IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма откъде да дойдат слуховете. Трябва ВАС да се произнесе с решение. Обаче там си чоплят носа вече цяла година.

Коментар

• Някакви слухове за това как върви делото?

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
        "Във връзка с постъпилите многобройни запитвания относно финансовата стабилност и финансов резултат на дружеството в представения одитиран финансов отчет за 2005 год. искам да Ви уведомя, че Оргахим АД, Русе разполага с достатъчно капиталови резерви за да покрие загубата.
        При положителна развръзка на ЗУНК делото, Оргахим АД срещу Агенцията за държавни вземания, начислената провизия ще бъде реинтегрирана във финансовия резултат на Дружеството, което ще доведе до увеличаване на финансовия резултат в съответния отчетен период.
        Дружеството е обезпечено финансово за да покрие ангажиментите си с оборотни средства, акумулирани в резултат на постъпления от продажби, както и чрез реализиране на инвестиционната си политика.
        Оргахим АД има възможност чрез собствени и привлечени средства да погаси задълженията си към Агенцията за държавни вземания във всеки момент, в който станат незабавно изискуеми."

Коментар

• О, аз не се страхувам, добри пари изкарах въпроса, е че прибързах малко. Важното е да се живи и здрави всичко останало е суета.

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=emitent&id=771
            2006-04-07 - Други новини

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Истината е, че ако спечелят делото срещу "АДВ" се връщаме на годишния неодитиран отчет. Аз продадох прибързано, за което съжалявам. Перата, които имат най-голяма тежест в завишените разходи на ОРГАХИМ не са в следствие на оперативната им дейност. Според мен те са по-скоро инцидентни. Успех и здрави нерви на инвестиралите в ОРГХ!
              Никола, няма страшно, че си продал - ще си купиш по-евтино по-нататък.

Коментар

• Щом е ниска - купувай

Коментар

• Оргахим

И аз съм се нагледал на доста неща на нашия пазар, все пак тази новина наистина беше стара
                  Какво - някой не вярваше, че ще отрази на одитираната печалба ли?
                  И е един момент от 75 цената падна на 70
                  Хубаво, за мен тази цена е ниска и не смятам да продавам )

Коментар

• Първоначално изпратено от Бум
                    Доста ще има да се чака, поне до 50-55 лв. за брой. Аз съм аут за момента, ще чакам по-добри нива
                    Искаш ли да ти продам put опция на 65?

Коментар

• Така е но вече 2 години търгуване на БФБ съм се нагледал на какво ли не. Именно за това очаквам всякакви изненади. Не е важен какъв е шанса да спечелят делото, а да ли го има. Нека изчакаме. Още е рано за категорични решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Истината е, че ако спечелят делото срещу "АДВ" се връщаме на годишния неодитиран отчет. Аз продадох прибързано, за което съжалявам.
                        И аз като други тук мисля че няма защо да съжаляваш. Колкото и да е калкулирана новината за дълга, фактът си е факт: АДВ е захапала здраво перото "Печалба" в отчета и за акционерите тази година се очертава да получат конфигурация от три пръста с преобладаващ среден. Според мен много е вероятно цената да е в застой поне до началото на следващата година.

Коментар

• Nikola zasega gubqt deloto na 2 instancii. Kolko e shansa da spechgelqt na treta instanciq ? A taka ili inache si imat i priznat golqm ZUNK dalg.

Коментар

• Доста ще има да се чака, поне до 50-55 лв. за брой. Аз съм аут за момента, ще чакам по-добри нива

Коментар

• Разговора започна да става забавен
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X