IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някакво развитие по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
      Утре ще се чуем с г-н Атанасов да обясни на нас дребните акциоонери какъв точно ще го ядем с това отделяне...и кой какво ще консолидира...
      Ако можеш да се свържеш с него, по-добре направо питай Соколов, само той има пълна информация. Друг въпрос е доколко е склонен да ти каже как ще стане отделянето. Другият вариант е да вдигнете медиен шум и да ги накарате сами да излязат с изявление
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Коментар

• Бившата им ДВИ напусна и сега имат нов -
          Орлин Атанасов - 082/ 886290.

Коментар

• Току що четох в сайта че Иван Соколов бил спечелил приза Човек на 21 век...а като си спомня кви неща бях чела по форумите за него и отношението му към служителите....

Коментар

• ха ха ха! Тук било много забавно!

За последнните 5 години, 4 пъти Оргахим е носител на приза: “Дружество с най-добро корпоративно управление"!

Замислете се това дали е случайно!

Явно някои хора са особено бесни, след като само преди 7-8 дни иабягаха като розови зайчета на 310 лв.... :P

Както и да е: успехи желая на всички!

Коментар

• Никола ти на ОРГ къв дисконтов фактор би сложил заради мениджмънта

Коментар

• Утре ще се чуем с г-н Атанасов да обясни на нас дребните акциоонери какъв точно ще го ядем с това отделяне...и кой какво ще консолидира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
                    Току що звъннах след като няколко служителки ми казаха,че не знаят кои е ДВИ накрая говорих с една,но човечецът е в командировка и утре ще го търсим
                    Ами шанс.

Коментар

• ДВИ - Орлин Атанасов, телефони 082 886 290, на когото му е неясно нека звъни ... може би утре .

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Първоначално изпратено от Стенли
                        Та каква е по-конкретно схемата за ощетяване на миноритарните акционери - да допуснем и двата варианта - създаване на дъщерни дружества или "разделяне" ?
                        Няма какво да допускаме звънете на dvi.
                        Току що звъннах след като няколко служителки ми казаха,че не знаят кои е ДВИ накрая говорих с една,но човечецът е в командировка и утре ще го търсим

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Първоначално изпратено от Стенли
                          Та каква е по-конкретно схемата за ощетяване на миноритарните акционери - да допуснем и двата варианта - създаване на дъщерни дружества или "разделяне" ?
                          В Оргахим май не знаят що е то ДВИ - никой не отговаря на нищо и всички са командировка

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли

Коментар

• Та каква е по-конкретно схемата за ощетяване на миноритарните акционери - да допуснем и двата варианта - създаване на дъщерни дружества или "разделяне" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Стенли ти смяташ, че приходите от новосъздаденото дружество ще се консолидират от Оргахим АД ли?
                                Едва ли - напротив мисля че и неразпределената печалба сега ще се източи , както и резервите .
                                Дано да не съм прав
                                Така мисля и аз въпроса е че хората смятат че Оргахим АД ще консолидира приходите от другото дружество. Аз ако имах акции в Оргахим щях да запаля телефона на лицето с връзка с инвеститорите, за да се разбере точно за какво става въпрос. Дано развързката тук е положителна за дребните акционери. Успех момчета.

Коментар

Working...
                                X