IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде е отчетът, нямам търпение

Вдигнал съм очакванията тука, дано не се саморазочаровам.

Коментар

• 2лева дивидент ?!?!! -те по 2 лв. на пост да ви дават ! Така старателно си го повдигате тоя фазар, че едва ли биха ви отказа ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        При добър резултат защо да не дадат 2 лв. Отчета ще покаже посоката.
        Ако продажбите в Турция са потръгнали вече, може и повече от 2 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
          При цена 50 лв дивидент от 2лв не е толкова зле като за Бг, но е малко вероятно да има такъв.
          Аз разкарах оттук.
          Ако иде на 40лв може пак да скочам на влака.
          При добър резултат защо да не дадат 2 лв. Отчета ще покаже посоката.

Коментар

• При цена 50 лв дивидент от 2лв не е толкова зле като за Бг, но е малко вероятно да има такъв.
            Аз разкарах оттук.
            Ако иде на 40лв може пак да скочам на влака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
              И аз мислех да взимам тука, ама се отказах, просто за диверсификация. 50% от портфейла ми е фазер, та малко зех и Софарма имоти, ок. 500 акции. Тука допълних само 2 акции, да не се мотат некакви 100 лева в акаунта.
              И в моя портфейл е вече около 50% Фазата, но си заслужава, скоро ще берем плодовете (то всяка година си ги берем де, нали си взимаме дивидентчето, догодина може и да е 2-3 лева)

Коментар

• И аз мислех да взимам тука, ама се отказах, просто за диверсификация. 50% от портфейла ми е фазер, та малко зех и Софарма имоти, ок. 500 акции. Тука допълних само 2 акции, да не се мотат некакви 100 лева в акаунта.

Коментар

• Купих още в петък, при тази цена P/E е около 18, при следващия отчет според мен ще падне под 15, аз съм много доволен, че падна и успях да си увелича пакета

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                    надухте го над нормалното, сега купувате падащи ножове, п/е над 30 в момента, икономиката в ступор, не се вижда развръзка и с правителството, дано ви върже късмета
                    не е препоръка
                    Не можеш да смяташ, P/E за 12 мес. назад е под 20 и с всеки следващ тримесечен отчет пада с много

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                      Днес (вчера де) допълних и мисля че супер ми се получиха нещата
                      надухте го над нормалното, сега купувате падащи ножове, п/е над 30 в момента, икономиката в ступор, не се вижда развръзка и с правителството, дано ви върже късмета
                      не е препоръка
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Днес (вчера де) допълних и мисля че супер ми се получиха нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Фазера, щяха да продават за Турция някакви подложки. Дървени подложки, които се слагали при пакетирането на други изделия. Нещо такова някой ми спомена. Но дали се е реализирало ?
                          Това са го казали на ОС, и ми го разказаха и на мен едни приятели дето ходиха. Отчетите ще покажат дали нещата се случват, важното е че приходите и печалбата сериозно се покачват. Очаквам още много приятни изненади за акционерите.

Коментар

• Фазера, щяха да продават за Турция някакви подложки. Дървени подложки, които се слагали при пакетирането на други изделия. Нещо такова някой ми спомена. Но дали се е реализирало ?

Коментар

• Ако се затвърди тенденцията от второто тримесечие, 60 лева че ги подминеме набърже. Ако извадят 2 милиона годишна печалба и 70 лева нема да ни се опънат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                                Изчакай третото тримесечие и тогава смятай Резултатите ще са доста по-различни, можеш да се досетиш в каква посока
                                Края на третото наближава, не е ли време за следващата стъпка

Коментар

Working...
                                X