IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    влиэам с 3000,а и ще се эапознаем, ако ме поканите

идеята е добра, аз имам 5 000, но ако идеята има развитие съм склонна да ги увелича до 20 000
    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      И как ще стане това ???
      Не знам ,винаги съм бил дребна риба.... може да се провери на ОСА колко процента от капитала гласуват и кой са....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        +1

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=3197

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Дайте да се обединим повече акционери, ако се съберем 5% да ги накараме да дадат дивидент тлъст
            И как ще стане това ???

Коментар

• Тук определено има нужда от смяна на собственика.

Коментар

• Сега и Батя ако се включи, направо сме събрали отбора

Иначе клиент на ПФБК изсипа тия 30 000 бройки за 3 дни по-миналата седмица. Някой активно купуваше тогава /не само аз / не знам дали е някой фонд или мажоритаря ..

Да знаете някое ДФ или ПФ да има повечко тука? макар че на тях не може да се разчита, както сме виждали по други позиции...

Щом парите не са техни, за кво им е да се занимават... да се разправят с мажоритари...

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Ако опрете до няколко хиляди акции .... ще се включа.... в името на сантимента , 50 акции от масовата бяха в холдинга /бях събрал на цялата рода боновете/ и после купих още 300 и ги продадох през 2008 мисля над 5 лв......
                Скоро купувах под леФче но е мъртвило....но ако има желание....ще сложа и аз една ръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Здравейте

Тази акция е........"стара любов" за мен

.....беше през 2005.......тогава я купих......държах я до 2007г..със същите мисли като вас.......и тогава имаше много кеш....и тогава се надявах като вас...

Холдинга е собственик на ЛОТОС АД гр.Трявна

Ако някой е ходил ж Трявна .....фабриката се намира ж центъра..ама баш центъра............

Само тя дори и неработеща.със прилежащия парцел,магазини,бивше общежитие.и да не изброшвам още струва повече от целия холдинг.....

............Уви.......да ама не....

магазините които са срещу фабриката под блока.на улицата .(сега тревналии и викат Витошка)..се продадоха под масата....седем магазинчета .за много скромна сума...

...ако решите все пак.да се обедините....ще си купя и аз някоя акция .за да дойда и аз на ОСА

....Ама съвет от мен.........По-добре не се занимавайте....губене на време е

УСПЕХ
                  Ако опрете до няколко хиляди акции .... ще се включа.... в името на сантимента , 50 акции от масовата бяха в холдинга /бях събрал на цялата рода боновете/ и после купих още 300 и ги продадох през 2008 мисля над 5 лв......
                  Скоро купувах под леФче но е мъртвило....но ако има желание....ще сложа и аз една ръка....

Коментар

• Здравейте

Тази акция е........"стара любов" за мен

.....беше през 2005.......тогава я купих......държах я до 2007г..със същите мисли като вас.......и тогава имаше много кеш....и тогава се надявах като вас...

Холдинга е собственик на ЛОТОС АД гр.Трявна

Ако някой е ходил ж Трявна .....фабриката се намира ж центъра..ама баш центъра............

Само тя дори и неработеща.със прилежащия парцел,магазини,бивше общежитие.и да не изброшвам още струва повече от целия холдинг.....

............Уви.......да ама не....

магазините които са срещу фабриката под блока.на улицата .(сега тревналии и викат Витошка)..се продадоха под масата....седем магазинчета .за много скромна сума...

...ако решите все пак.да се обедините....ще си купя и аз някоя акция .за да дойда и аз на ОСА

....Ама съвет от мен.........По-добре не се занимавайте....губене на време е

УСПЕХ

Коментар

• даже още повече, сега проверих

320 хил.лв., представляват задължения за дивиденти на физически лица за 2005 г. и 2006 г.

Общия дивидент за 2те години е 500 хил.

тоест минимум 2/3 изобщо не се потърсват.../неплатения е само за физически лица при тва/

при неконсолидиран кеш от 1.5 лв. на акция, и двоен консолидиран....

п.п. не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Грубо 81000 акциЙ ни требат. Мисля, че по лев дивидент на акция би било едно добро начал...
                        130к са 5%, мажото има само 13% тоест не е силен...

иначе като гледам преднити дивиденти половината поне не ги вземат акционерите, щото са на баби и дядовци...

така че ако се приеме че половината се плащат на практика могата доста повече да раздадат...

Коментар

• Грубо 81000 акциЙ ни требат. Мисля, че по лев дивидент на акция би било едно добро начал...

Коментар

• Ми айде, кои колко % има да си каже ...

Коментар

• Дайте да се обединим повече акционери, ако се съберем 5% да ги накараме да дадат дивидент тлъст

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                с тоз кеш в джоба ...не се скръндзете ГОСПОДА МАЖОВЦИ
                                тука има ли мажо?
                                само видях някво оод, Райнхайм България с 13%
                                кой стои зад тях?
                                бту, някой да продава голям пакет на тия цени?

Коментар

Working...
                                X