IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пр голямата разпродажба ПФБК си прехвърли повечето акции на "себе си".
    Life won't wait for you.

Коментар

• А ако има изненади, да не се окаже че 106 просто са знаели нещо - тогаз идва другата крайност - 350 лв....330лв....300лв....

Коментар

• 500 утре

Е бързо си дойдоха нещата на мястото след голямата разпродажба, която направиха "106" тия дни!
        Само глейте к`во ше става след отчета в края на месеца - над 550!!!

Коментар

• Днес май 500

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
            И аз ви желая успех Междувременно няма нищо лошо човек да се възползва от възможността да попълни запасите
            Тъй,тъй
            Life won't wait for you.

Коментар

• И аз ви желая успех Междувременно няма нищо лошо човек да се възползва от възможността да попълни запасите

Коментар

• Ще почакаме.Няма начин.Но третото 3месечие им е най-добро.След него ........
                Life won't wait for you.

Коментар

• Прав си, така е. Аз тука съмнения нямам и за никъде не бързам...:-) Успехи ти желая!

Първоначално изпратено от Valuator
                  Теди, тия дето се изсипаха днес ги нямаше предварително листвани в графата "Продава" Нямам нищо против акцията да расте, но понеже не знаем кой какво си е наумил и още колко такива акции има, предлагам още известно време да сме по-внимателни с бодряшкия оптимизъм

Първоначално изпратено от tedi79
                  ...:-) ако някой изгладнял реши да пазарува има 150 акции до тази цена..
                  Предполагам няма да си недоволен на този сценарии..:-) Успехи!

Коментар

• Теди, тия дето се изсипаха днес ги нямаше предварително листвани в графата "Продава" Нямам нищо против акцията да расте, но понеже не знаем кой какво си е наумил и още колко такива акции има, предлагам още известно време да сме по-внимателни с бодряшкия оптимизъм

Първоначално изпратено от tedi79

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Чак пък 495.
                      Хе-хе.Много ясно.Ама мисля че е раничко.Май другата седмица.Успехи и на теб.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Чак пък 495.

Коментар

• Чак пък 495.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ако пичовете от ПФБК не се изсерат на метенето утре, като гледам първа спирка ще бъде 495 лв...:-).. има много малко продавачи до това ниво!

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                              Първоначално изпратено от ilioo
                              Тея от ПФБК са инвеститори (тоест и аз незнам как да ги нарека), колкото аз съм космонафт.

Ако някой е чел интервюто с една хубавица в капитал (предната седмица) ще разбере за какво говоря

Не е препоръка за каквото и да било
                              Днес ПФБК разкешват здраво по много позиции.
                              ПФБК разкешват, а банките кеширават.

Коментар

• ilioo пише се с "в" .ПФБК изсипа за да си прехвърли повечето в другия джоб.И да пусне на Райфа 2000 акции че има да им връща.А статията ако можеш да я пейстнеш няма да сбъркаш.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X