Първоначално изпратено от SubZero
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от заядливецътРеших най-накрая да го погледна този "фантастичен" отчет който така изду цената тук. Ама момци реалната печалба е около 300 хил. лв., като приспадним еднократните финансови врътки. И това при неповторимо топло първо тримесечие (строителството не беше засегнато от зимата) което надали ще се повтори следващите 20-30 г.
Ако си направи човек обективен анализ справедливата цената на акция за момента не е повече от 200 лв. Умнатааа!
Или...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от заядливецътРеших най-накрая да го погледна този "фантастичен" отчет който така изду цената тук. Ама момци реалната печалба е около 300 хил. лв., като приспадним еднократните финансови врътки. И това при неповторимо топло първо тримесечие (строителството не беше засегнато от зимата) което надали ще се повтори следващите 20-30 г.
Ако си направи човек обективен анализ справедливата цената на акция за момента не е повече от 200 лв. Умнатааа!Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътРеших най-накрая да го погледна този "фантастичен" отчет който така изду цената тук. Ама момци реалната печалба е около 300 хил. лв., като приспадним еднократните финансови врътки. И това при неповторимо топло първо тримесечие (строителството не беше засегнато от зимата) което надали ще се повтори следващите 20-30 г.
Ако си направи човек обективен анализ справедливата цената на акция за момента не е повече от 200 лв. Умнатааа!
Коментар
-
Реших най-накрая да го погледна този "фантастичен" отчет който така изду цената тук. Ама момци реалната печалба е около 300 хил. лв., като приспадним еднократните финансови врътки. И това при неповторимо топло първо тримесечие (строителството не беше засегнато от зимата) което надали ще се повтори следващите 20-30 г.
Коментар
-
Тук май само се чудите да се надлъгвате, каквато и печалба да изкара тя е отдавна в цената, по-интересното е ако изкара лош отчет за шестмесечието, вълната от разбирачи ще върне цаната на доста позабравени нива, но тепърва ще стане ясно - аз не хвърлям боб, за разлика от тукашните акционери, а гледам фундамента, който никак, ама никак не ми се вързва с тези цени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от NickiХайде да се пробваме - аз казвам 60 млн. приходи от продажби и 4 млн. печалба от оперативна дейност плюс амортизациите
(само предположение естествено - не е препоръка за нищо )
Ако се окажа прав, от сега предупреждавам КФН, че НЕ съм Инсайдер и НЕ притежавам никаква информация. Хвърлях боб и така показа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NickiХайде да се пробваме - аз казвам 60 млн. приходи от продажби и 4 млн. печалба от оперативна дейност плюс амортизациите
(само предположение естествено - не е препоръка за нищо )
Ако се окажа прав, от сега предупреждавам КФН, че НЕ съм Инсайдер и НЕ притежавам никаква информация. Хвърлях боб и така показа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusPoncho доколкото знам по-голямата част от продукцията се продава на вътрешния пазар. Така че това с валутните разлики звучи доста добре, но реално засяга малка част от приходите и в дългосрочен план този тип хеджиране не вярвам да има влияние.
Първоначално изпратено от AbritusМежду другото смятам че валутните печалби реализирани в последните години не са в резултат на хеджиране, а на спада на долара и от там на обезценката на ЗУНКа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от Инвеститор1Прогнозирам нива твърдо под 400 лв. утре, ако днес няма отчет!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от Инвеститор1Прогнозирам нива твърдо под 400 лв. утре, ако днес няма отчет!
Не е препоръка.
Коментар
Коментар