IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега вече може и на по-ниско да се влезе
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Фиковците прибират печалби.Преди време само те купуваха.
      Life won't wait for you.

Коментар

• фиковците пак се понаведоха...
        ще ги изненада някой отзад тоя път

Коментар

• ако всичките ми акции бяха с такава доходност -400%за почти две години -не е лошо да си инвеститор(ОБАЧЕ САМО 10 % ОТ ПОРТФЕЙЛЧЕТО МИ)...майката му е да не бързаш да продаваш....и да залагаш дългосрочно на стабилни акции

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
            Първоначално изпратено от Valentinski
            Нещо се "повърнахме" Утре с нови сили нагоре. Народът се уплаши от кота 200, или?
            В планинското селце дето живееха баба и дядо имаше в детството ми една стара бабка, с крив нос като на Гонзо /оня от Мъпетите, не от "Риека"/ и с големи мустаки, кат на Филип Тотю.Та тя баеше против уплах, стрес и всяк`ви други състояния на ошашкване, както и лееше куршум.Ще се пробвам да видя дали ми е останало нещо и да побая против кота 200... "От тъмна планина дошло, от тъмна пещера излязло, тъмни мисли поражда.От цена 200 на Оргахим се не бойте.Нищо и няма, само е по-окръглена.И Р/Е - то на чиляците е добро.В тъмна пещера `секи страх да се върне.До юни 300...И да не се налага и тогаз да го бая.И кафене, баба - не е препоръка.Едно си баба знае - едно си бае.
            Твоята баба по професинално се изказва от бабата на Пепи.Освен това и прогнозите и ме кефят повече
            Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                Нещо се "повърнахме" Утре с нови сили нагоре. Народът се уплаши от кота 200, или?
                В планинското селце дето живееха баба и дядо имаше в детството ми една стара бабка, с крив нос като на Гонзо /оня от Мъпетите, не от "Риека"/ и с големи мустаки, кат на Филип Тотю.Та тя баеше против уплах, стрес и всяк`ви други състояния на ошашкване, както и лееше куршум.Ще се пробвам да видя дали ми е останало нещо и да побая против кота 200... "От тъмна планина дошло, от тъмна пещера излязло, тъмни мисли поражда.От цена 200 на Оргахим се не бойте.Нищо и няма, само е по-окръглена.И Р/Е - то на чиляците е добро.В тъмна пещера `секи страх да се върне.До юни 300...И да не се налага и тогаз да го бая.И кафене, баба - не е препоръка.Едно си баба знае - едно си бае.

Коментар

• Трябва да се усвести позицията.Затова върна.
                  Пепи тука поне риска "7 грама олово" не съществува.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
                    Вярно че "ФикОсите" имат навика да обръщат каруцата пои нанадолнището... Но ще видим този път дали ще им издържат нервичките... ?!
                    За съжаление май и този път ще успеят като гледам как бързо се върна на 190...

Коментар

• Вярно че "ФикОсите" имат навика да обръщат каруцата пои нанадолнището... Но ще видим този път дали ще им издържат нервичките... ?!

Коментар

• без да злобея ама наистина като гледам отляво и отдясно офертите ми се вижда доста нестабилна тая цена, само 165 продават 140 бройки, които биха смъкнали цената до 185 пак
                        днеска наистина доста скочи

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          С големите разбирачи, за които фактор са офертите купува, а не перспективите на дружеството ще си говорим лятото. Тогава ще видим кой крив, кой прав. И умната ей!
                          Никола, остави ги кучетата да си лаят! Писна ми като тръгне една акция нагоре и тези, които нямат от нея, да започват да пеят песента "Балонът се надува, надува...".

Момчета, още не е късно за влизане, или чакате да върне още малко?

Коментар

• Нещо се "повърнахме" Утре с нови сили нагоре. Народът се уплаши от кота 200, или?

Коментар

• С големите разбирачи, за които фактор са офертите купува, а не перспективите на дружеството ще си говорим лятото. Тогава ще видим кой крив, кой прав. И умната ей!

Коментар

• Признавам - с по 2-3 акции можете да докарате Оргото до 300 лв. Добре че има ценови ограничения - на неликвиден пазар такива са нужни, за да укротят страстите миноритарни

Коментар

Working...
                                X