Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениебързо се коригираха на:
Коментар
-
Отчетния резултат за показателя „Нетни приходи от
продажби“ към 30.09.2016 г. са 11 222 хил.лв. и е с 10% по-нисък от същия период на 2015 год.
Печалбата от дейността съгласно междинния отчет за деветмесечието на 2016 г. е 404 хил. лв. и е по-
голяма от отчета за същия период за 2015 год. с 68%.
Отчетния резултат за показателя „Нетни приходи от
продажби“ към 30.09.2016 г. са 11 222 хил.лв. и е с 10% по-нисък от същия период на 2015 год.
Печалбата от дейността съгласно междинния отчет за деветмесечието на 2016 г. е 404 хил. лв. и е по-
малка от отчета за същия период за 2015 год. с 39%."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениенахвърлиха?! ти видя ли колко акции се изтъргуваха?
изобщо не си направих този труд - Просто забелязах в един момент на платформата, че фазера беше скочил с най-много
(10% нещо такова показваше)
За мен е все още далече като цена от тази която би ме зинтересувало вниманието и не погледнах колко папирки са изтъргувани!!!!
Ако са малко - говори добре за играчите - помъдряват!!!!))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепак се нахвърлиха на хакциите днес, но според мен с прекалено силен оптимизъм))))) Дано греша))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениестарата история - икономии и "преодоляна липса на суровина"...
ХИДПН вади по голяма печалба от Фазерлес, и то с 3 пъти по малко приходи....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМомци тук имаме отчет. Дано вече сме обърнали тренда ! Имаме ръст в печалбата и то сериозен в сравнение с първите 6м. на миналата година.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар