If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А едва ли ) Румен Петков също се възползва от услугите им нали с Богдан Николов и Станишев строят мотописта в Долна Митрополия.Пък то там пълно с римляни))
Де да бяха сънища!!!! Но ти бъди бдителен и не се отдавай на розови сънища а ние стига да осигорим още пари ще купуваме а дори и да корегира до 300 за което вече дълбоко се съмнявам ще чакаме.Бърза работа нямаме.Оргата ми е на Репо.Няма да я продам до 2009.
Браво !!!
на жена ти !!!
...понякога е добре човек да слуша жена си !!!
По нова година ще е между 550 и 600 !!!
а я....само погледни к`во става с ALBHL !!!!!!
това ще е новия хит!!!
Ако по Нова година се уредиш на тази цена, това ще ти е коледен подарък от Дядо Мраз.
Не е препоръка за покупка, още по-малко за продажба.
Браво !!!
на жена ти !!!
...понякога е добре човек да слуша жена си !!!
По нова година ще е между 550 и 600 !!!
а я....само погледни к`во става с ALBHL !!!!!!
това ще е новия хит!!!
Единственото нещо, което ми пречи да си купя повечко сега на цена под 500 е това, че................нема кинти, нема нема кинти............
Даже мислех да взема 5 бона на заем до нова година и да си купя още поне 10 броя, но жената каза твърдо НЕ!!!!!
Кажи и на твоята жена да се обади на моята жена, че моята е полудяла по тази акция и дето и падне лев всичко в Орга се превръща.Верно, без майтап.
Единственото нещо, което ми пречи да си купя повечко сега на цена под 500 е това, че................нема кинти, нема нема кинти............
Даже мислех да взема 5 бона на заем до нова година и да си купя още поне 10 броя, но жената каза твърдо НЕ!!!!!
ПФБК им трябваха пари в кеш за нещо?!? продадоха доста акции и по други позиции! А "140" / Райфайзен / си купиха 2000 броя по 435 -така, че няма страшно !!!!!
Предприятието е изключително сериозно и всичко под 500 вече е добра цена!!! Отчета им за 3 тримесечие ще е върхът!!!
Аз си купих на 476 - малко преди "промоцията" на "106" но съм доволен!!!
Коментар