IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Imam 4uwstwoto 4e pri tesi dobri novini ograni4awat cenata samo za da "zagreat dwigatelq"
    No neka iz4akame ot4eta i 6te widim...........
    Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Супер. Според вас това ще мръдне ли цената на горе и с колко?
      Едва ли ще мръдне нагоре, но пък и няма да слезе надолу.

Коментар

• и аз така си мисля, ама незнам
        nikola ето ти линк към статията:
        http://investor.bg/article.php?id=29013
        днес го пише и в Монитор.

П.С. Линка не бачка, така че копирай този адрес
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• А нетрябва ли първо тази информация да се обяви на борсата и чак тогава където и да било другаде?

Коментар

• Супер. Според вас това ще мръдне ли цената на горе и с колко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Интресно е от каде има тази информация инвестора и дали е истина.
              Ами те хората са си написали в статията:
              съобщи за Investor.bg главният изпълнителен директор на банката Красимир Ангарски

Коментар

• Благодаря ти kif. Наистина не знам как съм я пропуснал, дори ти когато спомена за печалбата разгледах отново сайта и пак не я намерих.. странно. Интресно е от каде има тази информация инвестора и дали е истина.

Коментар

• Печалбата на ДЗИ Банк за деветмесечието се увеличава до 2,483 млн. лв.
                  14.10.2005 11:51 ( RXB )

Нетната печалба на ДЗИ Банк за деветмесечието на тази година е 2,483 млн. лв., като се повишава с 88% в сравнение със същия период на миналата година, когато е била 1,165 млн. лв., съобщи за Investor.bg главният изпълнителен директор на банката Красимир Ангарски. „През тази година банката значително подобри ефективността си, като реализира увеличение на приходите от всички дейности“, допълни Ангарски.

Към 30 септември тази година общата сума на активите на ДЗИ Банк е 1,028 млрд. лв. Активите се увеличават с 42% в сравнение с началото на 2005 година, а спрямо същия период на 2004 г. ръстът е 56%.

Към края на деветмесечието на 2005 г. кредитите на клиенти достигат 391 млн. лв., като най-голямо увеличение отбелязват кредитите за граждани.

През деветмесечния период се запазва тенденцията на постоянно увеличение на привлечените средства от клиенти. В края на септември депозитите на фирми и граждани достигат 926 млн. лв., което представлява увеличение със 274 млн. лв. от началото на годината и реализирано нарастване с 42%. „Отчетеният темп на нарастване на привлечените средства показва утвърдено клиентско доверие и стабилна пазарна позиция на банката“, каза още Ангарски.

Днес акциите на банката се търгуват на цени 3,81 и 3,82 лв.

явно не се ебавам
                  Странното в случая е че тази новина мина вчера още по време на сесията, но администраторите на сайта не я пуснаха като важна новина.
                  Това ме озадачи много, защото знам че ти специално четеш новините на Investor, а ето че си пропуснал тази. Тя беше публикувана в секция "Още новини". Друго което също е доста озадачаващо, че новината е пусната преди публикуването на отчета.
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    Печалбата на ДЗИ Банк за деветмесечието се увеличава до 2,483 млн. лв.
                    Ти сериозно ли? Или се ебаваш?

Коментар

• :-)) Ке пада е----е , ама треба чекане. А какво става с ДЗИ-да не е излязло нещо , че така пада

Коментар

• Въпроса е че чакането е много.

Коментар

• Рано или късно Биохим ще се оттеглят.Дано сме понапазарували до тогава

Коментар

• Абсолютно! Аз затова съм в изчаквателна позиция.

Коментар

• Точно толкова 3.90... ни на горе ни на долу.....

Коментар

• Лошото е че Биохим могат да ни заринат :-(

Коментар

Working...
                                X