Вземи назаем!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)
Collapse
X
-
Харесва ми как има продавачи на такива цени, при положение, че счетоводната цена на акция е над 6 лева и:
"Доходът на една акция на “Северкооп – Гъмза Холдинг” АД за деветмесечието на 2005 година е в размер на 0,28 лева и е изчислен на основата на нетната печалба за периода и общия брой на обикновените поименни акции на дружеството."
Съвета ми е да се търси възможност за покупка на дъното, което може да се приближи до 3.10 при още такива разпродажби, целевата възвращаемост тук за мен е 100-150%, може и да е по-голяма ако започнат да дават добри дивиденти или се появи голям мажоритар, а може вече и да се е появил
За мен това дружество е една дългосрочна и много успешна инвестиция!
Успех на всички инвеститори!
Коментар
-
явно не си толкона разкрепостен тогава
иначе как да си обясним факта, че за теб разликата от 3,40 до 40 (една неволна грешка на minuvacha, която коментирахме) те озадачава - аз за такава разлика дет се вика "подарявам жена си"Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Споделете моля, как едни цифри ви се виждат секси? Смятам, че минавам за разкрепостен, но чак пък цифри...:-)
Извън майтапа, холдинга е ... да кажем, че си струва и недейте вдига толкова шум. Не е нужно.
Успешна на всички.Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...
Коментар
-
Забележи бидовете под 3.40 лева, в момента всеки иска да купи евтино и се получава игра на нерви, няма да се учудя дори, че някои от асковете да се окажат фективни, т.е. да нямат намерение да продават а само да се опитат да подплашат неопитните инвеститори и да всеят паникаЕдва ли ще има много хора които да продават под тези нива, ако го правят, значи ще са на загуба и ще се опитват да купуват на по-ниски нива, ако успеят да свалят цената на психологическа основа.
Достатъчно е всеки да погледне финансовите показатели на холдинга и неговите дружества, за да реши на какви цени е добре да се купува и на какви да се продава
Успех на всички инвеститори!
Коментар
-
Момчета, съгласен съм с вас, но ще ви разкажа един виц. Еврейски. Без коментар.
"6 часа сутринта седи търговеца Моше на перона на гарата в Будапеща и се готви да пътува до Прага, където да сключи изгодна сделка. За негов ужас насрещаси вижда най-големия си конкурент и враг - Яков. "Ужас, мисли си Моше, сега ще ме пита къде отивам и ако му кажа, че отивам в Прага ще вземе да ми открадне клиента, но пък ако му кажа, че отивам във Варшава, той ще разбере, че го лъжа и въобще... А, бе я по-добре да му кажа истината." В този момент Яков се приближава и наистина пита:
-Здравейте г-н Моше, накъде сте тръгнали в този ранен час?
- Към Прага, примирен със съдбата отговорил Моше.
- Аааа, г-н Моше, вие ми казвате, че отивате в Прага, за да си помисля, че не отивате в Прага, а всъщност вие отивате точно в Прага! Защо ме лъжете г-н Моше!!!Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
Коментар