Няма откъде да дойдат слуховете. Трябва ВАС да се произнесе с решение. Обаче там си чоплят носа вече цяла година.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Някакви слухове за това как върви делото?
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
"Във връзка с постъпилите многобройни запитвания относно финансовата стабилност и финансов резултат на дружеството в представения одитиран финансов отчет за 2005 год. искам да Ви уведомя, че Оргахим АД, Русе разполага с достатъчно капиталови резерви за да покрие загубата.
При положителна развръзка на ЗУНК делото, Оргахим АД срещу Агенцията за държавни вземания, начислената провизия ще бъде реинтегрирана във финансовия резултат на Дружеството, което ще доведе до увеличаване на финансовия резултат в съответния отчетен период.
Дружеството е обезпечено финансово за да покрие ангажиментите си с оборотни средства, акумулирани в резултат на постъпления от продажби, както и чрез реализиране на инвестиционната си политика.
Оргахим АД има възможност чрез собствени и привлечени средства да погаси задълженията си към Агенцията за държавни вземания във всеки момент, в който станат незабавно изискуеми."
Коментар
-
Anton Chigurh
О, аз не се страхувам, добри пари изкарах въпроса, е че прибързах малко. Важното е да се живи и здрави всичко останало е суета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaИстината е, че ако спечелят делото срещу "АДВ" се връщаме на годишния неодитиран отчет. Аз продадох прибързано, за което съжалявам. Перата, които имат най-голяма тежест в завишените разходи на ОРГАХИМ не са в следствие на оперативната им дейност. Според мен те са по-скоро инцидентни. Успех и здрави нерви на инвестиралите в ОРГХ!
Коментар
-
Anton Chigurh
Така е но вече 2 години търгуване на БФБ съм се нагледал на какво ли не. Именно за това очаквам всякакви изненади. Не е важен какъв е шанса да спечелят делото, а да ли го има. Нека изчакаме. Още е рано за категорични решения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaИстината е, че ако спечелят делото срещу "АДВ" се връщаме на годишния неодитиран отчет. Аз продадох прибързано, за което съжалявам.
Коментар
Коментар