IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM, NEFT

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM, NEFT

Krasivoto tarsene na ceni okolo 15lv ni otvarq patq kam 20lv

Коментар

• SFARM, NEFT

за Софарма засега няма индикации за затваряне

Коментар

• SFARM, NEFT

Затвориха СОДИ, Балканфармите очаква се и затваряне на SFARM, NEFT - какво е бъдещето тогава на BSE-Sofia? Щом най апетитните парчета изчезват от борсата как ще се развива борсата и как ще идват голамите пари през нея?

Коментар

• SFARM, NEFT

Някой знае ли нещо за очаквано търгово предложение на ЛУКойл ?

Коментар

• SFARM, NEFT

и софарма тръгна към затваряне, any ideas за търговото?

Коментар

• SFARM, NEFT

Има ли посредник, който би отказал "дървена стратегия" на клиента Лукойл.
              Например
              примери няма да давам, защото е идея

Коментар

• SFARM, NEFT

надявам се никой няма да се разсърди, ако спомена следните данни от днешната търговия

Чрез посредника Източни финанси АД се продадоха основната част от 40-те хил. акции, които бяха купени през същия посредник през май (по памет) по 5.18 лв. на акция(пак по памет). Честито!
                До 8 лв. купува клиент на Капман АД. Ако спечели 50% както влезлите през май ще черпи! Ако си ти, който си мисля - признай си)
                Купувач е Елана АД, през която са купували и ръководители на Софарма.

Нефтохим. Цените се повишиха след покупки през Нефтохим инвест финанс, които продадоха акциите на Северкооп - Гъмза холдинг по 6 лв. (1 дял в посредника се притежава от софийкса фирма, собственост на Селена холдинг, който контролират Гъмзата. Поне така знам аз).

Преди предишните поскъпвания този посредник също купуваше. Аз лично ще го следвам в стратегията му.

изнасям тези данни, защото не всеки има достъп до борсовата статистика.

Междувпрочем можем да пишем голям плюс на Софарма и голям минус на Нефтохим поради избора на посредник.
                Не става дума за по-добри и по-лоши посредници.
                А за посредник, който не манипулира цените
                И посредник който по-скоро би го правил и го прави
                Не е само, че всичко зависи от желанието на клиента.
                Някои посредници отказват гадни схеми, докато други ...

Коментар

• SFARM, NEFT

Вече има към 85%

Коментар

• SFARM, NEFT

Знаете ли , че Нефтохим АД има огромни задължения към Агенцията за държавни вземания . Но Държавата нищо не може да направи , защото ще спрат да плащат и ще се издъни бюджета. Общо взето си развяват коня както си искат .Бедна държава , слаби институций.
                    За каква ДКЦК говорите, тях единствено от пресата ги е страх . Но затова рекламният бюджет е сериозен и нямат никакви проблеми .

Коментар

• SFARM, NEFT

Вероятността е 1 на 1 000 000. Тези мошеници са спецове в юридическите и финансови гимнастики за избягване на всяко неприятно задължение, вменено от някой закон. Ако случайно решат (понеже никой не може да ги задължи) да направят търгово, то ще е на ниска цена - примерно 4 лв. Ще започне един пинг-понг с Комисията, но ако някой се надява, че нещо ще спечели, според мен греши. Доколкото зависи от мажоритарния собственик, никой няма да види фандък. Досега да са дали свестен дивидент? Напротив - юнашко точене!

Коментар

• SFARM, NEFT

Ако мажоритарният акционер в "Нефтохим" има тези 72 %, за което се изказа предположение днес, каква е вероятността за търгово в бъдеще и кога би било? На колко бихте оценили стойността на една акция при евентуално търгово предложение?

Коментар

• SFARM, NEFT

Определено много добър момент за покупки на Нефтохиим - никой не вярва, че покачване на акции може да има трайно и всеки бърза да продава на безценица (тук имам предвид реалната цена, която сти зад една акция на рафинерията)

Коментар

• SFARM, NEFT

Сега глътка надежда за портфейла ми дава Нефтохим - добре съм се заредил, но незнам къде да продавам? Преди изпуснах 10-те лева и сега нещо не ми се пропуска движението нагоре-надолу

Коментар

• SFARM, NEFT

Много сме акционерите в Софарма, които държим и се надяваме, но нещо посоката май обръща - има шанс май само ако този, който знае защо купува, да продължава все така упорито

Коментар

• SFARM, NEFT

Ако искат да изкарат някой лев трябва да купуват сега.

Коментар

Working...
                                X