capman na ccb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД (SKEH / SKELN)
Collapse
X
-
Наистина не всички хотели, които са в комплекса са на SKELN. Споменатият
хотелът (бях в Долфин Марина) беше супер
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИХОТЕЛИТЕ МАРИНА, ДОЛФИН МАРИНА, РУБИН, ДЕЛФИН И ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА СА В АКТИВИТЕ НА МДЖ ЕЛИТ ХОЛДИНГ, ЧРЕЗ ДЪЩЕРНОТО ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА АД
Благодаря ти.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Карай да върви, какво значение има вече къде са активите - нали идват китайците
http://www.investor.bg/?id=54022Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
[quote="zaho"]Първоначално изпратено от MichelangeloВчера се завърнах от Св. Константин и Елена и трябва да кажа, че съм очарован. За първи път от много време ходя на северното черноморие, но на този курорт наистина си заслужава да се отиде, ако искаш да отидеш наистина на почивка:
- добра инфраструктура - има страхотни алейки, не е застроен, много зеленина, чисто и поддържано е навсякъде,....
- хотелът (бях в Долфин Марина) беше супер: просторна и светла стая, гледаща към морето, с всички удобства, храната учудващо за мен - страхотна, обслужване на ниво..
- няма ги лудниците на Слънчев Бряг и Златните, но въпреки това ако желаеш има достатъчно места за забавления
- Малко по-нагоре е и Слънчев ден, който също е страхотен. Коли не се допускат вътре, освен ако нямат пропуск, по пътя от двете страни има цветя и страшно много зеленина навсякъде..абе почувствах се, все едно не съм в България
Разбира се, има си и недостатъци - типично за северното черноморие, плажната ивица не беше много голяма. Но пък явно туристчетата предпочитат да се плицикат в големите басейнчета и плажът въобще не беше претъпкан.
Направи ми впечатление, че повече се чуваше бълграска реч. Доколкото разбрах и от някои от персонала по заведенията, те са тези, които правят по-добрият оборотРадост за ухото
Всички хотели наоколо бяха full до дупка (наложи ми се да разпитам защото за един приятел).
Нямам акции тук, но мисля, че ако остане така незастроен и поддържан и ако плажът стане по-малко бетониран, това ще е един от най-страхотните ни и посещавани курорти.
В портфейла си нямам туристически дружества, но ако реша да инвестирам в някое, определено ще е товаИ не само заради тази ми почивка разбира се.. Отчетите през последните години също много ми допадат.
Не е препоръка...[/quot
ИЗКАЗВАНЕТО ВИ КОЛЕГА НЕ МИСЛЕ ЧЕ Е СЪВСЕМ КОРЕКТНО, ЗАЩОТО:
ХОТЕЛИТЕ МАРИНА, ДОЛФИН МАРИНА, РУБИН, ДЕЛФИН И ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА СА В АКТИВИТЕ НА МДЖ ЕЛИТ ХОЛДИНГ, ЧРЕЗ ДЪЩЕРНОТО ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА АД
Коментар
-
nevermind
podobni izkazvania 4uh i az(kato na Michelangelo) NO ot nemci i austriici, zavurnali se predi 1 sedmica ot SKELN.
prekara li sa na moreto ni 2 pulni sedmici i sa obikalqli ot Varna nagore po vsi4ki kurorti i sa sravnqvali s mqstoto kudeto sa bili.
haresalo im e na Slun4ev Den i donqkude na Albena.
no za poslednata izkazvaniata bqha, 4e izglejdalo mnogo pusto i sku4no, nikakvi vpe4atlqvashti zabavlenia i ne na posledno mqsto sa sravnqvali hotelite i baseinite okolo tqh: "in Albena waren uns die meisten Hotels leider ein Bissl alt und sahen irgendwie "traurig"..."(citat)
mislqt dogodina da otidat v Slun4ev den i da preporu4at na priatelite si i susedite dvata kurorta-SKELN i SLDEN.
za ZLP izkazvaneto beshe kratko i qsno: koshmaren cirk!
moje da e dobre za nqkoi teenageri, no za po4ivka za 28-39 godishni opredeleno NE!
PS: pritejavam akcii samo v SKELN, no mislq 4e i SLDEN beshe predi 2g 4udesna promocia. za sujalenie togava nqmah vuzmojnost da se vklu4a
no tuka ima naistina interesno budeshte!
kakto i predi sum izkazval mnenieto si: tova spord men e sledvashtata Albena na BFB(po otnoshenie na cenata)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloВчера се завърнах от Св. Константин и Елена и трябва да кажа, че съм очарован. За първи път от много време ходя на северното черноморие, но на този курорт наистина си заслужава да се отиде, ако искаш да отидеш наистина на почивка:
- добра инфраструктура - има страхотни алейки, не е застроен, много зеленина, чисто и поддържано е навсякъде,....
- хотелът (бях в Долфин Марина) беше супер: просторна и светла стая, гледаща към морето, с всички удобства, храната учудващо за мен - страхотна, обслужване на ниво..
- няма ги лудниците на Слънчев Бряг и Златните, но въпреки това ако желаеш има достатъчно места за забавления
- Малко по-нагоре е и Слънчев ден, който също е страхотен. Коли не се допускат вътре, освен ако нямат пропуск, по пътя от двете страни има цветя и страшно много зеленина навсякъде..абе почувствах се, все едно не съм в България
Разбира се, има си и недостатъци - типично за северното черноморие, плажната ивица не беше много голяма. Но пък явно туристчетата предпочитат да се плицикат в големите басейнчета и плажът въобще не беше претъпкан.
