IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
    Хайде тръгвайте към 1,5 лв/бр, аз съм вече там и ви чекам ...
    Всички са там...

Коментар

• Хайде тръгвайте към 1,5 лв/бр, аз съм вече там и ви чекам ...
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        давай нещо конкретно -> стига с тези догадки

.................. ще купуваш ли?
        Ти какво, искаш да ти смеля информация, която съм събирал много време ли? Дадох достатъчно жокери, всеки който умее да работи с ТР може да се възползва. И не, няма да купувам.

Коментар

• Ташак работа

Засилил се Илия и пльоснал в кал до шия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Не знам кои отчети гледаш. Любопитни са отчетите на големите длъжници, не на самата банка.
            давай нещо конкретно -> стига с тези догадки

.................. ще купуваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнение
              Това, което го има в ТР не е интересно, то е отразено във финансовите отчети, това, което го няма е интересно, но него няма как да го знам нали
              Не знам кои отчети гледаш. Любопитни са отчетите на големите длъжници, не на самата банка.

Коментар

Един бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.
                Това, което го има в ТР не е интересно, то е отразено във финансовите отчети, това, което го няма е интересно, но него няма как да го знам нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  Лоша стратегия...., утре около 1,12 лв-1,20 лв очаквам, предвид вдигането на индексите и особенно на финансовите акции, малко по-назапад от нас....
                  Продавам 10К на 1,10, т.е. под пазарната цена за днес
                  Далаверка!

Коментар

Ами прегледай го де
                    Подай един линк, де
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Казвай аз съм непредубеден ,даже скептичен въпреки че спекулирам през 10 стинки...
                      Ами прегледай го де

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                        Повечето тук скоро ще се бият в гърдите как са продали на върха, където и да е той

Особено пък, ако цената вземе, че падне...
                        Време им е, да се поизбушат малко .... на върха естествено
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Един бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.
                          Казвай аз съм непредубеден ,даже скептичен въпреки че спекулирам през 10 стинки...

Коментар

• Един бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              Повечето тук очакват едни бързи 50 - 60 %, но да видим какво ще стане...
                              Повечето тук скоро ще се бият в гърдите как са продали на върха, където и да е той

Особено пък, ако цената вземе, че падне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Лоша стратегия...., утре около 1,12 лв-1,20 лв очаквам, предвид вдигането на индексите и особенно на финансовите акции, малко по-назапад от нас....
                                Напълно те подкрепям Хан Кардаме.

Коментар

Working...
                                X