If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rabotia v Orgachim i moga da kaga, 4e naistina se razviva mnogo dobre kompaniata...i ne zabraviaite da si zakupite akcii. Po nadulo pro4etah, 4e sme bili mnogo mladi- ne az sam edna ot nai- mladite....kolite- da naistina ima kakvo da se vidi , nali vse pak imame i seria Klar Professional?!
Затова ли ви плащат там, да препоръчвате покупка на акции? А какво е S6
ами tricky, като инвестираш в пенсионен фонд, тоя фонд колко ти носи, а я виж нашта любима акция какво прави а ? а пък ти примерно привеждаш суми за пенсиа ако ги превеждаш за акциийка, така по мънинко, една по една, сметни да видиш каква става, ухаа като му дойде времето за пенсиийка /дано нивгаж да не идва тва лошо време/ та като дойде тва време, нема да си бедна пенсионерка ами ще идеш да видиш китайската стена /защо не/ примерно
Стига тези прилични суми! Не само сумите са важни, а човешкият фактор и времето. Дори и с малко пари (примерно 1000 лв.), за по-продължително време можеш да усетиш печалбата!
браво, браво, разумна инвеститорка си, !
/тая вашата акцийка, да ти кажа под секрет, много я тача, а иначе можеш да спечелиш не само с прилична, но и с неприлична сума/
vse o6te ne moga da si gi pozvolia, nali za da spe4eli6 triabva da vlogi6 prili4na suma.., no sas sigurnost..pri parva vazmognost 6te si vzema...vse pak 6te sam sigurna v pe4albata ;P
Rabotia v Orgachim i moga da kaga, 4e naistina se razviva mnogo dobre kompaniata...i ne zabraviaite da si zakupite akcii. Po nadulo pro4etah, 4e sme bili mnogo mladi- ne az sam edna ot nai- mladite....kolite- da naistina ima kakvo da se vidi , nali vse pak imame i seria Klar Professional?!
В Русе всеки ден виждам как хвърчат десетки фирмени коли на Оргахим, управлявани от млади и енергични хора, а вчера дори видях един S6 последна генерация с букурещка регистрация, целия облепен с стикери на Оргата. Всички външни белези свидетелстват за просперитет и възход на фирмата.
Коментар