If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
be ne znam..........az goworih onzi den s 4owek ot uprawitelniq sawet na Biohim.............
Deistwitelno te prodawat na 4 leva,no ne poiska da mi kaje ni6to powe4e.
Izglejda,4e se pi6e nqkakaw scenarii na mnogo visoko nivo i razwrazkata 6te doide w sledwa6tite meseci.
No RXB kato banka bila edna ot nai-barzo razwiwa6tite se banki w momenta w BG /citiram 4oweka ot Biohim/
Dali deistwitelno tolkova barzo se razwiwa,ili prosto barzo dogonwa ostanalite u4astnici na bankowiq pazar e drug wapros,no fundament za poka4wane ne cenite ima! I to seriozen.
Dano oba4e da oswobodqt cenite predi da ni zastigne korekciqta.
No tai kato po4ti wsi4ki o4akwat poka4wane,ot psihologi4eska gledna to4ka posiciqta wse o6te e silna.
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Абе, Дими, какви структурни реформи, още не е минало търговото предложение за акциите на HVB и BA-CA и BPH, а едва след това могат да почнат да подават документи за разрешение за концентрация на другите пазари.
Но това наистина няма нищо общо с акциите и варантите на RXB.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Anton Chigurh
На този етап не знам дали е възможен ръст защото цената се дирижира доста сполучливо, като не се позволява покачване. Ни спекула ни фундамент може да качи цената за сега.
мерси, ДСК и Евробанк минаха на толкова, което по мои спомени бяха най-високите коефициенти спрямо другите сделки в БГ. средните за европа са по ниски. тук ръста май може да е само спекулативен. корегирай ме ако греша моля.
Коментар