If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-скоро организирано натискат цената с тези "псевдоизливания", за да се включат обратно на ниски нива преди отчета. Те, някои анонимни кобоси ги правят тия работи, доколкото знам,особенно ако са вързани към фонд или тям сям подобни структури
Mnogo tochno nabliudenie INOX
Kato se ima v predvid, che golqma chast ot cobosite vzimat investicionni resheniq izcqlo na baza koi kupuva i koi prodava
RESPECT for you, Franky, and god luck in OTZK&KAO&FAZER!
Улучих ли ?
По-скоро организирано натискат цената с тези "псевдоизливания", за да се включат обратно на ниски нива преди отчета. Те, някои анонимни кобоси ги правят тия работи, доколкото знам,особенно ако са вързани към фонд или тям сям подобни структури
Mnogo tochno nabliudenie INOX
Kato se ima v predvid, che golqma chast ot cobosite vzimat investicionni resheniq izcqlo na baza koi kupuva i koi prodava
Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
Еее момчета спорове, КФН, коефициенти - абе веселяшка тема и това си е, нали Ветре?!...:-)
Всеки си е прав за себе си май - Никола задава хубав въпрос, чийто отговор ще получим в края на месеца...
Ветре, то е ясно че тук никога никой нищо не препоръчва..:-), то така трябва да се кръсти целият форум - да се зарежда 1 страница отначало като влизаш във форума, която да казва "Добре дошли във Форума на Инвестора, където нищо, ама НИЩО не е препоръка или манипулация"..:-)
Само си изказваме мнения и това е ебаси - много тъпо е да се плашим с КФН и т.н. Айде че се отплеснах..:-)
Моето мнение е като на Вятъра - сплит Оргахим ще направи, няма да е сигурно 2008, но по натам ще стане. Имайки предвид цената и броя на акциите това е неизбежно.
Не ми се вярва примерно някой от вас да не е бил сигурен, че ще има сплит на Пътищата - въпросът беше да му дойде времето и да се обяви официално, както и стана.
Та така ще е и с Оргахим, това съм сигурен че ще стане - мениджмънта ще реши кога.
Айде бъдете здрави и с голяма доходност от БФБ.... и стига с това КФН и тия препоръки..:-)...само си чешем езиците..:-)
е туй му е лошо на писането че не се хваща интонацията
идеята на закачката ми с вятъра беше да покажа от какви невинни лични мнения какви скандали стават
иначе към вятъра респект!
към кучето му даже повече
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
той пък умрял от страх
айде успокойте се бе хора
то да не се пошегува човек
ами петък е все пак
край на темата че отидохме твърде далече
весел уикенд на всички
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
това са пълни глупости, виж ако пък целта ти е да всяваш паника у форума по тая позиция и то на чужд гръб, то си е е съвсем друг вапрос. незнам дали май ти не се опитваш да манипулираш, но както вече казах, ще оставим майсторите да пишат по-нататака ...
Коментар