IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pri KTEX koeficenta p/e e sy6tiq tam o4akvam ne6to podobno da se slu4i

ne e preporyka!
    Byrzai bavno!

Коментар

• Време му беше отдавна. Къде другаде виждате това Р/Е?
      Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• any comments?
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
          Не се водете по това кой посредник какво купува- гледайте самия холдинг. Вижте какви предприятия има - Блатца (някой чувал лие за това), Перун (аз знам за оркестър Перун, много хубави народни песни), Емос , Дионисий , Буллип , Рибовъдство - все имена на "уважавани" компании в своя бранш. Пълни смешки. Мухлясала работа.
          Някой ако иска мога да му пратя отчет за 2006 г. на Перун, гр.Разлог, на другите дружаеста имам по-стари отчети 2004 и 2005 г. да видите за какви смешки става дума.
          Сигурно си гледал официалните счетоводни отчети. Знаем, обаче как е у нас ))
          Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• in the end
            МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Не се водете по това кой посредник какво купува- гледайте самия холдинг. Вижте какви предприятия има - Блатца (някой чувал лие за това), Перун (аз знам за оркестър Перун, много хубави народни песни), Емос , Дионисий , Буллип , Рибовъдство - все имена на "уважавани" компании в своя бранш. Пълни смешки. Мухлясала работа.
              Някой ако иска мога да му пратя отчет за 2006 г. на Перун, гр.Разлог, на другите дружаеста имам по-стари отчети 2004 и 2005 г. да видите за какви смешки става дума.

Коментар

• 106 са Първа финансова брокерска къща и - вярвай ми - много добре знаят защо купуват Гъмза ...

Коментар

• Как оценявате цените на медиини системи и гъмза
                  не ви ли се струва че холдинга е доста подценен спрямо дъжерното си дружество?

Коментар

• Младен Мутафчийски влезе в управата на "Медийни системи"
                    Младен Мутафчийски влиза в управлението на "Медийни системи", стана ясно от съобщение на Българската фондова борса. Мутафчийски е избран за член на съвета на директорите на мястото на Филип Майер, а промяната е вписана от Окръжния съд в Стара Загора на 11 септември. До избирането връзката на Младен Мутафчийски с технологичната компания беше само непряка като член на управата на "Северкооп Гъмза холдинг", един от акционерите в "Медийни системи".

Младен Мутафчийски поясни, че е в съвета на директорите като представител на "Северкооп Гъмза холдинг". "Дружеството е публично, така холдингът купи пакет от акциите му и аз ще го представлявам", заяви той. Мутафчийски каза още, че ще се занимава предимно с финансовата дисциплина на компанията, а тъй като прякото ръководство е от професионалисти и специалисти, за тази част съм спокоен, допълни той.

Промяната става след решение на извънредно събрание на акционерите на "Медийни системи" от 17 август.

Младен Мутафчийски се занимава с бизнес основно в туристическата индустрия, собственик е на "Хелена ризорт", а преди няколко дни той участва като учредител в най-новата организация в бранша - Националната конфедерация на туристическата индустрия.

"Медийни системи" се занимава с производство на CD и DVD дискове, а наскоро обяви, че планира да въведе линия за новия тип формати Blue Ray и HD. Компанията е най-големият български производител в този бранш и вторият на Балканите. Основен собственик на компанията е регистрираната в Швейцария "Тадо трейд екшън дивеломпент организейшън".

Коментар

• Здравейте, имам акции и чухф, че щели да дават дивидентл Депозитарната ми разписка е от 05.07.2007. Обаждах се в дружеството, но оттам ми казаха, че нямам право на дивидент. Прави ли са и на какво основание. Четох в инвестора, че право на дивидент имат всички придобили акции най-късно до 09.07

Благодаря предварително!

Коментар

• според днешния в. Капитал този холдинг е с най-голям дял на миноритарни акционери (притежаващи под 5 % от капитала) - 86,83 %

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от свети георги
                          Колеги, тука има някакво движение.
                          На какво ли се дължи това?
                          На липсата на фундамент.

Коментар

• Колеги, тука има някакво движение.
                            На какво ли се дължи това?

Коментар

• аз съм абсолютен лаик и за това малко тъп въпрос - кои е този 106 и за какво се бори?

Коментар

• 106 кешира където трябваше, сега може да си пазарува подценени неща колкото си иска. ГАМЗА на каквато и цена да си я вземе сега, след кеширането на част от ПИБ, му е все без пари.

Коментар

Working...
                                X