If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Относно коментарите за цената от 4 лв., е ясно че съм имал предвид 8 лв., за съжаление стават грешки", допълни Керезов. "Пак казвам, при условие че се търгуваха на 290 лв. преди обявяването на търга и на 240-270 лв. при обявяването му."
Дали да се участва на търговете за Параходство Българско речно плаване всеки ще прецени за себе си, така или иначе дружеството ще се развива и ще бъде инвестирано, каза Керезов. От сливането с Бимас БРП получи 161 декара на брега на Дунав и там ще бъде изградена наземната база, терминалите за насипни и течни товари и т.н., допълни той.
:-)
Относно коментарите за цената от 4 лв., е ясно че съм имал предвид 8 лв., за съжаление стават грешки", допълни Керезов. "Пак казвам, при условие че се търгуваха на 290 лв. преди обявяването на търга и на 240-270 лв. при обявяването му."
Дали да се участва на търговете за Параходство Българско речно плаване всеки ще прецени за себе си, така или иначе дружеството ще се развива и ще бъде инвестирано, каза Керезов. От сливането с Бимас БРП получи 161 декара на брега на Дунав и там ще бъде изградена наземната база, терминалите за насипни и течни товари и т.н., допълни той.
:-)
БФБ - София АД уведомява всички борсови посредници, че съгласно уведомление от ТБ Централна Кооперативна Банка АД, относно регистрираната емисия „Параходство Българско речно плаване”АД – Русе /*BRP/ за търговия на „Открит аукцион” при условията на Приложение № 11 от Правилника на БФБ-София АД, на основание чл.6, ал.8 от Приложение № 11, предложеното общо количество акции за търговската сесия на 24.04.2007г. ще бъде в размер на 40 000 /четиридесет хиляди/ броя акции.
Мисля, че Параходство Българско речно плаване струва 4 лв. на акция след сплита, когато инвеститорите ще получат 24 нови акции за всяка стара, без да се взема предвид потенциалът за развитие на дружеството“, каза Александър Керезов, зам.-председател на УС на Химипорт АД
в отговор на въпроса защо акциите на БРП се предлагат на минимална цена 180 лв., след като при сливането с Химимпорт Бимас са оценени на 76 лв. за акция.
Коментар