IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД (SKEH / SKELN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SKELN

Druj gi. Ne prodavay zasega. 30 neznam, no opredeleno 6te dostigne nad 25 i to suvsem skoro. Vsi4ko ot 25 nagore zavisi ot 9 mese4niq ot4et. A toj 6te e dobur za nqkoi ot turisti4eskite drujestva.

Коментар

• SKELN

Може ли някой да ми каже на база личната си преценка кога цените на курорта ще достигнат нива от 30 лв. Реално ли е до края на годината да очаквам такова събитие или да си бия камшика и да продавам на сегашните нива. Просто питам за още едно мнение освен моето, а моето е че до края на годината едва ли ще стигне до 30 лв.

Коментар

• SKELN

XX, kakvo e mnenieto ti po tazi pozicia v momenta? pishi mi na maila, ako iskash ... po4itatel sum na skeletonite! priaten den i uspeh!

Коментар

• SKELN

Mislite li, che golemiq leverage na SKELN e prichina za izsipvaneto na akzii v petyk ili ima neshto drugo? kak bi se otrazil edin losh sezon na visokata zadlyjnqlost na skeln - 35mln. pri sobstven kapital 15 mln?

Коментар

• SKELN

Много бързо върна ;-)

Коментар

• SKELN

Накъде в регистрационните дикументи бях чел за около 190 дка. доколкото си спомням, но мисля, че е доста повече. Във Варна се носели слухове, че ТИМ изкупуват земите около комплекса, без да знам дали става въпрос за SKELN.Успех
              И аз мисля, че днешната сделка няма да обърне позицията

Коментар

• SKELN

На всички е ясно, че изходът е дясно-центристка коалиция (НДСВ-ОДС-ДПС, а може би и БНС, ако влязат)! Царят е доста умел политик и мисля, че това наистина ще се случи!

Коментар

• SKELN

bih iskal samo da si kaja mnenieto..... i na mene 30-35lv mi se struvat presilena cena na tozi etap...trudna godina s mnogo turbolencii e tazi i osobeno s nablijavaneto na izborite.
                  sled izborite shte se opredeli nakude shte poemat cenite bilo to emocionalno ili tehni4eski...
                  az li4no ne sum goliam optimist za razvitieto na moite pozicii prez tazi godina do jelanite ot men niva

uspeh na vsichki i "pilcite na esen shte broim"

Коментар

• SKELN

Би ли обяснил как да протекат изборите като всички проучвания сочат БСП за победител - обрата е невъзможен.

Коментар

• SKELN

30lv e napalno realiziruemo,daje i pove4e! Naistina ako izborite protekat taka,kakto vsi4ki se nadjvame, na esen tezi niva 6te sa napalno normalni

Коментар

• SKELN

Мисля, че сте прекалени оптимисти ;-)

И на мен ми се иска, но чак пък 30!?

Коментар

• SKELN

kogato cenata stane 30-35lv, dosta hora shte sujelqvat!
                          vupros na vreme e samo

Коментар

• SKELN

Когато цената стане 30 лева разпродаващите днес няма да повярват.

Коментар

• SKELN

Щем има още , ще има още ...

Коментар

• SKELN

На тези които успяха да се закачат на тази промоция честито.

Коментар

Working...
                                X