Първоначално изпратено от Dmirkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедавай нещо конкретно -> стига с тези догадки
.................. ще купуваш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНе знам кои отчети гледаш. Любопитни са отчетите на големите длъжници, не на самата банка.
.................. ще купуваш ли?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнениеТова, което го има в ТР не е интересно, то е отразено във финансовите отчети, това, което го няма е интересно, но него няма как да го знам нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕдин бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЛоша стратегия...., утре около 1,12 лв-1,20 лв очаквам, предвид вдигането на индексите и особенно на финансовите акции, малко по-назапад от нас....
Далаверка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАми прегледай го деЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКазвай аз съм непредубеден ,даже скептичен въпреки че спекулирам през 10 стинки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеПовечето тук скоро ще се бият в гърдите как са продали на върха, където и да е той
Особено пък, ако цената вземе, че падне...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕдин бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.
Коментар
-
ОК
Един бърз поглед на Търговския регистър, и всеки непредубеден може да сметне от какво увеличение на капитала има нужда ЦКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПовечето тук очакват едни бързи 50 - 60 %, но да видим какво ще стане...
Особено пък, ако цената вземе, че падне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЛоша стратегия...., утре около 1,12 лв-1,20 лв очаквам, предвид вдигането на индексите и особенно на финансовите акции, малко по-назапад от нас....
Коментар
Коментар