IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя па! 10 к на 6,70! направо ме разби, аз като знам колко време си събирам моите, а той 10 000!
    Смяяяях, Г-жа Пешева!
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тука ще купиш 10 000 акции ама друг път.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Ех Импе защо не купих тука 10 000 на 6.7?

Коментар

• И аз "си обух налъмите" по тая позиция, скромна цифра, но на 13.60, черт побери.
          М/у другото, имах ордер на 12.60лв от преди отварянето на борсата в 9.30, там си стояха едни хубави COBOS-ки акцийки на 12.60лв за продажба, до 9.32 още бяха там, и изведнъж изчезнаха като поръчка.
          А моята, която си беше точно на 12.60лв покупка, не беше изпълнена!
          Това как е възможно от техническа гледна точка? Три минути след отварянето, не би ли трябвало системата на кобоса автоматически да ми продаде на мен моята си бройка на актуална и валидна цена?
          Защо ги ручах жабетата на 13.60 ми е въпроса))

Коментар

• В последния момент Планината може и да сплитне.В комбинация с добрия фундамент........може да ни зарадва много добре.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Явно разпределението предизвиква интереса.
              че то ако сме нормална борса, цената трябва да намалее с размера на дивидента ...

а и за едно развиващо се предприятие по-добре да не ни разпределят голям дивидент ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Явно разпределението предизвиква интереса.
                Не знам дали е разпределението на печалбата или фундамента, но ще се разбере . Ако се разпределя дивидент не вярвам да е повече от 20ст на акция, но пък очакванията са ми през тази година печалбата да мине 1.50лв на акция. За първото тримесечие отчета беше много добър и се надявам това да не е еднократен ефект.

Коментар

• Явно разпределението предизвиква интереса.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• finance.nes- Фазан АД свиква ОСА на 12.06.2007 год.
                    Фазан АД-Русе /FAZAN/ свиква ОСА на 12.06.2007 год. от 12.30 ч. в гр. Русе, ул. Трети март 5, при следния дневен ред:
                    - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
                    - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
                    - Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.;
                    - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
                    - Избор на регистриран одитор;
                    - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2006 год.;
                    - Решение за разпределение на финансов резултат;
                    - При липса на кворум събранието ще се проведе на 26.06.2007 год. от 12.30 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                    - Поканата за ОСА е публикувана в Д.В. бр. 34/24.04.2007 год.
                    Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 29.05.2007 год.
                    Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 23.05.2007 год

Коментар

• на някои хора не им издържаха нервите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                        Дано днеска да се запознаеш с манекенка висока 1.78, загорела като опърлено прасе!!!
                        Много дълга бе-е-е-е.... :-( Не става ли со 158 см миньонче, со пухкаво балконче? ;-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                          Дано днеска да се запознаеш с манекенка висока 1.78, загорела като опърлено прасе!!!
                          ...... и с балкон по-голям от на Статуята на Свободата....

Аз пък се надявам да пуснат малко утре че да се включа подобаващо
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Дано днеска да се запознаеш с манекенка висока 1.78, загорела като опърлено прасе!!!

Коментар

• [quote="33 degree"]Искам да изкажа искрената си благодарност на Импа, доверих му се за тая позиция и не сбърках!!![/quote

Приятелю, това е щото самият аз извънмерно рядко си позволявам да греша. ;-) Казал съм ти каква е стратегията моя - пазарувай качество и си свиркай, к`вото и да стане... ;-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Искам да изкажа искрената си благодарност на Импа, доверих му се за тая позиция и не сбърках!!!

Коментар

Working...
                                X