IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пуф паф,

много големи пакети бяха завъртяни в диапазоба 30- 70лв.

и се заложиха за дългосрочно.............,

е може през годините да е имало купи/продай,

НО основните пакети си останаха на тези ценови нива,

така че..............не изключвам търговото

да обере значителен брой акции на 80-90лв!;-))

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      Какво толкова сте се развълнували за това търгово на 85лв,

има стари дългосрочни играчи с базови цени в оргата на

30 -:- 60лв!

Търговото е доброволно, и никой не те задължава да продаваш,

но ако цената ми е на 45лв, защо пък не!;-))
      Ако цената ти е 45 що не продаде когато беше 800?

Коментар

• За последните три месеца от 7.12.2009 до 5.03.2010 акциите на Оргахим са се търгували на 40 сесии. Изтъргувани са 2928 книжа на общата сума 241 643 лв и 50 ст. Което прави средно претеглена цена 82.53 лв. Така че търгово на 85лв е нормално.
        Само дето ми се иска да е по-високо. Така оставам на нула.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Какво толкова сте се развълнували за това търгово на 85лв,

Хе , хе... , че ти да нямаш от тогава бе Пепи ?
          И пет години си чакал това търгово ?

Коментар

• Какво толкова сте се развълнували за това търгово на 85лв,

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
              берта, защо непременно считаш подобно търгово за прецакване?
              Аз го разглеждам като опит мажоритара легално да си накупи евтино акции които осъзнава че са подценени. И това че го прави през търгово е похвално, защото иначе може тихомълком да си обира по пазара, да бута леко цената надолу, да вади лоши новини и да купува през това време.
              А така е най-чисто - който иска да продаде, просто това е една оферта купува с голям обем, която осигурява ликвидност на закъсалите. Да се разтоварят без да мачкат допълнително цената.
              Със сигурност с подобно търгово няма да се стигне до отписване, така че къде го виждаш преебаването на дребните.
              Търговото е доброволно и бъди сигурен, че колкото и да са кухи нашите ПФ, няма да го преамат на подобна цена.
              и ти си прав
              интереса от страна на мажоритаря при всички положения е + за акцията
              въпроса е да не се цели и делистване..тогава е тъпо за дребните риби.
              успех
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• берта, защо непременно считаш подобно търгово за прецакване?
                Аз го разглеждам като опит мажоритара легално да си накупи евтино акции които осъзнава че са подценени. И това че го прави през търгово е похвално, защото иначе може тихомълком да си обира по пазара, да бута леко цената надолу, да вади лоши новини и да купува през това време.
                А така е най-чисто - който иска да продаде, просто това е една оферта купува с голям обем, която осигурява ликвидност на закъсалите. Да се разтоварят без да мачкат допълнително цената.
                Със сигурност с подобно търгово няма да се стигне до отписване, така че къде го виждаш преебаването на дребните.
                Търговото е доброволно и бъди сигурен, че колкото и да са кухи нашите ПФ, няма да го преамат на подобна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от rew
                  Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от rew
                  Нали това ще е търговото, защо текущата цена не е по-нагоре за премия?
                  Я пак?!?!
                  Какво я пак?
                  Нали 85лв. са сигурни, защо не вземем тази основа и да търгуваме над нея?
                  защото под 85лв. очевидно няма как да се търгува.
                  А комисионната....ако цената се запази, 85 лв не са чисти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                    Абе не му обръщай внимание на Греъм. Просто се заяжда, щото е изтървал влака
                    Чшшшшш момче мене влакове ми не требват.Аз се интересувам от ракети само.Спейс шатъл.Капиш?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                      A кои са тези будали дето продават на загуба по 200-300 акции- ха-ха
                      Спекуланти. Ти как разбра, че губят?
                      Аз купувал на 70
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Ако аз съм мажоритар и аз ще искам да натаковам дребосъците - да им щипна акциите на ниската цена!
                        Пък и да не забравяме че при развитите пазари схемите за обратно изкупуване на акции са много силно застъпени.

Въпроса обаче е при този глад за КЕШ дали има смисъл след като с такова търговото мажоритаря НЕ МОЖЕ ДА ОТПИШЕ дружеството от публичния регистър!

Общо взето малко е странно защо въобще го правят това търгово?
                        Може пък на някой, да му се иска да излиза, знае ли се?! А може и да не искат, да им падат много акциите, преди търговото си бяха стигнали осемдесятката, че о отдолу... )) не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от rew
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от rew
                          Нали това ще е търговото, защо текущата цена не е по-нагоре за премия?
                          Я пак?!?!
                          Какво я пак?
                          Нали 85лв. са сигурни, защо не вземем тази основа и да търгуваме над нея?
                          защото под 85лв. очевидно няма как да се търгува.

Коментар

• A кои са тези будали дето продават на загуба по 200-300 акции- ха-ха

Коментар

• ИП-тата ще са временно доволни ще имат оборот и комисион , а после...после ще връщат лицензите един по един.
                              Не знам... не ми допадат такива изпълнения. Имам някакви плахи надежди, че КФН ще се запъне този път и дано съм прав щото иначе кажете ми кой чужд инвеститор или фонд ще се навие да налива пари в дружества , в които мажоритаря се чуди как да го 'врътне' ...

дано не решат и други мажоритари да ни цакат така...

хубав ден
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ако аз съм мажоритар и аз ще искам да натаковам дребосъците - да им щипна акциите на ниската цена!
                                Пък и да не забравяме че при развитите пазари схемите за обратно изкупуване на акции са много силно застъпени.

Въпроса обаче е при този глад за КЕШ дали има смисъл след като с такова търговото мажоритаря НЕ МОЖЕ ДА ОТПИШЕ дружеството от публичния регистър!

Общо взето малко е странно защо въобще го правят това търгово?

Коментар

Working...
                                X