Много ми е гот!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеА нещо ще кажете ли за P/E, P/B, EV/EBITDA, Net profit margin?Last edited by Спекулант79; 18.08.2022, 23:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Като се сетя как се харчеше като топъл хляб по 350 лв. и нагоре парчето през 2007-2008 г. ми става тъжно за тази недооценена от пазара хартия.
Не беше ликвидно, което е логично за макса в цената. Тогава индексът беше 1950, сега едва седи на кокили на 600... ясно е че говорим за времето на огромния мегабалон!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеОблизвате ли се като котарак пред месарски магазин?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПросто казвам някои неща А ти нещо ще кажеш ли? Кажи например какви мисли ти идват в главата като гледаш колко е кеша и колко е пазарната капитализация към момента?
.. Като гледам кеша на неохим и как рефлектира със цената... Акордеона дано не се скъсаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Просто казвам някои неща А ти нещо ще кажеш ли? Кажи например какви мисли ти идват в главата като гледаш колко е кеша и колко е пазарната капитализация към момента?Last edited by Агресивен бик; 01.08.2022, 11:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук имам малко акции и не го мисля многоЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЗдравко, тук наистина имам малко в сравнение с другите ми позиции. Най-тежките ми са SFT, BSE, SCOM, BREF и Алтерко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук имам малко акции и не го мисля много
Коментар
Коментар