Първоначално изпратено от Abritus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парахoдство БРП (5BR / BRP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markovна мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovна мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.
Коментар
-
БФБ - София АД уведомява всички борсови посредници, че съгласно уведомление от ТБ Централна Кооперативна Банка АД, относно регистрираната емисия „Параходство Българско речно плаване”АД – Русе /*BRP/ за търговия на „Открит аукцион” при условията на Приложение № 11 от Правилника на БФБ-София АД, на основание чл.6, ал.8 от Приложение № 11, предложеното общо количество акции за търговската сесия на 25.04.2007г. ще бъде в размер на 50 000 /петдесет хиляди/ броя акции.
Коментар
-
на мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoКви 180 лв. ? В препратката за аукциона виждам само това:
Търг за 40 000 права от емисия BRP
Минимална цена към 15:21:46:
142.8 лв.
На база въведените 37 оферти купува
Инвестор.БГ АД не носи отговорност за инвестиционни решения, взети на база предоставената информация
по време на търга показваше 91 оферти и пак същата цена
модула показва докъде ще падне цената ако се предложи съответното количество, например от 40 000 акции днес
модула е скучен, когато няма реално наддаване
http://www.investor.bg/auction.php
Иначе в реално време и офертите купува и офертите продава се виждат в профила на БРП тук
http://www.investor.bg/?cat=10&cid=60
Коментар
-
Аз си купих акции
Явно имам моменти на умопомрачение, какво да се прави)
Виждам, че цената е ужасно по-висока и от тази на Каолин...
Единственото ми обяснение е, че това е стратегически отрасъл за Химимпорт и мисля, че имат повече идеи за развитието му от изложените от г-н Керезов.
Ако мога да се обоснова в някое от двете ми предположения с по-голяма сигурност, пак ще се включа в темата)
Коментар
-
Кви 180 лв. ? В препратката за аукциона виждам само това:
Търг за 40 000 права от емисия BRP
Минимална цена към 15:21:46:
142.8 лв.
На база въведените 37 оферти купува
Инвестор.БГ АД не носи отговорност за инвестиционни решения, взети на база предоставената информацияБех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар