If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД (SKEH / SKELN)
Neli, извинявай ако шегата ми те засегне, но накупи ли вече достатъчно, че пействаш информации, които са известни отдавна?.. Нищо лично, успех в търговията!
za infoto: ima hora koito sami ne mogat da mislqt, taka 4e ne se pravi na velik, 4e na tebe ti e izvestno, ne zna4i,4e idrugi mislqt taka ne se zaqjdam, ok?! ina4e merci... uspeh i na teb
chao!
Нели, че ще има увеличение беше ясно още миналата година по това време.
Увеличението на капитала не е повод за радост, важно е какви ще са параметрите му. Не знам доколко си наясно но за да се прибегне до искане на капитал от акционерите означава че мениджмънта няма други източници на финансиране или те са изчерпани, което не е много логично да води до повишаване на цената на акциите както се получава на нашата борса
a smisula na borsata kakuv e?
da si djitkame akcii pomejdu si li samo?
Neli, извинявай ако шегата ми те засегне, но накупи ли вече достатъчно, че пействаш информации, които са известни отдавна?.. Нищо лично, успех в търговията!
za infoto: ima hora koito sami ne mogat da mislqt, taka 4e ne se pravi na velik, 4e na tebe ti e izvestno, ne zna4i,4e idrugi mislqt taka ne se zaqjdam, ok?! ina4e merci... uspeh i na teb
chao!
Увеличението на капитала не е повод за радост, важно е какви ще са параметрите му. Не знам доколко си наясно но за да се прибегне до искане на капитал от акционерите означава че мениджмънта няма други източници на финансиране или те са изчерпани, което не е много логично да води до повишаване на цената на акциите както се получава на нашата борса
По принцип ти си прав, но ако аз бях основен мажоритар и предприятието ми се търгува примерно с П/Е 30 и П/Б 5, защо да не направя едно увеличение. Ще си намаля малко дяла, но ще получа толкова пари на куп, колкото не би ми дала никоя банка. Пък и тези пари, за разлика от кредита не трябва да ги връщам
chao!
НАй-после накой да мисли логично и прагматично. Поздравления
Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
chao!
chao!
SKELN nai setne shte si doide na mqstoto! tam kudeto se polaga da se namirat nai-dobrite!
ne zabravqite, 4e imat proekt za izgrajdane na po4iven kompleks v planinata i shte navlqzut i v zimniq turizum - KA4ESTVENO!!!!!
vuzdurjam se ot drugi komentari za srodni drujestva s dulga istoria i absolutno zanemarana baza i ka4estvo na uslugite!
-----------------------
PS: ax da.... novacite da ne se vruzvat prekaleno mnogo... ne e preporuka. imam soliden paket tuk!
"...печалбата за 2006 год да се отнесе в увеличение на резервите на дружеството; - Решение за овластяване на Управителния съвет да увеличава капитала по реда на чл. 196 от ТЗ и ЗППЦК.."
predpolagam 4e kombinaciata ot tezi dve podto4ki
predskazva 4e uveli4enieto njama da e sled 5 godini...
ne e preporuka i t.n. imam akcii
Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна
SKELN
06.08.2007 10:30
На проведено заседание на Управителния съвет на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна /SKELN/ от 15.05.2007 год.е прието решение за свикване на ОСА, както следва: Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна /SKELN/ свиква ОСА на 06.08.2007 год. от 10.30 ч. в гр. Варна, к. к. Св. Св. Константин и Елена, хотел Азалия, при следния дневен ред: - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството за периода на дейността на Съвета на директорие до освобождаването му на 30.11.2006 г. и но Управителния съвет за периода от назначаването му на 01.12.2006 г. до края на 2006 год.; - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.; - Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.; - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите; - Избор на регистриран одитор; - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за периода на дейността на Съвета на директорите до освобождаването му на 30.11.2006 г. и на Управителния съвет за периода от назначаването му на 01.12.2006 г. до края на 2006 год.; - Промени в устава на дружеството; - Решение за разпределение на финансов резултат - проект решение: печалбата за 2006 год да се отнесе в увеличение на резервите на дружеството; - Решение за овластяване на Управителния съвет да увеличава капитала по реда на чл. 196 от ТЗ и ЗППЦК; - При липса на кворум събранието ще се проведе на 21.08.2007 год. от 10.30ч. на същото място и при същия дневен ред. Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 23.07.2007 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 19.07.2007 год.
Коментар
nevermind
Св. Св. Константин и Елена Холдинг с неконсолидирана загуба от 138 хил. лв. до юни
(SKELN)
01.08.2007 16:22
Нетната неконсолидирана загуба на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна за първите шест месеца на годината е 138 хил. лв., като намалява от 181 хил. лв. за година по-рано.
По данни от Българска фондова борса нетните приходи от продажби за периода са 1.732 млн. лв., като нарастват с 58.46% спрямо година по-рано.
С 46.67% се увеличават и съвкупните разходи за дейността през първите шест месеца на годината, за да достигнат 1.87 млн. лв.
В края на юни 2007 г. активите на Св. Св. Константин и Елена Холдинг възлизат на 54.458 млн. лв., спрямо 53.441 млн. лв. за година по-рано. Основният капитал на дружеството е 2.31 млн. лв., а собственият – 18.944 млн. лв.
Днес по позицията се изтъргуваха 47 акции на нива от 41.15 и 41.20 лв. за брой.
spored mene tova drujestvo e edno ot nai-nedoocenenite!!!
vsqka cena pod 50lv e smeshna! Quality performance-a e dosta nad tozi na Albena!
taka 4e tuka analist opinion e: buy-buy-hold! Target price 60lv!
-------------------------------------------------------------------------
ps: no suggestions for any inappropriate trading!
hehehehe loss again too much shits in the ocean
clear loss, but less loss than before!
find the answer to yourself "why"?
Коментар