Първоначално изпратено от SubZero
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertramнещо не си доволен ... добре заради тебе ще кажа мирише ми на 1500 така добре ли е
Цифри може да си говорим каквито искаме тук! В крайна сметка в инвестирането без цифри не става... поправи ме ако не е така.
Хмм, опитвам се да ти спестя пари, а ти...
Ок, пиши си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El GuapoВижте колко леко се вдигна цената с 10% - скоро и по други позиции , и то няколко пъти по 10%. За прозрачноста сте прави (според мене КФН не спи - това си е целенасочена политика за да се изтръсква крушата переодично) . КФН като представител на държавата трябва да мачка и пресича такива мераци , не само като спира търгово ( и всичко свършва до тук или цената се вдига малко и търговото минава ) , а като се започва разследване , назначават ревизии и проверки . Не може цена на акция стигнала 800 лв сега да иска фирмата да си я купи за 100 или200 лв .Ако 800 е била нереална значи някои е манипулирал а КФН не се е намесила , както и обратния случай . И защо по дяволите КФН не се самосизира и да направи едно разследване как може активи да се обезценят 10 , 20 ,30 пъти и кой стои зад всичко това .
Тъпо изказване ама нейсе, как можело да се обезценят 10, 20,30....пъти......не виждам какъв е проблема........ти въобще в час ли си с нещата .....
Коментар
-
Вижте колко леко се вдигна цената с 10% - скоро и по други позиции , и то няколко пъти по 10%. За прозрачноста сте прави (според мене КФН не спи - това си е целенасочена политика за да се изтръсква крушата переодично) . КФН като представител на държавата трябва да мачка и пресича такива мераци , не само като спира търгово ( и всичко свършва до тук или цената се вдига малко и търговото минава ) , а като се започва разследване , назначават ревизии и проверки . Не може цена на акция стигнала 800 лв сега да иска фирмата да си я купи за 100 или200 лв .Ако 800 е била нереална значи някои е манипулирал а КФН не се е намесила , както и обратния случай . И защо по дяволите КФН не се самосизира и да направи едно разследване как може активи да се обезценят 10 , 20 ,30 пъти и кой стои зад всичко това .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от bertram
много ясно защо .. ниска цена, а тук има останали заклещени 'неслучайни играчи' ... та затова
като имат мерак ще трябва да си платят
мирише ми на едни бързи 20%
Втори пост, в който подхвърляш някакви цифри - внимавай!
нещо не си доволен ... добре заради тебе ще кажа мирише ми на 1500 така добре ли е
Цифри може да си говорим каквито искаме тук! В крайна сметка в инвестирането без цифри не става... поправи ме ако не е така.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
много ясно защо .. ниска цена, а тук има останали заклещени 'неслучайни играчи' ... та затова
мирише ми на едни бързи 20%
Втори пост, в който подхвърляш някакви цифри - внимавай!
Коментар
-
нямам вътрешно инфо, но така ми се струва да се гласят
лично предположение за ново търгово...без да абсолютно никаква препоръка : 120-150 за брой. Метода е фърляне на боб
Никой няма излишни пари предполагам около 100, 110 лв. ... най много да е ?
не е препоръка... а са предложили над 80 лв.
Не е препоръка..... и аз гледам на кафе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от meche_cveti93Лошото е че няма информация.Иначе ще увеличват сесията Смех.КФН-то спи
Така е ,но ако се обадиш в КФН и ги натиснеш ще получиш неофициална информация за какво е върнато ... ако е за цена както обикновено ще си правиш анализа допълнително.... заеш как се определя цена на търгово...
Нямам акции и не искам и тук да спекулирам засега...
мирише ми на едни бързи 20%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Лошото е че няма информация.Иначе ще увеличват сесията Смех.КФН-то спи
Така е ,но ако се обадиш в КФН и ги натиснеш ще получиш неофициална информация за какво е върнато ... ако е за цена както обикновено ще си правиш анализа допълнително.... заеш как се определя цена на търгово...
Нямам акции и не искам и тук да спекулирам засега...Life won't wait for you.
Коментар
-
Лошото е че няма информация.Иначе ще увеличват сесията Смех.КФН-то спи
Нямам акции и не искам и тук да спекулирам засега...
Коментар
-
тук доста хора ще ближат рани след като мине търговото, което според мен са се опитали да го пуснат под 100 кинта и затова КФН ги е порязал... ще мине над 100 кинта , но под 200 за съжаление на доста хора.
нямам вътрешно инфо, но така ми се струва да се гласят
лично предположение за ново търгово...без да абсолютно никаква препоръка : 120-150 за брой. Метода е фърляне на боб
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
че някой да те задължава да продаваш??
Напротив, много по-коректно е да се направи търгово като искат да купят, отколкото чрез свои хора да обират тихомълком по пазара и дори нарочно да сипват отвреме-навреме за да мачкат цената и да купуват евтини пакети
добре няма да го приемеш защото е ниска цената , но то вече отпада от погледа на инвеститорите и отива в девета глуха.... ще си имаш акции до живот и не можеш да ги продадеш на нормална цена ... БТК , ДЗИ , Слънце БТ и т.н..
Лишото е ,че магат да прокарат на ниска цена големи пакети и да свалят цената на търговото ако е за това върнато....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleeНай-добре наистина да я затваряме тази борса.
Били искали да отправят търгово, ми нека си искат. Сега им е евтино, затова го правят. Но не само на тях им е евтино, има и други с пари които си увеличават порфейлите, те да не са по-балами от тях.
Нямам акции на ORGH.
Напротив, много по-коректно е да се направи търгово като искат да купят, отколкото чрез свои хора да обират тихомълком по пазара и дори нарочно да сипват отвреме-навреме за да мачкат цената и да купуват евтини пакети.
Коментар
Коментар