IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вземи назаем!

Коментар

• ех как нямам кеш сега да си напълня още - до 3.49 има само 420 акции
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Харесва ми как има продавачи на такива цени, при положение, че счетоводната цена на акция е над 6 лева и:
        "Доходът на една акция на “Северкооп – Гъмза Холдинг” АД за деветмесечието на 2005 година е в размер на 0,28 лева и е изчислен на основата на нетната печалба за периода и общия брой на обикновените поименни акции на дружеството."
        Съвета ми е да се търси възможност за покупка на дъното, което може да се приближи до 3.10 при още такива разпродажби, целевата възвращаемост тук за мен е 100-150%, може и да е по-голяма ако започнат да дават добри дивиденти или се появи голям мажоритар, а може вече и да се е появил
        За мен това дружество е една дългосрочна и много успешна инвестиция!
        Успех на всички инвеститори!

Коментар

• GAMZA и BHC са най-недооценените холдинги на БФБ. От холдингите ми останаха само те и бих се разделил с тях на цени съответно 5-5,50 и 6-6,50лв.

Коментар

• явно не си толкона разкрепостен тогава
            иначе как да си обясним факта, че за теб разликата от 3,40 до 40 (една неволна грешка на minuvacha, която коментирахме) те озадачава - аз за такава разлика дет се вика "подарявам жена си"

Коментар

• Споделете моля, как едни цифри ви се виждат секси? Смятам, че минавам за разкрепостен, но чак пък цифри...:-)
              Извън майтапа, холдинга е ... да кажем, че си струва и недейте вдига толкова шум. Не е нужно.
              Успешна на всички.
              Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...

Коментар

• Моя грешка за бидоветe, забравил съм "3.", иначе, да звучи много секси

Коментар

• 40 lv. naistina zvu4i adski sexy!!!

Коментар

• Az si ponapulnix o6te malko dokato ima promociq i ve4e moga da 4akam turpelivo,ima vreme......

Коментар

• GAMZA с бидове под 40лв. звучи много секси

Коментар

• Забележи бидовете под 3.40 лева, в момента всеки иска да купи евтино и се получава игра на нерви, няма да се учудя дори, че някои от асковете да се окажат фективни, т.е. да нямат намерение да продават а само да се опитат да подплашат неопитните инвеститори и да всеят паника Едва ли ще има много хора които да продават под тези нива, ако го правят, значи ще са на загуба и ще се опитват да купуват на по-ниски нива, ако успеят да свалят цената на психологическа основа.
                        Достатъчно е всеки да погледне финансовите показатели на холдинга и неговите дружества, за да реши на какви цени е добре да се купува и на какви да се продава
                        Успех на всички инвеститори!

Коментар

• uj se o4akava6e dvijenie nagore po tazi poziciq......

Коментар

• Гледам че ми е изчезнал коментара от вчера, но тогава и аз казах че всеки сам може да прецени потенциала на холдинга и не е нужно да се вдига много шум, тъй като е по добре да се пълни при тези нива, а пазара рано или късно ще оцени качествата на ГАМЗА. Въпрос на време е цената да скочи

Коментар

• Много добре казано
                              Момчета вместо да пишете из форумите очевидните неща и да разлайвате кучетата, по-добре използвайте момента. От вдигане на шум , в този случай никой не печели !

Коментар

• Момчета, съгласен съм с вас, но ще ви разкажа един виц. Еврейски. Без коментар.
                                "6 часа сутринта седи търговеца Моше на перона на гарата в Будапеща и се готви да пътува до Прага, където да сключи изгодна сделка. За негов ужас насрещаси вижда най-големия си конкурент и враг - Яков. "Ужас, мисли си Моше, сега ще ме пита къде отивам и ако му кажа, че отивам в Прага ще вземе да ми открадне клиента, но пък ако му кажа, че отивам във Варшава, той ще разбере, че го лъжа и въобще... А, бе я по-добре да му кажа истината." В този момент Яков се приближава и наистина пита:
                                -Здравейте г-н Моше, накъде сте тръгнали в този ранен час?
                                - Към Прага, примирен със съдбата отговорил Моше.
                                - Аааа, г-н Моше, вие ми казвате, че отивате в Прага, за да си помисля, че не отивате в Прага, а всъщност вие отивате точно в Прага! Защо ме лъжете г-н Моше!!!
                                Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

Working...
                                X