IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парахoдство БРП (5BR / BRP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Abritus
    Първоначално изпратено от markov
    на мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.
    Не си прав, просто при тази цена от 180 лева за повечето инвеститори е висока. Виж след 2 седмици какво ще става за Кооперативна банка - минимум 5 пъти презаписване.
    до скоро се търгуваха на моменти до 290 лева , тогава не ни ли се струваше висока бе хора
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
      на мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.
      Съгласен съм с теб.Цената се определя от търсенето и предлагането.Единственното неизвестно в уравнението са пенсионните фондове -какви са им ресурсите и какви са им плановете.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
        Не си прав, просто при тази цена от 180 лева за повечето инвеститори е висока. Виж след 2 седмици какво ще става за Кооперативна банка - минимум 5 пъти презаписване.

Коментар

• БФБ - София АД уведомява всички борсови посредници, че съгласно уведомление от ТБ Централна Кооперативна Банка АД, относно регистрираната емисия „Параходство Българско речно плаване”АД – Русе /*BRP/ за търговия на „Открит аукцион” при условията на Приложение № 11 от Правилника на БФБ-София АД, на основание чл.6, ал.8 от Приложение № 11, предложеното общо количество акции за търговската сесия на 25.04.2007г. ще бъде в размер на 50 000 /петдесет хиляди/ броя акции.

Коментар

• на мен ми се струва че сме в ситуация при която свободните пари се свършват. Всичките IPO и вторични предлагания които са се задали или вече минаха , обърнаха тенденцията от глад за акци ще утива в глад за паричен ресурс.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• vhk, за да разбера дали съм сгрешила имам нужда от малко време.
              Все още няма ясна посока, а тия търгове са игра...
              Примерът ти с колата в случая няма връзка или е обратна, поне)

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                Кви 180 лв. ? В препратката за аукциона виждам само това:
                Търг за 40 000 права от емисия BRP
                Минимална цена към 15:21:46:
                142.8 лв.
                На база въведените 37 оферти купува
                Инвестор.БГ АД не носи отговорност за инвестиционни решения, взети на база предоставената информация
                В момента търга е свърил
                по време на търга показваше 91 оферти и пак същата цена
                модула показва докъде ще падне цената ако се предложи съответното количество, например от 40 000 акции днес

модула е скучен, когато няма реално наддаване
                http://www.investor.bg/auction.php

Иначе в реално време и офертите купува и офертите продава се виждат в профила на БРП тук
                http://www.investor.bg/?cat=10&cid=60

Коментар

• съни(тя) пак грешиш ,помисли кога 4овек си продава автомобила?-когато знае 4е догодина ще струва наполовина от днешната цена .Те даже нямат достатъ4но купува4и на минимална цена.

Коментар

• Аз си купих акции
                    Явно имам моменти на умопомрачение, какво да се прави)
                    Виждам, че цената е ужасно по-висока и от тази на Каолин...
                    Единственото ми обяснение е, че това е стратегически отрасъл за Химимпорт и мисля, че имат повече идеи за развитието му от изложените от г-н Керезов.
                    Ако мога да се обоснова в някое от двете ми предположения с по-голяма сигурност, пак ще се включа в темата)

Коментар

• Кви 180 лв. ? В препратката за аукциона виждам само това:

Търг за 40 000 права от емисия BRP

Минимална цена към 15:21:46:
                      142.8 лв.

На база въведените 37 оферти купува

Инвестор.БГ АД не носи отговорност за инвестиционни решения, взети на база предоставената информация
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• абе как няма да продават бе
                        на 180 ще продават до дупка, само да има кълвачи да купуват

Коментар

• не познах
                          въведоха оферта продава за 20 173 акции на 180 лв.

Коментар

• Друг вариант е да изпълнят само офертите на 205 лв.

Коментар

• Още няма въведена поръчка продава
                              ще видим, може днес да не продадат
                              аз така бих направил
                              ще стане интересно
                              всички ще почнат да се чудят какво става

напомням, че според правилата не са задължени да продадат

Коментар

• ... т.е. ще се изпълнят всички поръчки и днес.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X