IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от баш майстора
    http://www.investor.bg/?cat=5&id=55487
    ей за тва ти редим
    Баш майсторе, стига си дрънкал глупости и стига плаши човека! То ми омръзна да ви чета постовете- започващи с не е препоръка и завършващи с "лично мнение". Само чакате някой нещо да каже и се почва- кафенета и глупости. Стига вече бе - човека си изразява мнението, живеем в свободна държава. Аз не тълкувам неговия пост като манипулация или слух. Плюс това не вярвам писанията във форума да са за някой конкретен повод за взимане на инвестиционно решение.Хората си коментират и дебатират относно потенциала на акциите, но това са само коментари, официална информация излиза в сайта на БФБ- така, че стига сте плашили гаргите. На всеки от нас малко или много мнението му е пристрастно притежавайки акции в дадена компания - но да коментираш - не значи че манипулираш.

Нямам акции тук, наблюдения върху компанията също.Взимам отношение само по конкретния повод.
    На всички желая успех!

Коментар

• а така!
      върза си гащите.... манипулатор такъв! :Р
      ма лаф да става
      и инвестора са хора
      и те трябва хляб да ядат
      *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• разбрах майсторе, но съм написал че това е потенциал /вероятност, по нашите разсаждения/
        сега ще ти напиша че това е личното ми мнение, не познавам никой от тва дружество, и не права никакви препоръки и повече нема и да пиша за по-сигурно, бех 20 дена у болницата, не съм разбрал че ще има лов на вещици, убаво че ми каза да не пиша повече

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=55487
          ей за тва ти редим

Коментар

• еййййййй пак аз лошия

Коментар

• убаво майсторе, щом ще има лоф на вещици, нема да пишеме тогава, ама-ха, да не сме примрели чак-па толкова да пишеме, ще оставиме тая работа на майсторите,
              ocho-obi, каквото съм гледал и сметал, съм го гледал в диапазона 69-250 лв, така че не ми разправай колко е рискова тая акция, тогава беше още по-здалажняла и се чудехме с мечката тука у форума дали 145 лв не са й много по онова време, така че тва за цената всеки път го чуваме като скочи с 200 лв и всеки път отчета ги затвърждава но мисля не си ме разбрал правилно исках да кажа че ОРГ бие значително по растеж досега така изброените Као, Монбат, Оцк и това я направи съсвем модерна като акция, понеже долу некой питаше кои са всъщност модерните? ами модерните пазара ги показа кои са по растеж /за да нема повече спорове / Ах да още едно допалнение - аз си отчитам растежа от малко след нова година, кога основно съм си дозареждал, /а виж не бих искал да ти казвам дали ще става 900, 1000 или нема да става, всеки си отчита неговия си растеж ocho-obi /

Коментар

• Vetre mene kakvo me gree kolko akcii ima kompaniata? Men intresuva cqlta i stoinost. Ako ima split ok shte ima malko premia za likvidnost koeto shte nadue oshte poveche cenata. Prosto se opitvam da si obqsnq zashto ORGH e na 800 lv

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  майсторе, нещо четеш неправилно ми изглежда
                  КАО - 25 мил акции
                  Монбат - 20 мил акции
                  ОЦК - 8,4 милиона акции
                  ОРГ - 0,5 мил. акции
                  къде според теб има най-голям потенциал за сплит от изброените дружества, при положение че ОРГ е 800 лв/акцията и покупки/продажби започват да влияят на нивото, зачети темата назад и ще прочетеш че това е казано и коментирано от Колето много отдавна, само му го припомням, защото много се чуди защо расте ами като са толкова малко акциите ще расте, я това да не е Као с 25 мил Акции , майсторе, майсторе говорим за потенциал, ако немаш против
                  Ветре, обикновено много се кефя на коментарите ти, ама тук направо уби вожда. Какъв растеж, какъв сплит, какви 5 лева. Погледни им коефициентите, погледни, че са задлъжняли като за световно. Само гледайте да не се усети мажоритаря за златната кокошка, която му печете, че тогава ще ви видя как ще купувате на 800. Ще си кешира за десетилетие напред.

Коментар

• а бойко е бойко шойлеков - финансовия директор на оргата
                    ще ме прощаваш за правописа ама и аз съм малко от село
                    само дето куче си нямам

Коментар

• ти си знаеш...
                      аз просто ти припомням един подобен случай от последната седмица
                      жив и здрав!

Коментар

• не ме интересува кой какво на кое интервю смята да казва виж ти ако ги знаеш тея работи, това е друго, малко на инсайдерско бие, майсторе спецялно я си видех какво стана с Одеса след интервютата - 300 лв а сега 400 лв немам причини да се скатавам майсторе даже и незнам кой е тоя бойко, къде си го написал с малко "б"

Коментар

• недей да спориш ами се покривай
                          сега ще излезе бойко от оргата да те опровергае че няма да правят сплит и от КФН само тва чакат за да започнат проверка
                          а има ли проверка ще има и наказанииии.....

Коментар

• майсторе, нещо четеш неправилно ми изглежда
                            КАО - 25 мил акции
                            Монбат - 20 мил акции
                            ОЦК - 8,4 милиона акции
                            ОРГ - 0,5 мил. акции
                            къде според теб има най-голям потенциал за сплит от изброените дружества, при положение че ОРГ е 800 лв/акцията и покупки/продажби започват да влияят на нивото, зачети темата назад и ще прочетеш че това е казано и коментирано от Колето много отдавна, само му го припомням, защото много се чуди защо расте ами като са толкова малко акциите ще расте, я това да не е Као с 25 мил Акции по 20лв. акция , майсторе, майсторе говорим за потенциал, ако немаш против и какво съм аз виновен, че пазара е гладен за качествени акции и му се виждат малко, а дали мениджърите са забелязали това или не, и дали имат или немат намерения да приведат нещата към други измерения? - тва си немам напредстава, нито пък и съм имал, когато съм ги купувал тея акции още миналата година и зимата тази година тогава не съм могъл да знам, че това ще е една от най-растежните акции и какви потенциали има у нея, нали така а за мене си расте така юнашки щото освен другите перспективи, както съм написал по-горе ОРГ има емитирани 50 ПЪТИ по-малко акции от КАО, 40 ПЪТИ по-малко от Монбат, 17 ПЪТИ по-малко от ОЦК и си мисля че е нормално да не достигат качествените акции за пазара при тея съотношения /нали все се питаме защо това, защо онова, ами вероятно си има некакви обяснения, и вероятно всеко нещо си влияе, възможно е и това да влияе некак.../

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                              MONBAT, KAO, OTZK
                              и ORGH, Коле, и ORGH не се срамувайте да го кажете нито Монб. нито Оцк, още по-малко Као, са толкова актуални колкото Орг на растеж такава е истината, какво да я правим... ORGH - високодоходна акция от първа категория, Коле със силен потенциал за сплит при това живи и здрави !
                              айдеееееееее и вятъра изгоря
                              ся кат те погнат о КеФеНето за манипулация....

Коментар

• MONBAT, KAO, OTZK
                                и ORGH, Коле, и ORGH не се срамувайте да го кажете нито Монб. нито Оцк, още по-малко Као, са толкова актуални колкото Орг на растеж такава е истината, какво да я правим... ORGH - високодоходна акция от първа категория, Коле със силен потенциал за сплит при това живи и здрави !

Коментар

Working...
                                X