IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отчет, 188 хил печалба за шестмесечието:

http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=31194

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      Супер ! Аз съм акционер от 2007 ма така че съм спокоен
      човек като те чете, ще остане с впечатлението, че се гордееш с това :-). мисля, че форума се напълни с откачалници - да се радва, че е акционер в дружество, което му е донесло 80% капиталова загуба за 2 години :-(
      Ми гордея се да ! Ти някакъв проблем ли имаш с това.И откъде разбра че съм на 80 % капиталова загуба.

Коментар

• Преди години се принудих да закрия и скоро пак заредих, но медийните серсеми се изложиха през зимата, сега с покачване цената на петрола се възстановат и цените на носителите. Средната ми цена е 0,944 но засега почти никой не дава над 95 ст. а и мажоретът спря дивидентите. Работата стана направо: "Северконоп скръндза"

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Супер ! Аз съм акционер от 2007 ма така че съм спокоен
          човек като те чете, ще остане с впечатлението, че се гордееш с това :-). мисля, че форума се напълни с откачалници - да се радва, че е акционер в дружество, което му е донесло 80% капиталова загуба за 2 години :-(

Коментар

• Аз съм още по-доволен ...3 години им бях акционер , ни приличен дивидент, ни капиталова печалба......
            Добре че по някое време им доиде ума в главата че се отървах
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Супер ! Аз съм акционер от 2007 ма така че съм спокоен

Коментар

• На общото събрание са отписали непостърсените дивиденти от 2003-та за 270 486 лв, това отива директно като печалба за холдинга Да не се изненадате от отчета.

Коментар

• Добре че са медиините ...инак пак на - ;(

Коментар

• Има отчет:

http://x3news.com/displayNovina.jsp?formid=29780

Печалба 31 хил срещу загуба от 172 хил преди година

Коментар

• няма лошо. И май диска беше само към 2 лева, сериозно мисля дали да си го взема следващия път като ходя към мола.

Коментар

• Като се има в предвид бебе бумът напоследък бая ще се поизкупи този диск Аз само от сантиментални причини бих си го взел Класика ! А и респективно от Ну Погоди към по добри финансови резултати
                        това беше майтап разбира се и не е съвет за покупко продажба на акции

Коментар

• Така е Който бърза рядко свършва добре. Тук определено има потенциал особено като гледам Медийни системи. Бтв знаехте л, че Ну, погоди! има само16 епизода? Диска с всички епизоди го видях в Пикадили и е от Медийни системи. Дори само за това Гъмза заслужава да инвестирам в тях.

Коментар

• Гъмзичката е дългосрочна акцийка ако не сте го разбрали ....които бърза да пИчели да ходи при "шампионите" в класациите

Коментар

• Има неща, които не ми харесват в тази компания, но след обстоен анализ мисля, че си заслужава да се инвестира на сегашните нива.
                              Phoenixheart , бих те подкрепил за инвестирането в Гъмза , но последните три месеца освен спекулата нямам особено попадение , затова ще се въздържа ....

Коментар

• "Инвестиции
                                Следващата стъпка в инвестиционната програма на предприятието е закупуване на още две машини -производствена и за офсетов печат. Така общата стойност на инвестициите за 2009 г. ще бъде в размер на 1.4 млн. EUR. Ръководството предвижда и допълнителни строителни работи по разширяване на складовата си площ с около 1500 кв. м. В тази строителна дейност ще бъдат инвестирани допълнително 200 хил. EUR."

Коментар

Working...
                                X