IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На подобни хора, които разориха хиляди хора и здравей не бих им казал камо ли да пия на една маса. На тези господа мястото им не е на мойта маса а в затвора!!! погледни в линка има приятно инфо що за хора са това и си направи изводите http://www.digsys.bg/media/show_stor...tory=240411360

Що се отнася до този съдия. Или го държат с нещо, или му е платено ужасно МНОГО, или е бил в ацки нетрезво състояние. Постановеното определение в частта за налагане на запор върху всички акции на публично дружество няма аналог в историята на обезпечителното производство, граничи с абсурд и представлява изключително опасен прецедент по отношение на правната и финансовата сигурност на борсовия и банковия пазар[/q

Прочетох, но съм свикнал винаги да подлагам на съмнение всяка официална информация. Аз лично не съм чул досега някой ограбен да се оплаквал, къде са тия хора? Те няма ли да се покажат, нека вземем всички гледни точки, тук нещо не ми се връзва. Ами ако са в правото си тия пичове?

Коментар

• KIKO,

Защо въобще си правиш труда да спориш с човек, току що регистрирал се във форума и то с 1 (едно) мнение - т.е. мнението което оспорваш. Пусни я (го) да плува по течението и си гледай кефа.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от slaveja2003
        Първоначално изпратено от KIKO
        Свидетели сме как с един корумпиран съдия пияница четирима престъпници, които обраха хората преди десет години успяват да внесът такъв хаос в цялата финансова система. Това пак казвам е пълен абсурд. убеден съм че този път дълбоко ще съжаляват.
        Koi sa te pijanicite? Njakoj moje li da vnese pove4e svetlina? Za da go kazvash moje bi ste pili na edna masa...
        На подобни хора, които разориха хиляди хора и здравей не бих им казал камо ли да пия на една маса. На тези господа мястото им не е на мойта маса а в затвора!!! погледни в линка има приятно инфо що за хора са това и си направи изводите http://www.digsys.bg/media/show_stor...tory=240411360

Що се отнася до този съдия. Или го държат с нещо, или му е платено ужасно МНОГО, или е бил в ацки нетрезво състояние. Постановеното определение в частта за налагане на запор върху всички акции на публично дружество няма аналог в историята на обезпечителното производство, граничи с абсурд и представлява изключително опасен прецедент по отношение на правната и финансовата сигурност на борсовия и банковия пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
          Свидетели сме как с един корумпиран съдия пияница четирима престъпници, които обраха хората преди десет години успяват да внесът такъв хаос в цялата финансова система. Това пак казвам е пълен абсурд. убеден съм че този път дълбоко ще съжаляват.
          Koi sa te pijanicite? Njakoj moje li da vnese pove4e svetlina? Za da go kazvash moje bi ste pili na edna masa...

Коментар

• Уважаеми колеги,

Във връзка с постъпили запитвания в БФБ-София ви уведомяваме, че търговията с всички регистрирани емисии на борсата върви нормално, включително и с акциите на ДЗИ Банк. Не съществуват никакви основания за притеснение относно принудително спиране на тези акции. Пожелаваме ви успешен ден.

Съобщение от БФБ-София
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Kolegi, smetkite na borsata ne sa zaporirani ne se bezpokoite, borsata raboti normalno. po-kasno shte publikuvame oficialno saobshtenie za presata.

Коментар

• Свидетели сме как с един корумпиран съдия пияница четирима престъпници, които обраха хората преди десет години успяват да внесът такъв хаос в цялата финансова система. Това пак казвам е пълен абсурд. убеден съм че този път дълбоко ще съжаляват.

Коментар

• По-смешно е какво ще прави БФБ с блокирани банкови сметки?
                  Може посредниците да спрат да си плащат комисионните по борсовите сделки!!!

А който го е измислил това, че "Парите на продавача минават през сметките на БФБ" е най-големия малоумник в БГ правото.

Коментар

• DA NE SE PROTO4AT NJAKAVI BEZKRAINI DELA I DA BLOKIRAT AKCIITE

Коментар

• От цялото предаване ми направи впе4атление само едно изре4ение ,,ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО .....

Коментар

• V KRAINA SMETKA IMA LI ZAPOR ILI NE- 6TE SPIRAT LI AKCIITE OT TURGOVIJA ILI NE

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasA
                          Първоначално изпратено от kif
                          БИОХИМ се завръщат по позицията

AtanasA - би ли споделил какво са казали, много исках да го гледам ама като съм на работа от 7.30
                          Е то и аз не успях да го гледам цялото,
                          но чух Виктор Папазов да казва, че ще плащат и децата на този съдия за запора на сметката на БФБ
                          (нещо в този ред на мисли, може да не цитирам правилно)
                          И аз хванах само това.
                          А Инвестора няма ли да пусне някаква статия по този повод. Да кажат какво са говорили.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            БИОХИМ се завръщат по позицията

AtanasA - би ли споделил какво са казали, много исках да го гледам ама като съм на работа от 7.30
                            Е то и аз не успях да го гледам цялото,
                            но чух Виктор Папазов да казва, че ще плащат и децата на този съдия за запора на сметката на БФБ
                            (нещо в този ред на мисли, може да не цитирам правилно)

Коментар

• Пък ако някой качи предаването в Youtube, ех...
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• БИОХИМ се завръщат по позицията

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X