Днес май всички ще си изсипят правата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАва бледолики напълнихте ли кошничката или бляхте пак
не е препоръкаРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеУтре в 9.30 ако брокерът ти благоволи и е в добро настроение
Недей рева,ще си ги търгуваш
Тенкюуу френд.
Бях започнал да се ядосвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеУтре в 9.30 ако брокерът ти благоволи и е в добро настроение
Недей рева,ще си ги търгуваш
Коментар
-
ОК
Тук от утре започват да се търгуват правата. Докъде я докарахме с бутането на цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОсвен теб и мен,там ще е и целият братски китайски народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеGaki чак пък Китайски ( там са милиарди ), а тук имаме 20-30 мио. акции по една на човек пак не можем да се доближим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеХайде тръгвайте към 1,5 лв/бр, аз съм вече там и ви чекам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТи какво, искаш да ти смеля информация, която съм събирал много време ли? Дадох достатъчно жокери, всеки който умее да работи с ТР може да се възползва. И не, няма да купувам.
Коментар
Коментар