Направи ми впечатление, че повече се чуваше бълграска реч. Доколкото разбрах и от някои от персонала по заведенията, те са тези, които правят по-добрият оборотРадост за ухото
Всички хотели наоколо бяха full до дупка (наложи ми се да разпитам защото за един приятел).
Нямам акции тук, но мисля, че ако остане така незастроен и поддържан и ако плажът стане по-малко бетониран, това ще е един от най-страхотните ни и посещавани курорти.
В портфейла си нямам туристически дружества, но ако реша да инвестирам в някое, определено ще е товаИ не само заради тази ми почивка разбира се.. Отчетите през последните години също много ми допадат.
Не е препоръка...
Коментар
-
Вчера се завърнах от Св. Константин и Елена и трябва да кажа, че съм очарован. За първи път от много време ходя на северното черноморие, но на този курорт наистина си заслужава да се отиде, ако искаш да отидеш наистина на почивка:
Не е препоръка...
Коментар
-
Св. Св. Константин и Елена овласти УС да увеличава капитала с до 5 млн. лв.
09.08.2007 16:18 ( SKELN, BSKELN )
Общото събрание на акционерите на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна е взело решение за овластяване на Управителния съвет да има право да увеличава капитала на дружеството в срок до 5 години в размер до 5 млн. лв., съобщи БФБ-София.
Промените в устава на дружеството предвиждат увеличението да се извърши чрез издаване на нови емисии обикновени или привилегировани поименни акции с номинал 1 лев всяка.
Акционерите са гласували за заделяне на печалбата за 2006 г. в резервите. Същата възлиза на 1,153 млн. лв.
За шестмесечието Св.Св. Константин и Елена Холдинг отчете неконсолидирана загуба на стойност 138 хил. лв. при 181 хил. лв. отрицателен финансов резултат за същия период на миналата година.
Основният капитал е 2,31 млн. лв., а собственият – 18,944 млн. лв.
Днес 2 082 лота смениха собственика си при средна цена 42,26 лв. или с 0,28% по-скъпо. Оферти „купува“ има при цена 42,12 лв., а оферти „продава“ - при цена 42,999 лв.
Коментар
-
Profit.bg
Варна разпродава общински имоти
07.08.2007 09:49
Община Варна продава на търг няколко имота в града и курорта Св. Св. Константин и Елена. Продажбите са в изпълнение на решения на общинския съвет. Цените на парцелите, в зависимост от местоположението, тръгват от 150 евро за квадратен метър и стигат до 450 евро. От продажбата на имотите в общинския бюджет трябва да влязат над 15 млн. лв., пише в. Дневник.
Най-атрактивният имот е в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той е с площ от над 5 дка, но се оказва, че за него няма кандидати. Общинският съвет беше определил началната тръжна цена от 5.025 млн. лв. без ДДС (около 500 евро/кв. м), но първият търг се провалил поради липса на кандидати. Сега цената е намалена с 10% и новата е 4.522 млн. лв., каза Диана Габровска, директор на дирекция "Общинска собственост".
Новият търг с явно наддаване е насрочен за 21 август. Ако и тогава не се яви никой, ще намалим цената с още 10%, каза Габровска. Тя обясни, че имат право да намалят цената до половината от решението на общинския съвет. Според брокери на имоти интересът към имота е голям, като цените на парцелите в регулация се движат от 150 до 600 евро/кв. м в зависимост от местоположението и параметрите на застрояване. Най-големият собственик в курорта е "Св. Св. Константин и Елена холдинг" на групата ТИМ.
Другите два имота, които ще се продават на търг са във Варна. На страницата на общината в интернет не е качена информация за насрочване на дати. Единият имот от близо 13.5 декара се намира в жк "Враждебна" на бул. "Република". Теренът е отреден за обществено обслужване. Началната тръжна цена е близо 8.8 млн. лв. Другият имот от 812 кв. м се намира на ул. "Янтра" № 2, в близост до детски ясли. Началната тръжна цена 280 хил. лв.
Право на участие в търговете имат еднолични търговци, физически и юридически лица. Те не трябва да имат задължения към Националната агенция за приходите и община Варна. Тръжната документация за участие е 1000 лв. Депозитът за участие е 10% от стойността на имота. Стъпката за наддаване също е 10 на сто от началната тръжна цена.
Чрез конкурс се продава единствено парцел от 2873 кв. м на ул. "Капитан Райчо". Имотът се намира между детска градина и улиците "Бяла мечка" и "Свобода". Началната конкурсна цена е над 872 хил. лв. Освен това бъдещият собственик на имота трябва да предостави обезщетение в полза на община Варна в размер не по-малко от 180 кв. м от разгърнатата застроена площ на сградата.
Тя ще се използва за нуждите на читалище "Искра". Отварянето на конкурсните предложения е насрочено за днес, но от общината отказаха да съобщят дали им подадени оферти. С най-голяма тежест при оценяването ще е цената, която формира 70%. С 20 на сто е оценена тежестта за размер на площта за нуждите на читалище "Искра". Десет процента се дава за срока за въвеждане на целия обект в експлоатация. Той не трябва да бъде по-кратък от 9 месеца и не по-дълъг от 18, смятано от датата на издаване на разрешението за строеж, съобщават още от Дневник.
Коментар
Коментар