IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    В протоколчето от общото събрание обаче се гласувало против едни 0,30 лв на акция да се разпределят Макар че имат 2,85 лв на акция и печаалбата е 0,21 лв на акция само за 2011 година ! Е това на кво Ви прилича !?

Не е препоръка за ПК на ЦК
    тука предпочитат да си го точат бавно тия, макар че имат едва 20-ина %...

отделно постоянно се купуват/продават някви дялови участия... да не говорим за издънката с Медийни системи...

Коментар

• Според мен е по-коректно да се гледат данните от неконсолидираните отчети. Всъщност кешът на акция е 1.58 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Турбо изтрещялщина!!! Баси олигофрените!

Кешът на акция (пари и парични еквиваленти) е 2.85 лв/акция! А олигофренът разпродава на 0.65! Тъпо, просто копеле!

От вчера, аз пак съм акционер тук!
        В протоколчето от общото събрание обаче се гласувало против едни 0,30 лв на акция да се разпределят Макар че имат 2,85 лв на акция и печаалбата е 0,21 лв на акция само за 2011 година ! Е това на кво Ви прилича !?

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• тука някои ходил ли е вчера на събрание
          да каже дали не са гласували някои дивидент,
          че наще имат акции от масовата приватизация
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Турбо изтрещялщина!!! Баси олигофрените!

Кешът на акция (пари и парични еквиваленти) е 2.85 лв/акция! А олигофренът разпродава на 0.65! Тъпо, просто копеле!

От вчера, аз пак съм акционер тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
              Забележете, че земите на холдинга (и не само) са оценени 192 пъти по-евтино отколкото на синергона, тоест тук счетоводната стойност е занижена с няколко лева или на Синергона са завишени оценките на терените ? А доколкото знам депозитите на Гъмзата са в долари. Иначе това че продадоха предприятия на загуба не беше добре. Нямам чак петцифрени лотове тук, но съм близо и не смятам скоро да ги шиткам, не се е заформил хубав балон както Хеса сега например.
              Хеса верно се балонирал и според мен

Коментар

• Качен е отчета за деветмесечието.Северкооп Гъмза Холдинг АД отчете 279 хил. лв. печалба в консолидирания си отчет за третото тримесечие на 2011г.

Коментар

• Забележете, че земите на холдинга (и не само) са оценени 192 пъти по-евтино отколкото на синергона, тоест тук счетоводната стойност е занижена с няколко лева или на Синергона са завишени оценките на терените ? А доколкото знам депозитите на Гъмзата са в долари. Иначе това че продадоха предприятия на загуба не беше добре. Нямам чак петцифрени лотове тук, но съм близо и не смятам скоро да ги шиткам, не се е заформил хубав балон както Хеса сега например.

Коментар

• Търся акционери с над 10000 акции, моля свържете се с мен на лично съобщение. Става дума за евентуална продажба на вашите акции.

Коментар

• http://x3news.com/displayNovina.jsp?formid=54798

Консолидираните приходи от продажби през първото шестмесечие на 2011 г. са в размер на 1746 хил.лв. Същите са се увеличили с 740 хил.лв. спрямо първото шестмесечие на 2010 г.

Консолидираният финансов резултат за първото шестмесечие на 2011 г. е печалба в размер на 156 хил.лв.

През първото шестмесечие на 2011 г. и финансовите резултати на основните дъщерните дружества на холдинга като цяло са положителни. Приходите от продажби се стабилизират и са близо и над достигнатите през 2010 година, при запазване на основните пазари и клиенти.
                      Last edited by dex; 25.08.2011, 12:41.

Коментар

• Тука да вземат пример, с тия близо 3 лева кеш на акция:

Ръстът при Златен лев Холдинг достигна 64% след вчерашния дивидент

п. п. Ако не изникне нещо непредвидено смятам да присъствам на ОСА-то на 14.06.
                        Първото беше ясно че няма да има кворум.
                        Last edited by dex; 02.06.2011, 12:05.

Коментар

• Kакво става юнаци?? Големи планове кроихте - пък изпълнението - жалко, по бегетовски!

На ОС 1 е присъствал 1 акционер с 25 акции!!!! И ОС е отложено за 14 юни!

1 акционер с 25 акции!!

Жалка работа... май наистина няма надежда за БеГетовската ни борсичка!

Положен труд - нула! И мажо (дори и символичен) нека да си разиграва коня! Тъжно!

Коментар

• Имам около 5 000, и ще участвам в заверата. Нека се напънем и да видим какво може да излезе от това. Предлагам да разделим разноските според участието на всеки от нас.

ПС: Ако е необходимо и има светлина в тунела, мога и още толкова да закупя.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Имам 12,600 акции. Ако идеята за обединение на миноритари е още жива пуснете едно лично съобщение какви са следващите действия. Всяка активност ще е по-добре за компанията и нейните акционери от пасивността.

Коментар

• консолидирана печалба 150 к
                                кеша е 7 564 000 лв.

Коментар

Working...
                                X