IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero
    Първоначално изпратено от bertram

много ясно защо .. ниска цена, а тук има останали заклещени 'неслучайни играчи' ... та затова

като имат мерак ще трябва да си платят
    мирише ми на едни бързи 20%
    На мен пък замирисва на едни бързи 20... хилки в бюджета на КФН.

Втори пост, в който подхвърляш някакви цифри - внимавай!
    По тая логика оня образ Киро с репликата "ъъъъп 4000" трябва доста да е заборчнял на КФН. Айде стига смешки

Коментар

• Видно е желанието на този състав, на КФН да защити правата на миноритарните акционери. Дано се прекъсне пресъждането от времето на А. Апостолов в полза на олигарсите и мажоритарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        нещо не си доволен ... добре заради тебе ще кажа мирише ми на 1500 така добре ли е
        Цифри може да си говорим каквито искаме тук! В крайна сметка в инвестирането без цифри не става... поправи ме ако не е така.
        Да съм недоволен?!?

Хмм, опитвам се да ти спестя пари, а ти...

Ок, пиши си.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
          Вижте колко леко се вдигна цената с 10% - скоро и по други позиции , и то няколко пъти по 10%. За прозрачноста сте прави (според мене КФН не спи - това си е целенасочена политика за да се изтръсква крушата переодично) . КФН като представител на държавата трябва да мачка и пресича такива мераци , не само като спира търгово ( и всичко свършва до тук или цената се вдига малко и търговото минава ) , а като се започва разследване , назначават ревизии и проверки . Не може цена на акция стигнала 800 лв сега да иска фирмата да си я купи за 100 или200 лв .Ако 800 е била нереална значи някои е манипулирал а КФН не се е намесила , както и обратния случай . И защо по дяволите КФН не се самосизира и да направи едно разследване как може активи да се обезценят 10 , 20 ,30 пъти и кой стои зад всичко това .

Тъпо изказване ама нейсе, как можело да се обезценят 10, 20,30....пъти......не виждам какъв е проблема........ти въобще в час ли си с нещата .....

Коментар

• Вижте колко леко се вдигна цената с 10% - скоро и по други позиции , и то няколко пъти по 10%. За прозрачноста сте прави (според мене КФН не спи - това си е целенасочена политика за да се изтръсква крушата переодично) . КФН като представител на държавата трябва да мачка и пресича такива мераци , не само като спира търгово ( и всичко свършва до тук или цената се вдига малко и търговото минава ) , а като се започва разследване , назначават ревизии и проверки . Не може цена на акция стигнала 800 лв сега да иска фирмата да си я купи за 100 или200 лв .Ако 800 е била нереална значи някои е манипулирал а КФН не се е намесила , както и обратния случай . И защо по дяволите КФН не се самосизира и да направи едно разследване как може активи да се обезценят 10 , 20 ,30 пъти и кой стои зад всичко това .

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
              Първоначално изпратено от bertram

много ясно защо .. ниска цена, а тук има останали заклещени 'неслучайни играчи' ... та затова

хехе то и на кюфтета ми мирише от съседката , но не е казано , че ще ям
              нещо не си доволен ... добре заради тебе ще кажа мирише ми на 1500 така добре ли е

Цифри може да си говорим каквито искаме тук! В крайна сметка в инвестирането без цифри не става... поправи ме ако не е така.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

Коментар

• нямам вътрешно инфо, но така ми се струва да се гласят
                  лично предположение за ново търгово...без да абсолютно никаква препоръка : 120-150 за брой. Метода е фърляне на боб
                  Бертрам ,
                  Никой няма излишни пари предполагам около 100, 110 лв. ... най много да е ?
                  не е препоръка... а са предложили над 80 лв.
                  Не е препоръка..... и аз гледам на кафе...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Лошото е че няма информация.Иначе ще увеличват сесията Смех.КФН-то спи
                    B.Graham,
                    Така е ,но ако се обадиш в КФН и ги натиснеш ще получиш неофициална информация за какво е върнато ... ако е за цена както обикновено ще си правиш анализа допълнително.... заеш как се определя цена на търгово...
                    Нямам акции и не искам и тук да спекулирам засега...
                    И аз нямам акции но принцип е важен.Някой държавни чиновници пак не си вършат работа.Защо трябва да им се обажда някой по телефона?Като кажат "върнато е търговото" да кажат и защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      B.Graham,
                      Така е ,но ако се обадиш в КФН и ги натиснеш ще получиш неофициална информация за какво е върнато ... ако е за цена както обикновено ще си правиш анализа допълнително.... заеш как се определя цена на търгово...
                      И аз нямам акции но принцип е важен.Някой държавни чиновници пак не си вършат работа.Защо трябва да им се обажда някой по телефона?Като кажат "върнато е търговото" да кажат и защо.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Лошото е че няма информация.Иначе ще увеличват сесията Смех.КФН-то спи
                        B.Graham,

Коментар

• тук доста хора ще ближат рани след като мине търговото, което според мен са се опитали да го пуснат под 100 кинта и затова КФН ги е порязал... ще мине над 100 кинта , но под 200 за съжаление на доста хора.

нямам вътрешно инфо, но така ми се струва да се гласят
                          лично предположение за ново търгово...без да абсолютно никаква препоръка : 120-150 за брой. Метода е фърляне на боб

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            Лишото е ,че ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

• че някой да те задължава да продаваш??
                              Напротив, много по-коректно е да се направи търгово като искат да купят, отколкото чрез свои хора да обират тихомълком по пазара и дори нарочно да сипват отвреме-навреме за да мачкат цената и да купуват евтини пакети
                              Батя,
                              добре няма да го приемеш защото е ниска цената , но то вече отпада от погледа на инвеститорите и отива в девета глуха.... ще си имаш акции до живот и не можеш да ги продадеш на нормална цена ... БТК , ДЗИ , Слънце БТ и т.н..
                              Лишото е ,че магат да прокарат на ниска цена големи пакети и да свалят цената на търговото ако е за това върнато....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Най-добре наистина да я затваряме тази борса.
                                Били искали да отправят търгово, ми нека си искат. Сега им е евтино, затова го правят. Но не само на тях им е евтино, има и други с пари които си увеличават порфейлите, те да не са по-балами от тях.

Нямам акции на ORGH.
                                че някой да те задължава да продаваш??
                                Напротив, много по-коректно е да се направи търгово като искат да купят, отколкото чрез свои хора да обират тихомълком по пазара и дори нарочно да сипват отвреме-навреме за да мачкат цената и да купуват евтини пакети.

Коментар

Working...
                                X