Пр голямата разпродажба ПФБК си прехвърли повечето акции на "себе си".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Прав си, така е. Аз тука съмнения нямам и за никъде не бързам...:-) Успехи ти желая!
Първоначално изпратено от ValuatorТеди, тия дето се изсипаха днес ги нямаше предварително листвани в графата "Продава" Нямам нищо против акцията да расте, но понеже не знаем кой какво си е наумил и още колко такива акции има, предлагам още известно време да сме по-внимателни с бодряшкия оптимизъм
Първоначално изпратено от tedi79...:-) ако някой изгладнял реши да пазарува има 150 акции до тази цена..
Предполагам няма да си недоволен на този сценарии..:-) Успехи!
Коментар
-
Теди, тия дето се изсипаха днес ги нямаше предварително листвани в графата "Продава" Нямам нищо против акцията да расте, но понеже не знаем кой какво си е наумил и още колко такива акции има, предлагам още известно време да сме по-внимателни с бодряшкия оптимизъм
Първоначално изпратено от tedi79...:-) ако някой изгладнял реши да пазарува има 150 акции до тази цена..
Предполагам няма да си недоволен на този сценарии..:-) Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от B.GrahamЧак пък 495.
Предполагам няма да си недоволен на този сценарии..:-) Успехи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.I.P.Първоначално изпратено от iliooТея от ПФБК са инвеститори (тоест и аз незнам как да ги нарека), колкото аз съм космонафт.
Ако някой е чел интервюто с една хубавица в капитал (предната седмица) ще разбере за какво говоря
Не е препоръка за каквото и да било
Коментар
Коментар