IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kolega, ama na teb maj verno pove4e ti se iska, otkolkoto moje6. Stiga si bulval redove ot dumi. Kato e tolkova perspektivna gamza-ta, kupuvay. K'vo samo lae6.

I poneje dobre znam, 4e si kupil na debelo i se 4udi6 sega kak da butne6 cenata nagore, 4e pone da ne gubi6 mnogo,
    eto ti i otgovora: tezi ne6ta se pravqt s mnogo pari, akul i nay-veche bez pisane tuk.

I o6te ne6to: nqma smisul da mi pi6e6, 4e si vzel mnogo tunko, 4e posle si prodal debelo i 4e sega si osvobodil o6te srtedstva i 4aka6 pak da kupi6. Tova go znaem vsi4ki tuk.

Коментар

• Тук ситуацията много ми напомня SKELN преди около една година, когато се продаваше на 3.80-4 лв. и нямаше много купувачи

Коментар

• Само не шумете много тука....

Коментар

• Bo, не знам от колко време следиш холдинга ама паричните средства и еквиваленти които имат не са почти 1лв а са почти 2лв . Пропускаш че счетоводната стойност на акция е 2лв, както според мен правят и други инвеститори. Акциите които има дружеството са 2 673 899. Акко се преизчислят показателите с тези данни се получават 2 пати по-добри резултати . Така 4е пълни докато имаш възможност, а пазара рано или късно ще се усети няма смисъл да се вдига много шум

Коментар

• Акционер съм в Гамза и ходих на едно от последните ОСА. Тогава ми стана ясна и политиката, която ще се следва през следващите години. С тези 4 млн. могат да се закупят доста прилични дялове в добри дружества.

Коментар

• А забелязал ли си колко лесно се източват пари от холдинги?!?
              Да не мислиш, че управляващите ще поделят кеш-а между всички?

Коментар

• Забелязахте ли, че Гамза-та има по близо 1 лев кеш според неконсолидирания, или и това не е толкова важно според Вас

Коментар

• и да си продадеш компютъра...
                  ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Мисля, че форума е за изказване на мнения и аз го правя. Просто когато имам мнение го поствам, а не задължавам никого да чете
                    Разбира се мога и да спра да пиша, няма проблеми

Коментар

• Приятелю, не се ли умори да си пишеш сам?!?

Коментар

• позицията взе да става активна, също така става много подходяща за интрадей търговия мисля, че хората които купуваха на тези нива, до броени дни ще направят бърза печалба!

Коментар

• Засега нещата се развиват много добре, в интерес на истината разпродажбите не са големи, явно на някои хора им трябват джобни пари
                          Иначе както казах нивата от 3.10 са чудесни за влизане на дъното, ще видим как ще се развият нещата след консолидирания отчет, а е и възможно също нервите на някои купувачи, които изчакват да не издържат

Коментар

• ами супер - аз поосвободих малко кеш и чакам още малко
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Като гледам днес ще паднем под 3.20 - няма логика, но какво да се прави - пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Aso pika
                                Вземи назаем!
                                като ти гледам рейтинга ти тия 51 мнения само днес ли ги натрупа
                                още един избягал от Курило
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X