IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM, NEFT

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM, NEFT

Май много са тези, които продадоха на нива около 5-6 лв и чакат Софарма да падне за да си купят отново

Коментар

• SFARM, NEFT

chakam da padne da kupq oshte.

Коментар

• SFARM, NEFT

Моментната цена е прекалено висока. Очаквам всеки момент да настъпи отрезвяване и цената да върне леко.

Коментар

• SFARM, NEFT

Поздравляния за усета , цената прескочи 6 лв и ме изненадва този устрем за покупки - защото, излезе "инфо", че няма да изкупуват ( а според мен това движи основно цената нагоре, а не очакванията за дивидент). Дано продължи тренда, може би наистина върви към 10

Коментар

• SFARM, NEFT

Цялото предлагане се изкупи до нива от 6 лв. Сделките ще се разредят поне докато не се обяви нещо ново около Софарма.

Коментар

• SFARM, NEFT

Странна работа bid-ask на SFARM е 5,90-6,10. Не ме учудва, че не купуват, а че няма продавачи. Никока не може да ме учуди липсата на търговия с бг акции, но днес да няма нито една сделка, при положение, че в последните дни минимум 2000-3000?!
              Обикновено като няма сделки - следва падане?

Коментар

• SFARM, NEFT

Хората около СОфарма трябва да получат специална награда от борсата (погрижиха се да има комисионки) за песента " Ще купувам, няма да купувам"...да живее ликвидността дошла от слухове (

Коментар

• SFARM, NEFT

Ами според моите елементарни юридически познания си абсолютно прав. Между другото, това е и причината, мен пък да ме интересува какво ще стане с казуса "Полимери" макар и да нямам грам позиция там. С тази разлика, че Д&Д се правят на по-големи непукиси и от Коко Банев - лихвите!!!.

Дано бъда лош пророк, но подобно развитие може да се очаква и покрай SLB.
                  Аман от номера...

Коментар

• SFARM, NEFT

Не би следвало да ме интересува какво се случва със SFARM, защото нямам позиция там, обаче според мен в случая когато Софарма е съдлъжник на Елфарма по банков кредит, който отлично се знае че е отишъл за закупуване на акции от Софарма имаме случай приравнен на обратно изкупуване на акции по ТЗ и докато това е така Елфарма не може да гласува с тези акции на ОСА. Как мислите, дали съм прав?

Коментар

• SFARM, NEFT

Ако Дойче телеком купи БТК (о! чудо) и приложи схемата Елфарма-Софарма-чужди лихви, то печалбата на БТК ще отива за лихви по 65 млрд. доларов дълг на Дойче телеком. И тогава сбогом големи данъкоплатци, както казва Незнайко. Ако данъчните отворят тази врата в бюджета нищо дбро не ни чака. Тъй като всички телекоми са задлъжняли всеки купувач на БТК ще приложи тази схема за собствения си дълг (не дори като Елфарма-Софарма за дълга по повод покупката на приватизираното дружество

Коментар

• SFARM, NEFT

Ако номера с платените лихви на Елфарма мине и пред данъчните, ще се убедя окончателно, че в тая държава можеш да си правиш каквото ти скимне. Утре и купувача на БТК ще си прехвърли лихвите и бай-бай голям данъкоплатец.

Коментар

• SFARM, NEFT

Хип. Огнян Донев направи грешка и сега може да посети затвора.

Коментар

• SFARM, NEFT

Видяхте ли думите на Донев-нашите акционери може да не чакат толкова дълго,всичко ще се реши на общото събрание.Това е нещо за което писах преди доста време.Спекуланти -на ход.

Коментар

• SFARM, NEFT

Огнян Донев - Нашите акционери може да не чакат толкова дълго за дивидент.

Пред наш репортер г-н Огнян Донев - изпълнителен директор на Софарма заяви: "При встъпването ми в длъжност като изпълнителен директор казах че е логично три години след приватизацията да няма дивидент. Изглежда живота ще ме обори и нашите акционери може да не трябва да чакат толкова дълго. Решението за дивидент ще се вземе на общото събрание но първо трябва да се анализират други фактори като технологическа изостаналост и необходимост от ускорена модернизация." Тези негови думи силно увеличават шанса за раздаване на дивидент през тази година.
                              Юником Консулт 10/4/2002

Коментар

• SFARM, NEFT

Не съм казвал, че имам някакво участие в тази сделка.

Коментар

Working...
                                X