ако не можеш да работиш с платформата си ,мини на телефонна любов с брокера си....
          Престани да ни досаждаш с глупостите ти При милион и триста К не можал да купи...
          Смешник!
          Немеца се преби да продава по 50 К.....
          Добре че рядко влизам в този ник и не мога да ти чета произведенията...

Коментар

мисирко, а онези 3 000 акции които купи на 1.30 лв., тях на колко ги продаде

............... защото от следващия ден тогава нещата се сговнясаха

на 1,33 лв.
            А ти на колко продаде ИХБГ ,Зърнени ,ХИМ ,София БТ ,БТН и ССВ....
            Що не се скриеш да не поствам рекламата както се изразяваш...
            ЗХБГ на 70 ст
            София БТ- 52 лв.
            БТН-32 лв
            ССВ-1,46
            ХИМ-3 лв.
            ИХБГ-1,13лв.

Нацелваш Верно посоката ......

Коментар

. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.
              Ами на това му се казва умение.Останалото си е алабалистика.Някои имат вътрешна необходимост да се похвалят,посочвайки конкретни цифри,много често със съмнителна стойност.Ненужна информация,обслужваща единствено нечие его.Или пък за избиване на комплекси.

Коментар

• Не съм наясно къде ги търсиш тези обеми да ги купиш, но на БФБ по тази позиция минавт средно 65 К на ден препращам те към статистиката : http://www.infostock.bg/infostock/co...pricestats/CCB

П.П. как все не сте успели да купите на дъното? Въпроса е не да хващаш дъна и върхове, това е късмет, въпроса е да хващаш посоките на движение. Ако си сигурен че ще расте до 1,5 какво те бърка дали ще купиш на 0,90 или на 1,00.
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Нищо лично Полки, и изобщо не коментирам парите ти и не ме интересуват, само казвам, че повечко си чешеш езика във форума, а и я караш на мераци да станеш голям играч, но рядко нацелваш посоките.
                  щом имаш такова мнение за мен -> ок, няма проблеми

аз пък мисля, че има доста комплексирани душички във форума които като се драснат някакви цифри и до няколко минути изскачат от дупчиците си в които са се скрили и започват да се изказват "ни в клин, ни в ръкав"

поста ми беше насочен към онези които имат въпросното количество акции и които искат да продават -> тогава ще се види "кой га го имЪ и га го нимЪ" ; " кой на кого какво му мери" ; "кой бил комплексар" ; "кой бил джентълмен" и т.н. да не изреждам всичките простотии

Коментар

• Нищо лично Полки, и изобщо не коментирам парите ти и не ме интересуват, само казвам, че повечко си чешеш езика във форума, а и я караш на мераци да станеш голям играч, но рядко нацелваш посоките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Тука всички сме джентълмени.Само това ни липсва,че да почнем да се проверяваме.
                      Жентълмени и то с късмет!!!

Коментар

Ооо полки, ти още ли си замесен в тази игра? Направо се учудвам на упоритоста ти, че и имаш още пари за губене. Ще купиш 50К га мъ няма
                        и защо така мислиш?

какво общо има между моите пари и това къде ще се намираш ти?

Коментар

Ооо полки, ти още ли си замесен в тази игра? Направо се учудвам на упоритоста ти, че и имаш още пари за губене. Ще купиш 50К га мъ няма
                          Тука всички сме джентълмени.Само това ни липсва,че да почнем да се проверяваме.

Коментар

• Голямо, мерене ей, кой на колко, какво количество.....пфуууу, чак да не повярва човек в какви комплексарчета сте се превърнали......да уточня ли на колко са мойте и какв ми е цената, та белким, някой вземе да се изяде от яд.....баси и меренето пак повтарям.....на никой не му дреме .....

Коментар

дано си прав и в следващите дни цената да падне пак на 90 ст., че аз не можах да намеря пакет от 50 К акции на тази цена и купих само десетина хиляди на 0.881

ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Само хиляда и нещо бяха .... По интересното че имах смелост да купувам на 83 ст когато всичките се бяхте изпокрили в миши дупки.....
                                На 83 стотинки голяма смелост се изисква..... Благодаря за акциите, да си жив и здрав

Коментар

Working...
                                X