IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора тука не свети розово а зелено.Поне на мене ми свети така. Според "План 2010" трябва да се утроиме.Не препоръчвам нищо на никого.
    Life won't wait for you.

Коментар

• А едва ли ) Румен Петков също се възползва от услугите им нали с Богдан Николов и Станишев строят мотописта в Долна Митрополия.Пък то там пълно с римляни))

Коментар

• Браво ALEX! Дано само Комисията по защита от расова дискриминация и министър Румен Петков не се самосезират и да тръгнат да те разследват.

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer
          ALEX, да не си ходил да береш гроздето за новата реколта от ямболската мускатова?
          Аз не циганите го берат, само им вървя по следите къде са пропуснали.Баща ми се занимава повече с тези ракии аз много не им разбирам да ги правя де.

Коментар

• ALEX, да не си ходил да береш гроздето за новата реколта от ямболската мускатова?

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer
              Алоооооооо! ORGH вика Земятаааааааа! Къде са "инвеститорите" дето продадоха при врътката на 106. Явно жените им са ги търсили за пари.
              Съжелявам не можах да купя от промоцията изтървах я, имах друга работа и така здраве да е.

Коментар

• Алоооооооо! ORGH вика Земятаааааааа! Къде са "инвеститорите" дето продадоха при врътката на 106. Явно жените им са ги търсили за пари.

Коментар

• Де да бяха сънища!!!! Но ти бъди бдителен и не се отдавай на розови сънища а ние стига да осигорим още пари ще купуваме а дори и да корегира до 300 за което вече дълбоко се съмнявам ще чакаме.Бърза работа нямаме.Оргата ми е на Репо.Няма да я продам до 2009.

Коментар

• Тука пак пуснахте РОЗОВИТЕ сънища...:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
                      Браво !!!
                      на жена ти !!!
                      ...понякога е добре човек да слуша жена си !!!
                      По нова година ще е между 550 и 600 !!!
                      а я....само погледни к`во става с ALBHL !!!!!!
                      това ще е новия хит!!!
                      Ако по Нова година се уредиш на тази цена, това ще ти е коледен подарък от Дядо Мраз.

Не е препоръка за покупка, още по-малко за продажба.

Коментар

• Браво !!!
                        на жена ти !!!
                        ...понякога е добре човек да слуша жена си !!!
                        По нова година ще е между 550 и 600 !!!
                        а я....само погледни к`во става с ALBHL !!!!!!
                        това ще е новия хит!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
                          Единственото нещо, което ми пречи да си купя повечко сега на цена под 500 е това, че................нема кинти, нема нема кинти............
                          Даже мислех да взема 5 бона на заем до нова година и да си купя още поне 10 броя, но жената каза твърдо НЕ!!!!!
                          Кажи и на твоята жена да се обади на моята жена, че моята е полудяла по тази акция и дето и падне лев всичко в Орга се превръща.Верно, без майтап.

Коментар

• Единственото нещо, което ми пречи да си купя повечко сега на цена под 500 е това, че................нема кинти, нема нема кинти............
                            Даже мислех да взема 5 бона на заем до нова година и да си купя още поне 10 броя, но жената каза твърдо НЕ!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от M5
                              А ако има изненади, да не се окаже че 106 просто са знаели нещо - тогаз идва другата крайност - 350 лв....330лв....300лв....
                              Тогаз 350 , 330 , 300 лв. много трудно ще стане .

Коментар

• ПФБК им трябваха пари в кеш за нещо?!? продадоха доста акции и по други позиции! А "140" / Райфайзен / си купиха 2000 броя по 435 -така, че няма страшно !!!!!
                                Предприятието е изключително сериозно и всичко под 500 вече е добра цена!!! Отчета им за 3 тримесечие ще е върхът!!!
                                Аз си купих на 476 - малко преди "промоцията" на "106" но съм доволен!!!

Коментар

Working...
                                X