If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз "си обух налъмите" по тая позиция, скромна цифра, но на 13.60, черт побери.
М/у другото, имах ордер на 12.60лв от преди отварянето на борсата в 9.30, там си стояха едни хубави COBOS-ки акцийки на 12.60лв за продажба, до 9.32 още бяха там, и изведнъж изчезнаха като поръчка.
А моята, която си беше точно на 12.60лв покупка, не беше изпълнена!
Това как е възможно от техническа гледна точка? Три минути след отварянето, не би ли трябвало системата на кобоса автоматически да ми продаде на мен моята си бройка на актуална и валидна цена?
Защо ги ручах жабетата на 13.60 ми е въпроса))
Не знам дали е разпределението на печалбата или фундамента, но ще се разбере . Ако се разпределя дивидент не вярвам да е повече от 20ст на акция, но пък очакванията са ми през тази година печалбата да мине 1.50лв на акция. За първото тримесечие отчета беше много добър и се надявам това да не е еднократен ефект.
finance.nes- Фазан АД свиква ОСА на 12.06.2007 год.
Фазан АД-Русе /FAZAN/ свиква ОСА на 12.06.2007 год. от 12.30 ч. в гр. Русе, ул. Трети март 5, при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2006 год.;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 26.06.2007 год. от 12.30 ч. на същото място и при същия дневен ред.
- Поканата за ОСА е публикувана в Д.В. бр. 34/24.04.2007 год.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 29.05.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 23.05.2007 год
[quote="33 degree"]Искам да изкажа искрената си благодарност на Импа, доверих му се за тая позиция и не сбърках!!![/quote
Приятелю, това е щото самият аз извънмерно рядко си позволявам да греша. ;-) Казал съм ти каква е стратегията моя - пазарувай качество и си свиркай, к`вото и да стане... ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар